pkk lılara konser veren Akbayram: Çıkacağım programları iyi seçerim

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
PKK'lılara konser veren Akbayram: Çıkacağım programları iyi seçerim

Bölücü terör örgütü PKK'lılara konser veren sanatçı Edip Akbayram, konser konusunda seçici olduğunu açıkladı. Akbayram, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in bir yedi yıl daha makamında kalmasını istediğini belirtti.

edip.jpg

Akbayram, bu açıklamayı Kanaltürk televizyonuna yaptı. Hatırlanacağı gibi Kanaltürk televizyonunun yöneticileri arasında bölücü örgüt PKK'nın eski yayın organı Özgür Gündem'in eski yazı işleri müdürü de var. Akbayram'ın Kanaltürk'teki röportajında ortaya koyduğu sözlerle davranışları arasındaki tezat dikkat çekti. Akbayram, bir sanatçının çıkacağı programı, röportaj yapacağı basın organlarını çok iyi seçmesi gerektiğini ve kendisinin buna dikkat ettiğini söyledi. Akbayram'ın bugüne kadar verdiği konserlerde bölücü örgüt PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ın posterleri açıldı, 'Biji Apo' sloganları atılarak bölücü örgütün sözde bayrakları asıldı.

Akbayram, en son geçtiğimiz mart ayında Londra'da verdiği konserde de benzer görüntüler vermişti. Fox TV'ye katılarak hakkındaki suçlamaları yanıtlayan Akbayram, "Bunlara engel olmak benim inisiyatifimde değil." diye savunmuştu. Akbayram, röportajında Avrupa Birliği (AB) karşıtlığı da yaptı. Akbayram'ın AB konusudaki düşünceleri şöyle: "20 sene sonra, 2015-2020'de Türkiye AB'ye girecek diyorlar; ama o tarihlerde AB yerinde olacak mı? diye düşünüyorum. Çünkü bugün Avrupa'daki bütün üye ülkelere baktığımız zaman başta Fransa'sı Almanya'sı, Hollanda'sı şu anda ekonomik krizin içindeler. 20 sene sonra ne olacak?"

pkk lılara konser veren tek sarkıcı edip akbayram mı acaba ki bööle bi bilgiyi göstermek lazım ben henüz görmedim. ayrıca o soysuzlara konser veren biçok kansız var başta ibrahim tatlıses.
ama nedense edip akbayramın üzerine çok gidiliyor. acaba cumhuriyet mitinglerine katıldığı için bu kadar yükleniliyor diye insanın aklına soru gelmiyor değil.

birde bu şerefsizi hala daha türkiyede besliyoruz kasetini plağını alıyoruz yazıklar olsun bize böyle bunun gibi o. çocuklarını besliyorlar hala daha ya...

koynumuzda yılan mı besliyoruz hep neyapıyoruz Türk halkının yücelttiği bir yerlere getirdiği sanatçılar Türk halkının en büyük düşmanlarıyla beraberler.acaba onlar mı nankör biz mi çok safız

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ,diyor ama eşkiyalara konser veriyor öylemi..?
[size=+3] söz var gönül aşı, söz var kestire başı" [/size]

Acaba neden Cumhuriyet mitinglerinden sonra bu haberi veriyorlar..Bu mitinglerden sonramı akıllarına geliyor...Adam Cumhuriyet mitinglerine katıldı diye AKP medyası katlanamıyor...Kaynağa bakın hele.....Recep Tayyip in teröre destek veren Yasin el Kadıya mescliste kefil olduğunu ne çabuk unuttunuz...apo itine "sayın" Şehitlerimize "kelle" diyen adamın medyasımı söylüyor bunlarıAşşalık beş para etmez adamların Edip Akbayrama attığı alçakça iftiradır bunlar....

Allah A$kına ßakın...
O Adamcağız Cumhuriyet Mitingine Çıktığı Günden ßeRi Edip AkßayRam Forumda Konu$uLuyoR...ßazı ÇıkarcıLar bunu fıRsat ßiLip Topic Açıyor...PEki bundan önce nerdeydiniz??
sırakın $imdi ßu i$Leri..ona ßakaRsan Zaman Gazetesi Kaynağın...ßak ßakayım ßa$ka GazeteLer ßöLe HaßeR Wermi$mi..?
FetuLLah Efendinin Mü$rikLeri--->Zaman Gazetesi...

kanal (sözde)türk ile karabayramın'ın Cumhurbaşkanı sezer'i savunması benim içimde bir kuşkuya yol açıyor neden Bu kadar savunuyorlar ? ...

