PKK da TRT 6'ya karşı Baykal da

ilk defa baykal la aynı düşünce içersindeyim ozaman lazca tv de çıksın rumcasıda çıksın kürtlerin ne özelliği var onu anlayamıyorum türkiyenin tek bir dili var oda türkçe eğer bu kanal açılmışsada benim gözümde türküyenin değil ancak hayallerde var olan kürdistan ın kanalıdır trt 6 ile birlikte trt kavramı gözümde dahada küçüldü zaten koskoca devlet kanalının yaşlılardan başka izleyicisi yok (aradaki istisnaları saymıyorum) bide bu kanalı açtı amacı ne anlamıyorum kürtler tarafından damı izlenmek

başlığa göre baykal pkk ile aynı düşüncede ,, ozaman aynı safta!!! başka bişe demiyorum

Kürtçe yayın yapan bir devlet TV'si açıyor ve PKK'lıları afla salıyor,pis katile SAYIN diyebiliyor, hapishanede rahatı için neredeyse özel jakuzi ve güzel masör kadınlar ayarlayacak olan AMpul kafa da PKK'lı ozaman.. Öyle diyebilir miyiz acaba?

diyebiliriz...................

alıntı yaptığının en altındaki yzıyı yazan bi kişi olarak ne dememi beklersin....ahmet necdet sezer benim babamın oğlu değil...

LANETLİYORUM TABİİKİ......
ama o sağlık sebebinden dolayı salınmış...bence gebersin hatta idam edilsin pkklıların hepsi....ama sanada bi hatırlatma ergenekon davasında içerde yatan 2 kişiyide bu devlet salıverdi...sağlık sebeblerinden... sen bu salıveren akplilere ne diyorsun!!! :victory

ayrıcaa
sennin benim yazımdan alıntı yaptığın konunun 3 maddesine bi iyi oku sen asıl bunun için ne diyorusn ahmet necdet sezer şuanda görevde değil ama benim saydığım bu olayların baş kahramanı hala bu ülkenin başındaa!!!
SEN NEDİYOSUN BUNLARA VE BUNLARI DESTEKLEYENLEREE :vur:vur:vur

olimpiyataaaa cewap.....

sen benim yazılarımın hiçbirine cewap veremiyorsun kendi kendine show yapıyorsun amaa saçmalamışsın...
yine söylüyorum BEN EN SEVDİĞİM İNSANIN ÜZERİNE YEMİN ETTİM SEN EDEBİLİYOMSUUN!!!
YALAN SÖYLEYEN EN SEVDİĞİ İNSANIN CENAZESİNİ GÖRSÜN...
KANITLA BAKALIM!!! KANITLAMASSAN BU LAFI YERSİN... :vur:vur:vur

YOUTUBE OLAYINA GELİNCE
pkklılar kızmış tabii kızar benimde demek istediğim bu tayyip pkk ağzıyla siyaset yaparsa tabiiki pkklılar kızar.....
sana daha önce yazdığım yazıdada bunu açıkladım ama sen okumadan salladığın için al sana o bölümü alıyorum

copy paste değil ALINTI...herhaldfe bunu ayırt edecek kadar internnetten anlıyorsundur :durdurun

SEN ÖNCE BUNLARA CEWAP VER BAKALIM
SEN CEWAP VERMEDEN BİR DAHA SORULARINI KAALE ALMAM..........
ÇOCUK AVUTAMAM BU SAATTEN SONRAA :vur:vur:vur

kardeşşş post kasma yolunda emin adımlarla ilerliyosun maşallah alakalı alakasız herkeze yazıyosun ... baştan hata yaptım seni kaale alıp hakaretlerini bilmemnelerini şikayet edicek değilim bazı zavallılar gibi ama bu gidiş ii değil sölim sana kal sağlıcakla...

Bak önce ne demisim.

Burada elestiri var tabii sen anlamiyorsun gayet normaldir. Ne bicim bir mantik ve bu mantiga göre laflarina dikkat et. Of ne yoruyom kendimi nasil olsa anlamamazliga vereceksin ya da anlamiyacaksin.

