pkk lılara konser veren Akbayram: Çıkacağım programları iyi seçerim

birşeyler bu kadar körü körüne savunulmazki kardeşim adam aleni pkk konserine çıkmış hala savunuluyor.
Edeyim ben onun sanatının içine :mad:

pkk için konser veren birine cumhuriyet mitingine çıktı diye bunlar yapılıyor diye dusununler !!!!! uyanının ve kurduğunuz cümlelerin manasına varın. pkk için konser !!!
bende tuncelinin daglarında dolaştım vatanım için!!! siz ve pkk ye konser verenleri destekleyenler bir gun gecirebilirmisniz orda!!! cumhuriyet mitingine cıktığı içinmiş!!! hadi ordan!!!!

nedense hangi ünlünün böyle pkk ile adı çıksa bilmiyordum der

sevgili kardesim miting diyosun ama nerde ermeni var siyonist var hep o mitingdeydi
sen okumuyosun galiba o mitigleri add ve çydd düzenledi bunların başkanlarından biri akın birdal..dtp den bagımsız aday olacak has pkk lı ... bunumu savunuyosun bana
... senin fetullah hoca mişvikleri dediğin kişiler dünyanın heryerinde okul açıp onurum gururum olan türk bayragını taşıyorlar..türklük ögretiyolar sen kalkmış burda ulusalcılar (pkk yandaşları,ermeniler,siyanistler,sabatay sevinin adamları.ç..)bunları savunuyosun bana sebataycılarla ilgili sitelere bak bakayım bu akbayram onların kaçıncı sırasında....,
uyanın artık uyanın

Ülke olarak bu masonlardan ve pkk lılardan bıktık artık. Kime baksak altından bi pislik çıkıyo. Bu ülkenin ekmeğini yedin suyunu içtin gidip pkk lılara konser verdin böyle adilik böyle........................... ağzımı bozacam şimdi. Allah gerçek türkü korusun cümle pisliklerden

ArkadaŞlar Cumhurİyetİn Bİyere GİttİĞİ Yok.ama Bu Memlekette Sİyasete Alet Edİlmeyen Bİr Şey Kalmadi.bayraĞimiz Bİle BugÜn Yasak Olmasina RaĞmen ,bazi Çevrelerce Kullaniliyor.sİyasete Adi KariŞmayan Kurumda Kalmadi.affedİlen TerÖrİstler Tekrar Askerİmİze KurŞun Sikarken Yakalaniyor.ama Bu Memlekette Bazilarinin Ellerİnde Heralde Vatanseverlİk ÖlÇÜm Aletİ Var Ve Sadece Kendİlerİne Tutmeyi Unuttuklari Bİr Alet Bu!!!herkeste Bİrİlerİnİ Savunuyor.bu Memleketİn Sahİbİ TÜrk Mİlletİdİr Bunlarin Cevabinida 22 Temmuzda Verecektİr HİÇ KuŞkunuz Olmasin . Tefrİka Gİrmeden Mİllete DÜŞman Gİremez.toplu VurdukÇa Sİneler,top Sİndİremez.m.a.e.

estikaan' Alıntı:
eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ,diyor ama eşkiyalara konser veriyor öylemi..?
[size=+3] söz var gönül aşı, söz var kestire başı" [/size]

:clap :clap :clap :clap

Geri