Pkk Li Çocuk...

Bebek katili misiniz siz? Bu öykünün ağır tarafı merhamet, o çocuğu öldürmeyip sahiplenen de Türk, forumda "tüm bebekleri de doğrayalım" mesajı verenler de...
Vatanı yok çoluk çocuğun, "büyüyüp de bela oluyor" diyenlerin aklını seveyim, kimse büyüyüp bela olmaz, nasıl büyütüldükleriyle alakalı...
Kan ve savaş içerikli mesajına Allah'ın adını karıştıran arkadaşı kınıyorum!

TÜRKÜZ GURURLUYUZ.BİZİ ÖLDÜRÜP KORKUTACAKLARINI SANIYOLRLAR AMA BİZ ÖLDÜKÇE ÇOĞALIRIZ.BUNU ANLAYAMADI ZAVALLI pkk NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

hepsini toplayacan üzerine benzin döküp yakacan ondan sonra bir daha yapsınlar görelim bakalım

bizde çor çocuk demeden kafasına sıkıyorlar

küçük bi çocuk ne yaptığıı bilmiyor ve aynı yaşlarda kardeşiniz var vurabilirmiydiniz samıyorum zaten burdaanlatlmak istenen Türk askerinin merhameti.

Bebek katili misiniz siz? Bu öykünün ağır tarafı merhamet, o çocuğu öldürmeyip sahiplenen de Türk, forumda "tüm bebekleri de doğrayalım" mesajı verenler de...
Vatanı yok çoluk çocuğun, "büyüyüp de bela oluyor" diyenlerin aklını seveyim, kimse büyüyüp bela olmaz, nasıl büyütüldükleriyle alakalı...
Kan ve savaş içerikli mesajına Allah'ın adını karıştıran arkadaşı kınıyorum!

Aynen katılıyorum. Çocuklar doğarken masum doğarlar onları günahkar yapan büyüklerdir.
Biz Türklerin ne kadar merhametli olduğumuzla övünürüz. Şu yazılan mesajlara bakıyorumda masum çocukların kellelerini uçururum diyenler sizler nasıl bir insansınız. Öyle birşey düşünüyorsanız bebek katili apo itinden ne farkınız kalıyor.
Çocuklarıda öldürelim diyenleri şiddetle ve nefretle kınıyorum.

Bu sizin düşündüğünüz ırkçılık kafatasçılık ve insanlık düşmanı hastalıklı bir düşüncedir.
Çocuklarıda öldürelim diyenler siz Türk olamazsınız. Gerçek Türk merhametlidir. Masuma el kaldırmaz. Düşene tekme atmaz. Siz hiçmi Türk tarihini okumadınız. Tüm dünya biz Türkleri neden dize getiremiyor. Çünkü bizler düşmana kan kusturan dosta masuma ve aman dileyene şefkatli elini uzatan bir milletiz. Sizin gibilerin aramızda yeri yok.

bende şerefsizlerle ilgili bilgileri alırdım sonrada piçi orda oldururdum ne yalan soyleyem

verdi gönülden........ yorum yok ama bişi demek istiyorum bu çocuklar böyle yetiştiriliyorsa kötü çocukluklarını yaşayamiyacaklar kendileri kaybeder..Kolay GeLsiN..................................

Geri