O-hoooo, onlara laf anlatılmaz ancak hadi Allahınızdan bulun der geçersin. Beyinlerini silikonla kapatmışlar ne kıvırımları artıyo ne de herhangi bişey değiştirebiliyorsunuz bunların beyinlerinde. Kör,sağır,dilsiz,tasma takılmış, bir torba kömüre sus dedirtilmiş halkın parçaları bunlar asla o kömürü silemezsin gözlerinden,çünkü o kömür karası gözlerini karartmış hiçbişey görmez duymaz ve düşünmezler. Beyinlerinde yanan sadece bir AKP AMpûludur onların. Hiiç yorma muhterem kardeşim,açıklama da yapma,istedikleri yerden anlasınlar laflarını,zanamı geldiğinde israille amerika'da başlarındaki adamın yaptığı binbir türlü HAİNce alicengiz oyunlarını,kafalarına çuvalı sokup çıkartırken anlatacak,biz şimdi lafla anlatamayız azizim bunlara,liderlerinin Türkiye'yi liman liman,toprak toprak, köşe bucak,gizli aleni,şirket şirket satıp ona buna peş keş çektiğini. Başlarına gelince elbet anlayacaklar, 3 kuruşa vatandaşı satmaya başladığında,o fırça bıyık!!!

rahatsız olan izlemesin kardeşim

bu ülkede ingilizce yayın yapan kanallar varsa Kürtce yapan kanallarda olacak

bu ülkenin bir bölgesi kabul etsenizde etmesnizde kürt kökenleri vatandaşlarımızdan oluşuyor

Bırakalımda Roj Tv yimi izlesinler.O beölgede ki 40 yaş ve üztü kadınların çoğu türkçe bilmiyor.onlarda insan ve devletin kanalını izlemeleri onların da hakkı

izlemeyen izlemesin

isim benzerliği ile fikir benzerliği arasın daki durumu aynı sonuç muş gibi ironi komedisi adı altında açıklamaya çalışan ve açıklarken de kendisine bir şey biliyormuş süsü veren ve bu cahilliğine wikipedia yı bile alet edenler

Sizler hakikaten felaketsiniz

sizi kendi felaketliğinle başbaşa bırakıyorum

benzer fikirleri savunlarla benzer isimlere sahip kişileri sen aynı kefeye koyarak önderiniz Baykalı düştüğü bu durumdan belki kurtarabilirainiz devam et. :)
:clap:clap:clap
10 numara bir yorum. bir adam bu kadar güzel mors edilir :)

Tayyiple öcalanın düşüncelerinin arasındaki fark ne söyler misin bana? İkisi de Türk düşmanı, ikisi de ülkeyi parçalamakla bozmuş kafayı (ama asla başaramazsınız, bunu unutmayın hiçbir zaman!!!) İkisi de dinsiz, imansız, ikisi de dış tahrik güçlerinden tahrik olan acizler, ikisi de PKK'yı seviyor ve sayıyor, ikisi delider olmak için cebelleşiyor... Eeee sizce farklılık nerde, hiçbiryerde,sadece isimlerde dimi,diğer fark da biri çakma bir köktendicilikle cahil milletin vicdanını sömürürken, diğeri kürtçülük ve kürdistan rüyalarıyla kandırıyor cahil insanları ;-)

devlet olsa

devletin dili konuşulur

devletin saygınlığı olur

devlet ağalara para yardımı yapıyor

oyları toptan alayım diye

ağaların saygınlığı oluyor

dağıt hazine arazisini ağa olmadan halka

bak bakalım hangi tv 'yi izliyorlar

yanlııııııııııız

devlet olmak için devlet kurallarında,devlet adamı olmak lazım

Tayyiple öcalanın düşüncelerinin arasındaki fark ne söyler misin bana? İkisi de Türk düşmanı, ikisi de ülkeyi parçalamakla bozmuş kafayı (ama asla başaramazsınız, bunu unutmayın hiçbir zaman!!!) İkisi de dinsiz, imansız, ikisi de dış tahrik güçlerinden tahrik olan acizler, ikisi de PKK'yı seviyor ve sayıyor, ikisi delider olmak için cebelleşiyor... Eeee sizce farklılık nerde, hiçbiryerde,sadece isimlerde dimi,diğer fark da biri çakma bir köktendicilikle cahil milletin vicdanını sömürürken, diğeri kürtçülük ve kürdistan rüyalarıyla kandırıyor cahil insanları ;-)

PKK lıları zamanında meclise sokan sizlersiniz.

onlarla aynı sıralarda oturup dirsek çürüten de sizlersiniz

Ankara adayınız Karayalçın daha 5 yıl önceki seçimlerde yine DTP ile birleşip seçime girmedi mi

ozamanlar en yakın kankası Osman baydemirdi.

siz önce PKK lılarla olan işbirliklerinizin hesabını verin

Yanlışsın

Ankara adayınız Karayalçın daha 5 yıl önceki seçimlerde yine DTP ile birleşip seçime girmedi mi

ozamanlar en yakın kankası Osman baydemirdi.

