Pkk vb. siteLer iLe iLgiLi Duyuru..

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Son günLerde artan forum içerisinde sürekLi konu açıLarak.. iLgiLi pkk website isimLerini verip hackLenmesini talep eden üyelerimizden bu tür konuların açmamasını rica ediyoruz.. HackheLL site ismi veriLip anında gidip o siteyi hackLeyecek kitLeye sahip bi forum sitesi değiLdir.. BöyLe bi düşünceden vazgeçin.. Sadece Pkk terör örgütü siteleri değiL diğer siteler içinde geçerlidir.. Milliyetçiliğimizi sadece hack üzerinde görmeyelim daha oLumLu işlerle gösterelim.. Onların sitelerine yönlenecek her tıklama her zaman yararlarına oLacaktır.. Bunu göz önünde buLundurursak Sorun kalmayacak.. Bu tarihten itibaren bu tür konular açanlar uyarılıp ban cezası alacaklardır.. Saygılar .. iyi forumlar..

Teşekkürler Dai :goz:

Evet baymıştı 10 dakikada bi yeni üyeler topik açıyor.. Teşekkürler..

cok güzel bir konuya deginmissiniz tesekkürler

DoĞru Ve Gereklİ Bİr Uyari Dostum...

TeŞekkÜrler DuyarliliĞin İÇİn..

Son günLerde artan forum içerisinde sürekLi konu açıLarak.. iLgiLi pkk website isimLerini verip hackLenmesini talep eden üyelerimizden bu tür konuların açmamasını rica ediyoruz.. HackheLL site ismi veriLip anında gidip o siteyi hackLeyecek kitLeye sahip bi forum sitesi değiLdir.. BöyLe bi düşünceden vazgeçin.. Sadece Pkk terör örgütü siteleri değiL diğer siteler içinde geçerlidir.. Milliyetçiliğimizi sadece hack üzerinde görmeyelim daha oLumLu işlerle gösterelim.. Onların sitelerine yönlenecek her tıklama her zaman yararlarına oLacaktır.. Bunu göz önünde buLundurursak Sorun kalmayacak.. Bu tarihten itibaren bu tür konular açanlar uyarılıp ban cezası alacaklardır.. Saygılar .. iyi forumlar..

bravo abi:clap:clap

Özgür Çok Muazzam ßir Konuya Değinmişsin Tebrik Ediyorum Seni...
Çok İnce Bir Düşünce Hakkaten...

kesinLikLe uyuLması gereken ßir uyguLama oLduğunu söyLüyorum,hem rekLam oLasıLığı ta$ıyor...

ayrıca bu konularda verilen linklere kesinlikle tıklamayalım ve online gördüğüm yöneticelere anında bildirelim arkadaşalar ilginiz için teşekkürler

bu tür konuları açanlar belki iyi niyetli olarak düşünüp hareket ediyor olabilirler ama sonuçları aynı şekilde olmuyor malesef...böyle bir uyarı yazısı gerekliydi özcan...ellerine sağlık...

En mantıkLısı budur.
çünkü siteLerının hitini yuklestıyor sadece bu ısım wermeLer.

Evet linklere tıklamak sadece sitenin hitini arttırıyor.
Bu sitelerle ilgili açılan konuları şikayet etmekten bıkmıstım =)
Umarım dikkate alınır.

ya arkadaşlar sürekli bu ittlerin reklamını yapiyoruzbence gerek yok

Geri