PKK da TRT 6'ya karşı Baykal da

Bak önce ne demisim.

Burada elestiri var tabii sen anlamiyorsun gayet normaldir. Ne bicim bir mantik ve bu mantiga göre laflarina dikkat et. Of ne yoruyom kendimi nasil olsa anlamamazliga vereceksin ya da anlamiyacaksin.

isim benzerliği ile fikir benzerliği arasın daki durumu aynı sonuç muş gibi ironi komedisi adı altında açıklamaya çalışan ve açıklarken de kendisine bir şey biliyormuş süsü veren ve bu cahilliğine wikipedia yı bile alet edenler

Sizler hakikaten felaketsiniz

sizi kendi felaketliğinle başbaşa bırakıyorum

benzer fikirleri savunlarla benzer isimlere sahip kişileri sen aynı kefeye koyarak önderiniz Baykalı düştüğü bu durumdan belki kurtarabilirainiz devam et. :)

Görsel medyanın insanlar üzerindeki etkisi tartışılmaz ve herzaman da Siyasi otoriteler tarafından halkın istenilen davranışlar sergilemesi için belirli yayınlar medya yoluyla topluma empoze edilmek suretiyle kullanılmıştır. "Baykalın da savunduğu şekilde" özel teşebbüs bunu üstlense olumlu ama devlet bulaşmamalı görüşü. Öyle olsaydı Bu özel kurum kendi istediği ideolojiyi bu halka kürtçe yayın aracılığıyla da aşılamasına yol açılmış olurdu ki pek de kimsenin istemiyeceği Bizim gibi Youtube de bile devletimize karşı iki söz söylendiğinde komple erişimi engelleyebilecek bir milliyetçilik rüzgarının estiği ülkemizde; özel kurum aracılığıyla kürtçe yayın yapan bir tv hergün sorun demek olurdu bence. Ama böyle bir kurum devlet kontrolünde yayın yaparsa, Buradaki halka istedikleri gibi yapılan yayınlarla belirli davranışlar devletin istediği yönede ve kontrolünde benimsetilebilr. Bence herzaman olduğu gibi Baykal sadece muhalif olmak için (PKK, DTP gibi bölücülerle aynı fikirde olabileceğini düşünmeden) bişeyler söyleme gereğini duymuş.

ermenistan ne alaka şimdi...laz, alevi..ikisinin de son derece basarılı bi kanlları var hatta birçok kanllaı var...ve Türkiyenin izlediği kanllar...ne olcak sanki kürtlerinde kanalı olsa...ULa PKK bile kanala tehditler savuruyor burdada onu görüyorum şimdi..basbakana atıp tutmayı bırakında kendi içinizdeki adama cevap verin....TRT 6 ya karsı cıkanlar PKK ile aynımı düşünüyor...

1- özel kanal açmasınlar diyen yok devlet kanalı bu!!! FARK BUU!!!!!!
bana devlet kanalı laz veya alevi kanalını söylesene..hangisi trt kaç söyle!!!
hadi söylesene!!!!!

2-devletin resmi dili TÜRKÇEDİR!!!
TEK BAYRAK TEK DİL!!!
BURASI MUZ CUMHURİYETİ DEGİL!!!
beceriksizce ülkeyi yönet batır sonra oylar gidince oy almak içim ülkeyi bu hale getir!!!

3-ayrıca akpli olupta pkkya karşıyım diyemezsin!!!nededen mi...akpnin başı kim tayyyip dimii...
tayyyyip imralıdaki haine SAYIN demedimi!!!
hemde 2 kez!!!
şehitlere bu ülkenin şehitlerine kelle demedimi!!!

hatta bundan dolayı manevi tazminat cezası almadımı!!!
apoya kim sayın diyor pkklılar ve dtp....
başka tayyip!!!
tv kanalını bırak hadi buna nediyorsunuzz!!!
pkklılara af çıkaran bu hükümet degilmi....
şuanda eve dönüş yasasını kim çıkardı...
çıkıpta daglıca salıdrısı oldugu dönemde bu yasayı dahada genişleticez diyen tayyyyip efendi degilmi!!!
bide çıkmış pkklılarda kanala karşıymış....

bi partinin köpeği olmayın oalacaksanız köpek kendi vatanının köpeği ol!!!:vur:vur:vur

1- özel kanal açmasınlar diyen yok devlet kanalı bu!!! FARK BUU!!!!!!
bana devlet kanalı laz veya alevi kanalını söylesene..hangisi trt kaç söyle!!!
hadi söylesene!!!!!