siz önce PKK lılarla olan işbirliklerinizin hesabını verin

Yooo o konuda bana birşey söyleme çünkü ben CHP'yi savunmuyorum,Baykalı da savunmuyorum,Baykal da girsin yerin dibine, O' nun da köküne kibrit suyu...Bana ne ondan,onlardan,onlar da aynı tas...... Ben sadece şuan tek,yansız,önyargısız ve objectif düşüncelerle olanları izleyen ve ülkesini,tayyibe oy verenlerden,DTP'ye hayranlardan, Baykal'ın yalakalığını yapanlardan,ülkücüyük ayaklarına dolaşanlardan,daha çok seven bir vatandaşım. Şuan ülkenin dümeni fırçabıyıkta ve siz geminin yolcususunuz,ülkeyi Titanik sanıp Tanrı bile batıramaz bilinciyle gidiyorsunuz,geminin nereye gittiğini görmezden gelip!!! AMA Titanic bile battı!..biz diyoruzki, bu ülke hepimizin,siz kaptan yanlısı olduğunuz için ona güvenebilirsiniz ama kaptan ve de siz geminin büyük bir buz dağına gittiğini görmezden geliyorsunuz,görmüyosunuz bile değil, GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ!!! bu adam santim santim çeviriyo dümeni buzdağına,sizi kandırarak! Açın gözlerinizi,kulaklarınızı, biraz başkalarının düşüncelerine de dikkate alın da bidahaki, seçimlerde şu şerefsizler gelmesin tekrar başımıza,bunu söylemeye çalışıyorum ben sadece!!!

Baykall PKK lıların aynı noktada fikir birliğine şaşırmamak lazım nede olsa bir zamanlar beraber girmişlerid meclise

eski anıların hatırası olsa gerek

Biji serok tayyip sayın aposuna karşı görevlerini eksiksiz yapma gayretinde...

TRT nin başlattığı bu girişim bence PKK nın bitmesini istemeyn çevreler de rahatsızlık yaratıyor

PKK nın DTP nin bile buna karşı olduğunu düşünürsek

demekki bunun iddia edildiği gibi PKK ya faydası değil akisine PKK nın bitmesini istemeyen lerin hoşuna gitmemiştir

alakaya maydanoz gel bize bazı bazı . senin bu başarılı bulduğun pkk yı bitirir dediğin (geri) adımı atan akp ırakta pkk lıların askerlerimiz kaçırıldığı zaman pkk yı tebrik eden kişilerle aynı masaya oturdu . bu sence pkk yı bitirdik demekmi yoksa sizi bitiremedik bizden bi nane olmaz amerikada zaten sizinle anlaşmamızı emrediyor sizde bizi affedin masanıza bizide alın bizde zaten abd nin itiyiz sizin gibi demekmi .

konuya ve yorumlara baktım da ülkenin bölünmesinin önünü açan bir gelişme için bütün pkk yandaşı kürtcüler ve akp yandaşları omuz omuza olmuşlar .

akp liler tek bayrak tek vatan diyen lideriniz neden tek dil demiyor acaba ?dilden sonra sıraya eyalet sistemi gelirse o zaman görüşürüz sizinle

dtp meclise nasıl girdi

--------------------------------------------------------------------------------

Adalet ve Kalkınma Partisi, 27.12.2002 tarih ve 4777 sayılı yasa ile Anayasa’nın 76 ncı maddesinde; 02.01.2003 tarih ve 4778 sayılı yasa ile SPY’nin 8 nci, 11 nci, 104 ncü ve Milletvekili Seçim Yasası’nın 11 nci maddelerinde değişiklik yapmış, ayrıca adli sicil kaydından kaynaklanan yasal engeli bertaraf etmek için (veto edilen 4779 sayılı yasa yerine) 4809 sayılı yasayı da çıkartmıştır. Yasalardaki ve Anayasa’daki bu değişikliklerle Recep Tayyip Erdoğan hakkında söz konusu olan mevzuat engelleri ortadan kaldırılmıştır. Açılan kapatma davasında karar halen açıklanmamış ise de, yasa değişikliği ile bu davaya konu SPY’nin 104 ncü maddesindeki yaptırım devlet yardımından yoksunluğa dönüştürülmüştür.

kaynak : akp kapatma davası iddianamesi

bu konuyu açmamın nedeni bazı arkadaslar neden dtp yi görmüyorsunuz da akp yi görüyorsunuz .adamlar diyarbakırda bölücü eylemler yapıyor .kongreler yapıyor bunları i yana bırakmışsınız akp nin üstüne gidiyorsunuz diyorlar .

