PKK Yazıcıoğlunu tehdit etti..!

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
Yazıcıoğlu' ndan PKK'ya rest

BBP lideri Yazıcıoğlu 3 gündür Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde geziler yapıp çeşitli mesajlar vermekte. Peki, Yazıcıoğlu bu bölgeye gitmeden önce kimler tarafından ve ne şekilde kendisine gözdağı verildi?

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu 3 gündür Doğu ve Güneydoğu bölgesinde çeşitli gezilerde bulunmakta ve önemli mesajlar vermekte. Yazıcıoğlu dün Van ve Bitlis’te idi.

PKK’DAN “GEL DE GÖRELİM” TEHDİDİ

Yazıcıoğlu’nun Doğu ve Güneydoğu gezilerini yapacağını bölgedeki parti teşkilatları duyurunca PKK ve yandaşları tedirgin oldu.

Terör örgütü yandaşları hemen harekete geçerek duvarlara BBP lideri Yazcıoğlu’na hitaben şu tehdit içerikli yazıları yazarak, Yazıcıoğlu’na gözdağı verip geziyi iptal ettirme hayallerine kapıldılar.

“Buralara Başbuğ’un da gelmek istedi ama gelemedi, Yüreğin varsa gel de görelim. Gelsen de seni karşılayacak kimseler bulamayacaksın”

YAZICIOĞLU'NDAN PKK’YA HODRİ MEYDAN

Kendisine tehdit içerikli mesajları geziden önce öğrenen BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, hiçbir önlem almaya bile gerek duymadan teşkilatlara geleceğini bildirdi ve eşkıya örgütü PKK’ ya ‘Hodri Meydan’ diyerek Van ve Bitlis’e gitti.

Yazıcıoğlu bu gezileri sırasında ise bu restinin dışında bölge halkına da çok önemli bir mesaj verdi. “ Bölgede sorun varsa ben çözerim. Kürt sorunu da varsa ben çözerim”

gercekten cesaretli bir insanmış. daha önce duymamıştım tesekkürler.

Bi Tanedir Muhsin Yazıcıoğlu.Adam Gibi Adam Tanımlamasına Uyan Tek Siyasetçidir Aynı Zamanda.

bu habere sadece gülüyorum çünkü yalan yanlış bir haber. diyarbakıra hangi şartlarda ziyarete geldiğini diyarbakırda yaşayan herkes bilir. o polis konvoyu , çevik kuvvet , keskin nişancılar Yazıcıoğlunu değil bizi koruyordu birde hiçbir güvenlik önlemi almadan geldi demezler mi :))) komiksiniz yaw. Ki onu hangi zihniyette insanların savunduquyla içli dışlıyızdır tanırız. örnek 3 :)

sen veya senin siyasetçilerin yapsaya kandilde sen veya senin siyasetçilerin biraz dağa çıksa hepimiz DTP =PKK lıyız demeye başlarlar..

ufuk uras gibi

konuya göre mesaj yaz. alakasız yönlere saptırma. dersek deriz be senden mi korkacaz zibidi.

Bu adam gerçek bir milleyetçidir kimse hiç bir şey söyleyemez öle çakma milletçilere hiç benzemez anladınız siz onu :D

he gördük biz onu diyarbakırda :) aşırı delikanlıydı tayfasını toplayıp gelmişti de üzüldüğümüz nokta konuşma yapamadan gitti :)

konuya göre mesaj yaz. alakasız yönlere saptırma. dersek deriz be senden mi korkacaz zibidi.

bu konuda terbiyesizlik görüyorum artık bence amacını aşmış sayın modlar asmodlar falan bi baksanız böyle konuşmalar seviyesizliğe götürüyor insanları oysaki çok iyi kişiler normalde ama bilgisayarın 60Hz aralığındaki titreşimleri beyinleri esir ediyor saldırganlaştırıyor.

tavuk dayı ne yaparsın herkesin saygı ve adabına göre davranıyoruz :)

yazıcıoğlu birazcık kendini gösterse bu ülkede iktidar olur ve o koltuğun hakkını verir.

Geri