2-devletin resmi dili TÜRKÇEDİR!!!
TEK BAYRAK TEK DİL!!!
BURASI MUZ CUMHURİYETİ DEGİL!!!
beceriksizce ülkeyi yönet batır sonra oylar gidince oy almak içim ülkeyi bu hale getir!!!

3-ayrıca akpli olupta pkkya karşıyım diyemezsin!!!nededen mi...akpnin başı kim tayyyip dimii...
tayyyyip imralıdaki haine SAYIN demedimi!!!
hemde 2 kez!!!
şehitlere bu ülkenin şehitlerine kelle demedimi!!!

hatta bundan dolayı manevi tazminat cezası almadımı!!!
apoya kim sayın diyor pkklılar ve dtp....
başka tayyip!!!
tv kanalını bırak hadi buna nediyorsunuzz!!!
pkklılara af çıkaran bu hükümet degilmi....
şuanda eve dönüş yasasını kim çıkardı...
çıkıpta daglıca salıdrısı oldugu dönemde bu yasayı dahada genişleticez diyen tayyyyip efendi degilmi!!!
bide çıkmış pkklılarda kanala karşıymış....

bi partinin köpeği olmayın oalacaksanız köpek kendi vatanının köpeği ol!!!:vur:vur:vur

devlet kanalı üstlenicek ytabikki bu görevi ülkede bi resmi kürtçe kanal olucaksa oda devletin kanalı olucak sem orda sıcacık yatağında uyurken ordan atıp tutarken pkk dtp el ele vermiş doğudaki dünyadan habersiz kendi ülkesinden habersiz cahil halkı dağa çıkarıp senin kafana sıkmak için kandırmaya çalışıyor... bunun akple falan alakası yok bugüne kadar hiç bir parti doğu diye bi yer olduğunu hatırlamadı hep görmezden geldi doğru düzgün bi başbakan bile gitmedi oraya ne oldu... doğuda provakatörler aldı başını gitti, kardeşi kardeşe düşman ettiler sonra vatandaşı devletine düşman ettiler görüyorumki kafa aynı kafa ...

devlet kanalı üstlenicek ytabikki bu görevi ülkede bi resmi kürtçe kanal olucaksa oda devletin kanalı olucak sem orda sıcacık yatağında uyurken ordan atıp tutarken pkk dtp el ele vermiş doğudaki dünyadan habersiz kendi ülkesinden habersiz cahil halkı dağa çıkarıp senin kafana sıkmak için kandırmaya çalışıyor... bunun akple falan alakası yok bugüne kadar hiç bir parti doğu diye bi yer olduğunu hatırlamadı hep görmezden geldi doğru düzgün bi başbakan bile gitmedi oraya ne oldu... doğuda provakatörler aldı başını gitti, kardeşi kardeşe düşman ettiler sonra vatandaşı devletine düşman ettiler görüyorumki kafa aynı kafa ...

katılıyorum arkadaşım...

mesajjımı at gözlügünle okuma...
1-devletin dili türkçedir!!!kanalının yayınıda türkçe olur!!!
2-pkk dtp ele ele vermişse devlet kanal kuracagına meclisteki pkklıları içeri atsın ...
ülkenin askeriyle uğraşacagına bunun 10 da 1 dtp ile ugraşsa
ne mecliste nede ülkede pkklı olmazdı!!!!!
NOKTA!!!

katılıyorum arkadaşım...

