PKK-Ergenekon ortak yapım!

bingölde şehit edilen 33 er olayına nekadar da çok benziyor.

bencede ampülcülerle abd ve pkkortak yapımı

cornin

Kullandığın kelimelere ve seviyene dikkat et yeni bir üye olduğun için yazdığın yukarıdaki yorum
da geçen bazı kelimeleri düzelttim ve bu uyarıyıda yaptım ama tekrar uyarmam aklında bulunsun !

Analarını kaçırsalar Ergenekoncular diye bağıracaklar!! Vay vatan hainleri,vay.Bölücü ve yıkıcılarla Açılım yapıyorlar.Yapın açılımınızı,açılın,saçılın,parça,parça,parçalaın inşallah emi!!!!!!!

aha bak pkaka kabul etti yedi Askerimizin şehit edilmesi olayını...tüh Ergenekonda yardım etmemiş...bu makaleyi yazan hain ümmetçi üzülmüşdür şimdi, onun şakşakçısı olan Ağlak deve Fettoşun yetiştirmesi Arap kırmaları, sizlerde üzülmüşsünüzdür. üzülmeyin hazırlarsınız bir sahte belge daha yıkarsınız bir kaç vatanseverin üstüne nasılsa...artık ihanetinizde sınır falan kalmadı.

aha bak pkaka kabul etti yedi Askerimizin şehit edilmesi olayını...tüh Ergenekonda yardım etmemiş...bu makaleyi yazan hain ümmetçi üzülmüşdür şimdi, onun şakşakçısı olan Ağlak deve Fettoşun yetiştirmesi Arap kırmaları, sizlerde üzülmüşsünüzdür. üzülmeyin hazırlarsınız bir sahte belge daha yıkarsınız bir kaç vatanseverin üstüne nasılsa...artık ihanetinizde sınır falan kalmadı.

onlar üzülmez dostum sen hiç pkk lının ölen askere üzüldüğünü gördünmü onlar geberenn terörsitlere üzülür abd yaşayan babaları varya onun emirleri bu yüzden

yazıyı kaleme alan,yayınlayan,hackhell e taşıyan hep aynı kafa.

Şaşırtmaya çalışmış şaşıranlar...

Kalemle oynamaya alışanlar...

tokat saldırısını provakasyon diyerek ergenekon işi asker işi imasında bulunan yandaş medya saldırıyı pkk nın üstlenmesinden hiçte memnun olmamıştır. takip ettiğim kadarı ile de pkknın yaptığına inanmıyorlar. aynı üslupda konuşan sadece akp ve ddp, sanki akp ddp yi aklamaya çalışıyor gibi konuşuyor.

sorumlu arıyor yaaaa allah allah...ya tamamen zır cahil(ama zannetmiyorum bunların akıl hocaları iyi çalışır öğretmiştir bunlara da işlerine gelmez) ya da ... sorumlu İÇİŞLERİ BAKANI heeeyyy cahil cühela takımı uyanın.terör olayları aynen basit bir hırsızlık olayı gibi asayiş olayından farksızdır bilginize...nasıl olaydan sonra savcı gelip olayın soruşturmasını yapıyorsa; adli yönden adalet bakanlığı, mülki yönden de içişleri bakanlığı sorumludur.genelkurmaya ekstradan verilmiştir bu görev.yani patagonyada dahi olsa bu olaylar 20 tane içişleri bakanını istifaya zorlarlar ama türkiyede ne hikmetse genelkurmaya çamur atmak çok kişinin işine gelir çoooookkk....

dogru yaa.ABD Başkanını da biz vurduk.sscb yi biz dağıttık.1. ve 2. dünya savaşları da bizim işimiz.tuncelide isyan çıkaran şeyh sait de ergenekoncu.filistinde arapların kadın ve çocuklarını da biz öldürdük.mahkemelerde bekleyen İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA dosyaları, KAYIP TİRİLYON dosyaları da ergenekonun işi.naylon fatura dosyası da kemal unakıtana ait degil, ergenekona ait.vakıflar yasası ve mahkemede durdurulan petrol yağma yasasını da ergenekon çıkardı.yani bunlar utanmıyorlar bile.

ek yapayim dostum deniz feneri davasi da ergenekonun i$i.

7 askerimizi alççakca şehid eden pkk ve onun siyasi uzantısı dtp de Demokratik açılıma karşı olduğunu göstermiş oldu tıpkı CHP nin MHP nin tepki gösterdiği gibi

demekki kan ve şiddetten beslenen baya leş kargaları varmış ülkemizde

7 askerimizi alççakca şehid eden pkk ve onun siyasi uzantısı dtp de Demokratik açılıma karşı olduğunu göstermiş oldu tıpkı CHP nin MHP nin tepki gösterdiği gibi

demekki kan ve şiddetten beslenen baya leş kargaları varmış ülkemizde

7 askerimizi alçakça şehid eden pkklılar ve onun siyasi uzantısı dtpliler, her zaman öcalan'a sayın diyorlar. şehitlerimize kelle, öcalan'a sayın diyen recep tayyip erdoğan gibi.

Geri