Yaw saten Bu adamın tipte bi sorun var :D

Gene tartısma çıkmış.Yine akp-chp tartısması.Deniliyor ki; Edip Akbayram Cumhuriyet mitingine katıldı ondan bunlar adamı karalamak istiyor,bunu yapan akp medyasıdır hatta o kadarla yetinmeyip erdoğan'ın sayın kelimesinden yola çıkarak laf bile atıyor( halbuki ne alaka kardesim sayın demekle gidip onlara konser vermek destek vermek bir mi. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp onumuze koymayın) Ya adam katılmışsa pkk konserine cumhuriyet mitingine katılması onu aklamaz.Bunu eleştirmekten korkmayın.Merak etmeyin kimse sizin yaptığınız gibi bir çürük elmayı topluma mal etmez

var bu işlerde bi bit yenigi ama çıkar kokusu yakında

Bence alıen_07 kanka awatarın Çok güzel bir cvp !! saol tşlk butonuna bastım

mitinglerde konser veren herkes taşlansın,hain ilan edilsin = )

diğerlerine ise milletvekilliği teklif edilsin,düzene bak be.

Boyle sacma taraflı haberlerı gordukce bı baska zevk alarak dınlıyorum edıp akbayramı =) daha oncelerı pek dınlememe ragmen =)
Muzıgın evrensel oldugunuda dusunuyorum ayrıca pkk konserınde yer almıs sunu yapmıs bunu yapmıs kotu tabide sagcı bı insan olsa vede boyle bısey yapsa baska bı yayın organı tarafından dıkakt cekılırdı emınım.
Herseye ragmen iktıdardekılerın abd usagı olup,ulkemızı bu pkk belası konusunda ucuruma suruklemesınden daha az emegi gecmistir edipin bu konuda bundan eminim =)

factotum' Alıntı:
Gene tartısma çıkmış.Yine akp-chp tartısması.Deniliyor ki; Edip Akbayram Cumhuriyet mitingine katıldı ondan bunlar adamı karalamak istiyor,bunu yapan akp medyasıdır hatta o kadarla yetinmeyip erdoğan'ın sayın kelimesinden yola çıkarak laf bile atıyor( halbuki ne alaka kardesim sayın demekle gidip onlara konser vermek destek vermek bir mi. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp onumuze koymayın) Ya adam katılmışsa pkk konserine cumhuriyet mitingine katılması onu aklamaz.Bunu eleştirmekten korkmayın.Merak etmeyin kimse sizin yaptığınız gibi bir çürük elmayı topluma mal etmez

Haklısın kardeş, Sayın demek ile birşey olmuyor belki ama, Vatanımız uğruna Ölen Yüce Şehitlerimize "KELLE" demek ne oluyor ? Yakışır mı bir Başbakana? Onun da başbakan olması, Kelle Sözünü aklamaz... (Sözde)Ak parti özde değil malesef...

kimin ne olduğu belli. üstelik adam seçerek konser tekliflerini kabul ediyormuş baksanıza. kendisi seçmiş.

sağcı biri öyle bir yerde konser verse deniliyor. sağcı biri öyle bir yerde konser vermez, hadi verdi diyelim o sağcı değildir zaten. onun sağcılığından şüphe ederim.

ufosin' Alıntı:
Haklısın kardeş, Sayın demek ile birşey olmuyor belki ama, Vatanımız uğruna Ölen Yüce Şehitlerimize "KELLE" demek ne oluyor ? Yakışır mı bir Başbakana? Onun da başbakan olması, Kelle Sözünü aklamaz... (Sözde)Ak parti özde değil malesef...

Arkadaslar kelimelere fazla takılmayın.partizanlıktan uzaklasarak yorum yapın.Sen şimdi pkk ya konser vermekle kelle lafını bir mi tutuyorsun.Teröre destek veren ona hizmet eden sanatçıda olsa politikacı da olsa her ne halt olursa olsun kınanmalıdır ve su an yaptığımda odur( tabiki erdoğanın soylemleri yanlış aksini inkar etmiyorum ama teröre destek vermek değildir,yaptığı bir gaftır,ve bir basbakana yakışmamaktadır ) Ama ben Erdoğanı desteklediğim için onu körü körüne savunmuyorum.Sizde oyle yapın.Edip Akbayram'ın sanatçı olması solcu olması dokunulmaz olduğu anlamına gelmez.Onu eleştirmek ne sanata hakarettir ne solculuğa.Bence solculuğu kişiler düzeyine indirgemeyin.Hatalıysa hatalı diyebilin,eleştirebilin...

Al sana recep tayyıp erdogan sagcı degılmı konser vermesıne gerek yok sonsuzluga =)
sadece konser manasında solemedım benım fıkrım bu.

Bu adamı sevmem ben ama sırf bu adam uzerınden mıtınglere b*k atmaya calısan bazı arkadaslarımız oldugu surece bana dahada cok sevımlı gelıyo olay bundan ıbarettır.

Geri