ARKADAŞIM SEN BANA BİŞEY SÖYLEDİN SANA SORU SORDUM ONA CEWAP VER...BIRAK ONA BUNA KATILMAYI..CEWAP VERSENE HADİİ!!!

hiç doğuya giden bilmez ordakı halkın ne izlediğini kürtçe kanal diye pkk probagandası yapıyordu bütünb kanallar roj tv bilmemne ilk defa içeriği bu devlete bu vatana ait dili kürtçe bir yayın yapılıyor devlet doğunun evine girmiş halk devlete barıştırılmaya çalışıyor ... dolaylı yoldan cahil halkın eğitiminide kültürünüde devlet üstleniyor siz ambalajı peşiindesiniz... pkk bile sizden daha akıllıki karşı çıkıyo buna büyük probaganda araçları elinden gitti die peki size ne oluyor ?

azınlıkların yeterince kamuoyu var bu vatanda hatta kontrolündede var kimin avatarında mustafa kemal görsem hep azınlık hakkı diye tutturuyor çok düşündürücü(!) doğuda hiç türkçe bilmeyen insan var kim öğreticek bunlara doğruyu roj tv mi,? gerilla tv mi? devlett bizzat eliyle organize edicek devlet belli bikesimin tekelinde değildir... içinde yaşayan herkeze hitap ederse hükmedebilir...

sızlerın ısıne gelmısdır;)

kurt kanalın da kurtler olen terorıstlertlerınde yaynınlarını yaparlar artık su kadar sehıt verdık falan dıye akp onuda yaptırır.............................................

mesajjımı at gözlügünle okuma...
1-devletin dili türkçedir!!!kanalının yayınıda türkçe olur!!!
2-pkk dtp ele ele vermişse devlet kanal kuracagına meclisteki pkklıları içeri atsın ...
ülkenin askeriyle uğraşacagına bunun 10 da 1 dtp ile ugraşsa
ne mecliste nede ülkede pkklı olmazdı!!!!!
NOKTA!!!

ARKADAŞIM SEN BANA BİŞEY SÖYLEDİN SANA SORU SORDUM ONA CEWAP VER...BIRAK ONA BUNA KATILMAYI..CEWAP VERSENE HADİİ!!!

trtde ingilizce almanca yayın haber bültenide çıkıyor madem türkçe niye 2 dil daha kullanıyolar? neden bunlara takılmıosun? pkklı deidğin adam ne acıdırki çoğunlukla t.c. vatandaşı dtp le uğraşıcak olan anayasa mahkemesidir ne oldu kapatılacaktı? ne yapıştırıyosun millete, akpye 2 günde akp nin ipini çeken geçmişte bir sürü partiyi kapatan anayasa mahkemesi DTP olunca nie susuyor bende bunun hesabını istiyorum bol ünlem atarak olmuyo bu işler arkadaş... sen git devlet kavramını sıfırdan bi daha oku aklın karışmış senin herşeyi akpden bekleme:durdurun

sızlerın ısıne gelmısdır;)

kurt kanalın da kurtler olen terorıstlertlerınde yaynınlarını yaparlar artık su kadar sehıt verdık falan dıye akp onuda yaptırır.............................................
işte onu yapamazlar... yayın aynı ambalajı farklı ben izledimde konuştum sen neye dayanarak konuşuyosun onu annmadım ....

ırkçı söylemleri bir kenara bırakıp akıllı düşünmek gerek... konu kürtçe olunca haliyle biraz kafa karışıklığı yaşıyoruz pkk denen terör örgütünden dolayı...ama bu olumlu adım bırakalım herkez istediğini konuşsun bu Türkiye'yi güçlü yapar..
devlet kanalı açmaya karşı çıkan chp özel kanal açtıracakmıydı? birilerinin maşalarına meydanı bırakacağına devlet olaya el koymuş bu bizim devletimiz yunan ermeni vs..devleti değil! ayrıca devlet kanalı olmasıda kendini hor görülmüş hisseden insanları rahatlatacaktır resmi dil Türkçe'dir bu değişmez zaten değişemezde! her etnik grubun ortak anlaşabileceği dildir
velhasıl isteyen istediği dili konuşsun özgür bir Ülke'de yaşadığını bilsin!

