Pkk ya katıLmaya giden bu kız yakaLandı !..

cw_attack

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon neticesinde terör örgütü PKK'ya katılmak isteyen 1'i bayan 2 kişi, kendilerine yardım ve yataklık eden 1 kişi ile birlikte yakalandı

27zbsyx.jpg

ŞÜKRÜ AKYÜZ

VAN - Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon neticesinde terör örgütü PKK'ya katılmak isteyen 1'i bayan 2 kişi, kendilerine yardım ve yataklık eden 1 kişi ile birlikte yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Van'a gelen 2 kişinin terör örgütü PKK'nın silahlı eğitim kamplarına katılacağı bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonucu Ö.F.Ç. ve S.A. isimli bayan ile bu kişileri terör örgütüne kazandırarak yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen İ.A. takibe alındı. Bir yolcu minibüsü ile Başkale ilçesine giden şahıslar, Van-Bitlis karayolu üzerinde durdurulan araçta yapılan kimlik kontrolü sonrası gözaltına alındılar.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlılar, yapılan sorgularının ardından bugün öğlen saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartıldı

Kaynak

allah belasını versın o fahisenin

şerefsiz bunlar söylenecek söz yok resmen şerefsiz

Kurulu düzeni zorla aleyhine çevirmek isteyenler hayvandır...ii olmuş köpeklere.....

kendilerini onlarin yerine katmaktan mahrum olan empati mahrumu kisilere ne anlatabileceksin ki ..

sormazmasiniz neden bunu yaptiklarini kendinize?

Arkadaşlar artık şunu itiraf edelim birbirimize. Sadece küfür ve beddua ediyoruz. Öyle bir hükümet istiyorum ki pkk ya göz açtırmasın. Bu sandığımızdan kolay. Gerilla savaşını gözümüzde büyütmeyelim.

bu gidişle bu şerefsizlerin kökünü kazıyacaklar inşallah
hergün operasyon hergün kelle 5günde yaklaşık 30 terorist etkisiz hale getirildi
ama tabi şehitlerimizde cabası ALLAH şehitlerimizin ruhlarını şad etsin

Ne Denir ki dagdaki o kadar bu pkk'lı itler öldü adrenalini seviyolar herhalde ölmeye gidiyolar :D

eee
dağdaki çakallara bide fahişe lazım....

sizin gibilerin soyunu kutacaz o.... cocukları kanı bozuk serefsizler

yediği tasa sıcan adi nursuz suratsız orospu fahişeeeee
kanı bozuk bu şerefsizlerin ermeni tohumlarııı

Geri