yukarda gördüğünüz gibi tayyip bey hazretleri kendi önünü açmak için böyle bir yasa çıkarttırmış .kendi yasal engellerini bertaraf ettiği gibi ,kendi bozuk sicilini bu yasa sayesinde sorun teşkil etmekten çıkardığı gibi dtp lilerin de önünü açmıştır .cezaevinden çıkıpta şuan meclise giren dtp liler malesef tayyibin çıkardığı ve faydalandığı bu ve bunun gibi yasalardan faydalanıyorlar .kendisinin meclise girmesini sağlama pahasına dtp lilerinde önünü açan bu akp zihniyetini kınıyorum

dtp nin önünü akp nin açtığının ispatıdır

karayalcını falan bilmemde pkk lıların meclise girmesini sağlayan akp dir .

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/460115-dtp-meclise-nasil-girdi.html

dtp meclise nasıl girdi

--------------------------------------------------------------------------------

Adalet ve Kalkınma Partisi, 27.12.2002 tarih ve 4777 sayılı yasa ile Anayasa’nın 76 ncı maddesinde; 02.01.2003 tarih ve 4778 sayılı yasa ile SPY’nin 8 nci, 11 nci, 104 ncü ve Milletvekili Seçim Yasası’nın 11 nci maddelerinde değişiklik yapmış, ayrıca adli sicil kaydından kaynaklanan yasal engeli bertaraf etmek için (veto edilen 4779 sayılı yasa yerine) 4809 sayılı yasayı da çıkartmıştır. Yasalardaki ve Anayasa’daki bu değişikliklerle Recep Tayyip Erdoğan hakkında söz konusu olan mevzuat engelleri ortadan kaldırılmıştır. Açılan kapatma davasında karar halen açıklanmamış ise de, yasa değişikliği ile bu davaya konu SPY’nin 104 ncü maddesindeki yaptırım devlet yardımından yoksunluğa dönüştürülmüştür.

kaynak : akp kapatma davası iddianamesi

bu konuyu açmamın nedeni bazı arkadaslar neden dtp yi görmüyorsunuz da akp yi görüyorsunuz .adamlar diyarbakırda bölücü eylemler yapıyor .kongreler yapıyor bunları i yana bırakmışsınız akp nin üstüne gidiyorsunuz diyorlar .

yukarda gördüğünüz gibi tayyip bey hazretleri kendi önünü açmak için böyle bir yasa çıkarttırmış .kendi yasal engellerini bertaraf ettiği gibi ,kendi bozuk sicilini bu yasa sayesinde sorun teşkil etmekten çıkardığı gibi dtp lilerin de önünü açmıştır .cezaevinden çıkıpta şuan meclise giren dtp liler malesef tayyibin çıkardığı ve faydalandığı bu ve bunun gibi yasalardan faydalanıyorlar .kendisinin meclise girmesini sağlama pahasına dtp lilerinde önünü açan bu akp zihniyetini kınıyorum

dtp nin önünü akp nin açtığının ispatıdır

karayalcını falan bilmemde pkk lıların meclise girmesini sağlayan akp dir .

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/460115-dtp-meclise-nasil-girdi.html

:clap:clap:clap

Onların kalpleri var, fakat anlamazlar;
gözleri var, fakat görmezler;
kulakları var, fakat işitmezler :vur:vur:vur

demokrasi fazla gelmiş bize anlaşılan. Bir milletin bir arada bulunabilmesi için birlik olması birlik olması için birbiriyle anlaşması gerekir. Buda ancak aynı dili kullanarak olur. Biz ne yapıyoruz kültürümüzü zenginleşiriyoruz. Zenginlikmiş. mıçayım böyle zenginliğin içine.

pkk tamam propaganda arcından mahrum kaldı ondan karşı fakat baykal 2000 yılında devlet eliyle kürtçe tv kurulmasını savunmuşken bugün niye karşı çıkıyor onu anlamıyorum sırf akp zamanında olduğundan dolayımı yoksa o zamanki söylemin yanlış olduğuna mı karar verdi acaba?

demokrasi fazla gelmiş bize anlaşılan. Bir milletin bir arada bulunabilmesi için birlik olması birlik olması için birbiriyle anlaşması gerekir. Buda ancak aynı dili kullanarak olur. Biz ne yapıyoruz kültürümüzü zenginleşiriyoruz. Zenginlikmiş. mıçayım böyle zenginliğin içine.

mıçmaya devam ettikçe bu ülke niye gelişemiyor diye sormayada devam edersin

Geri