TRT nin başlattığı bu girişim bence PKK nın bitmesini istemeyn çevreler de rahatsızlık yaratıyor

PKK nın DTP nin bile buna karşı olduğunu düşünürsek

demekki bunun iddia edildiği gibi PKK ya faydası değil akisine PKK nın bitmesini istemeyen lerin hoşuna gitmemiştir

trtde ingilizce almanca yayın haber bültenide çıkıyor madem türkçe niye 2 dil daha kullanıyolar? neden bunlara takılmıosun? pkklı deidğin adam ne acıdırki çoğunlukla t.c. vatandaşı dtp le uğraşıcak olan anayasa mahkemesidir ne oldu kapatılacaktı? ne yapıştırıyosun millete, akpye 2 günde akp nin ipini çeken geçmişte bir sürü partiyi kapatan anayasa mahkemesi DTP olunca nie susuyor bende bunun hesabını istiyorum bol ünlem atarak olmuyo bu işler arkadaş... sen git devlet kavramını sıfırdan bi daha oku aklın karışmış senin herşeyi akpden bekleme:durdurun

işte onu yapamazlar... yayın aynı ambalajı farklı ben izledimde konuştum sen neye dayanarak konuşuyosun onu annmadım ....

trt ingilizce veya trt almanca diye kanal YOK!!!!!
YAZDIGIMI İYİ OKU!!!
ona bakarsan sağır ve dilsizler içinde haberler var!!!
okulda türkçenin dışında ingilizce almanca veya fransızca derslerden birinide seçersin...
ama sadece bir etnik kökene göre hizemet yapamazsın!

trt içinde kürt vatandaşlara özel program yapılır ama 70 milyondan aldığın vergiyle sadece belirli bi etnik kökene devlet kanalı kuramazsın!!!
trt kanallarını türk-kürt-çerkez-laz-ermeni-alevi-sunni herkes izleyebilir ama kürtçe kanalı sadece belirli bi kesim izler!

tv ye verecegin parayı terörü bitirmeye harcasa o bölge terörden temizlense zaten insanlar gider yatırım yapar...terörün oluduğu ve desteklenen yere kim yardım ederki...
ama bunlar 2-3 ay sonraki seçim yatırımları...
3-5 oy için bu ülkeyi mafetmeye kimsenin hakkı yok!!!

dtp kapatma dawasına gelince dava dewam ediyor...hee neden bu kadar uzun sürdü diyosan onu bende merak ediyorum ama onuda anayasda mahkemesinin yalancı başkanına sor!!!
BELKİ AKPLİLERLE KEBAPÇI AÇILIŞLARINA GİTMEKTEN KAPATMA DAVASINA BAKAMAMIŞTIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar akp ikdidar olduğundan buyana
hangi parti desteklediki hepsi karşı çıktı onlar
hala koltuk peşindeler düşünün meyva veren ağaç dururken
kimse gidip meyva vermeyen ağacı taşlamaz...

yakında zaten bizim doqu bölqesi illerimiz le bunlar kürdistanıda kuracaklar
akp liler karşı cıkmasın
onlar türkiyeynin bölünmesine karsı değiller demek
zaten hiçte sasırmamk lazım

K€LKiTLi;3902969' Alıntı:
Rahatsız olanlar çok muş

Baykal la PKK nın bu konuda aynı fikirde olması bazı ip uçları veriyor sanırım

ip ucu ne kelime

ipin kendisini veriyor kendisiini

bunlar sadece bu konuda aynı fikirde olmadılar ki eskiden meclistede aynı fikir ve aynı sıralarda idiler

hatta DTP nin başkanı Ahmet Türk birzamanlar CHP nin millet vekili idi

kürtçe yayın yapılması demokrasi adına atılmış büyük bir adımdır.

bazıları bu kararı eleştiriyor. doğal hakklarıdır.

ama bölgeye gidip görsünler.

pkklı şerefsizlerin en büyük kozlarından birisi kürtçedir. devlet böyle bir açılım yaparak pkknın elinden büyük bir kozu almış alıyor.

tabi buna pkk, pkknın bitmesini istemeyen çevreler karşı çıkıyor.
kim bunlar hadi bilin bakalım?

trt ingilizce veya trt almanca diye kanal YOK!!!!!
YAZDIGIMI İYİ OKU!!!
ona bakarsan sağır ve dilsizler içinde haberler var!!!
okulda türkçenin dışında ingilizce almanca veya fransızca derslerden birinide seçersin...
ama sadece bir etnik kökene göre hizemet yapamazsın!

