Pkk li ile mahkeme oldum

willol

New member
Reaction score
0
Selam dostlar,
bugün mahkemeye gittim. Ben almanyada yasiyorum Türküm. bundan bir kac ay önce bir nesneye sordum sen pkklimisin diye. veridigi cevap kavga oldu. ben bayagi sinirli sövdüm saydim polislerin yaninda. aldilar nezarethaneye götürdüler. orada polislere de biraz insanlik dersi verdim. usandilar cek git dediler. bugün mahalle mahkemesine gittik. cumartesi günü evet ama hakim yasli bir kisi bizim semtimizde. mahalle mahkemesi.

mahkemeyi anlatayim cünkü komedi. salak gitmis mahkemeye vermek istemis. savci demis bana ne kendin hallet. mahalle mahkemesinde yani arabulucu mahkemesi.

bana davet geldi gittim görüstüm. salagin istegi benim ruhsal ve fiziken rahat birakmami imzalamam. attim imzayi. cünkü kendisi kendini daha cok rahatsiz ediyor. bana gerek yok.
hakim bana dedi barismak istiyormusun? evet dedim cünkü alman makamlar ile derdim olmasin pkk dan bana ne? kahrolsunlar. eger barismazsam bana dava acabilir ve mahkemelik olurum.
dedim gözüne bakarak cünkü anlamiyor niye biri böyle bir soru sokakta sorabilir diye pkklimisin bu kadar? hani almanlar pkk yi sever ya hani? bunlarin etegi altina siginiyor. hala hizini alamadi alman hukugunu asagiladi. bu ara ben bankaya gittim cünkü salak avukat tutmus yeterki bir an önce kurtulayim diye 75 lira avukat parasi kiristik. cevabini bende verebilirdim bana sorsaydi hemde belese. ruhsal aci parasi istedi ve avukat parasi.

o an sordum cünkü ruhsal aci parasi istiyordu ya. türkce tabi hakim anlamasin diye ruhun 75 lira öylemi? utandi ama kürdün standart davranisi küstüm ve inat yapacagim diyerek hala dikine gitmektir.

Tabiki bir sey olmadi cünkü mahkemeye verse kayip edecek.eger anlasmasam ben iyilik yaptim cünkü alman makamlari dagitir adami bir cirpida. pkk dan korkmam benden korksunlar hatta imzali seref sözüme bile razi olmaya kaliyorlar.ama herkes biliyor antlasmalar bozulmak icin yazilmistir.

benim icin acayip bir tecrübe. Milliyetci degilim ama yavas yavas bazi konulari incelemem lazim

Milliyetçi olmak kötü birşey değil ...

Insanca konusmaktan anlamzlar ki hayvanlar kardesim yaban eldesin benim gibi ama Tuklugun ve muslumanliginla dimdik durmamiz gerekli Allah bizimledir

Yaptığın şeylerde kendince haklısın öylede olması lazım alttan alıcaksın nedeni iyilik kötü her zaman olunur ama iyi olmak zordur. ikinci söyleyeceğim şey eşşeğe altın semerde vursan eşşek eşşektir.

bir kekoyla ozelıkle pkk yıla anlamsın cahıldır okuzdur dert anlatmasın

Geri