trt içinde kürt vatandaşlara özel program yapılır ama 70 milyondan aldığın vergiyle sadece belirli bi etnik kökene devlet kanalı kuramazsın!!!
trt kanallarını türk-kürt-çerkez-laz-ermeni-alevi-sunni herkes izleyebilir ama kürtçe kanalı sadece belirli bi kesim izler!

tv ye verecegin parayı terörü bitirmeye harcasa o bölge terörden temizlense zaten insanlar gider yatırım yapar...terörün oluduğu ve desteklenen yere kim yardım ederki...
ama bunlar 2-3 ay sonraki seçim yatırımları...
3-5 oy için bu ülkeyi mafetmeye kimsenin hakkı yok!!!

dtp kapatma dawasına gelince dava dewam ediyor...hee neden bu kadar uzun sürdü diyosan onu bende merak ediyorum ama onuda anayasda mahkemesinin yalancı başkanına sor!!!
BELKİ AKPLİLERLE KEBAPÇI AÇILIŞLARINA GİTMEKTEN KAPATMA DAVASINA BAKAMAMIŞTIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neyini sorcamm çok belli neyin ne olduğu ... sen önce terörün ne olduğunu sor sanki bu pkk lılar uzaydan geliyor.. ayrı memleket ayrı ırk etnik köken yayını yapılmıyor... normal yayının kürçesi yapılıyor... sen yazdığımı iyi oku kuru kuru ırkçılık yapıcağına diğer milletlere gelince lazcasıda açılsın türkmenceside arapçasıda ne batıyo sana.. şimdiye kadar doğu halkının izlediği kanallar istiklal marşınla açılmıyordu "biji serok apo!, azadiya kürdistan" die açılış yapıyordu... bu halk trt ye sahip çıkıcak çocuğunuda dağa yollamıyacak... okula yollıyacak annadınmı beni! kebapçı açılışında bizede dava aç kapatma davası dedi dimi... kendi konuştuğuna kendin inan önce memleket içerden satılmış akp ile başındna bişimi geçti akp akp deyip duruyon naaptılar sana bi söle allahsen

yine chp akp savaşına dönmüş konu..bir kere taviz verildimi gerisi gelir arkadaşlar..evet roj tv yerine trt-6 nın izlenmesi daha mantıklı ama kanal larla kürt halkının oylarını toplayacagına dogu ya yatırım yapılması oradaki işsiz genclerin topluma kazandırılması daha mantıklı degil mi?hep soyut icraat lar bi kere de somut bi adım atılsa ya doguya..7 yıldır ne yapıldı allah aşkına..tamam su an devlet kontrolunde bi kanal da yayın yapılacak yarın bir gün bir kürt iş adamı cıkıpta özell bir tv kanalı acmak istedimi ne olacak????istedigini yayınlayacak..bi de bu pencereden bakın bakalım

yine chp akp savaşına dönmüş konu..bir kere taviz verildimi gerisi gelir arkadaşlar..evet roj tv yerine trt-6 nın izlenmesi daha mantıklı ama kanal larla kürt halkının oylarını toplayacagına dogu ya yatırım yapılması oradaki işsiz genclerin topluma kazandırılması daha mantıklı degil mi?hep soyut icraat lar bi kere de somut bi adım atılsa ya doguya..7 yıldır ne yapıldı allah aşkına..tamam su an devlet kontrolunde bi kanal da yayın yapılacak yarın bir gün bir kürt iş adamı cıkıpta özell bir tv kanalı acmak istedimi ne olacak????istedigini yayınlayacak..bi de bu pencereden bakın bakalım

Bütün işsizler doğuda mı toplandı yahu.İçanadolu da gençler paraya para demiyor ya ondan böle diyosunuz heralde.Kardeşim 7 yıl boyunca doğuya yatırım yapılmadıda batıya çok mu yatırım yapıldı.Elde olanlarıda sattılar sen ne diyon.Devlet iş kapısı değildir hala bunu anlamadınız.

neyini sorcamm çok belli neyin ne olduğu ... sen önce terörün ne olduğunu sor sanki bu pkk lılar uzaydan geliyor.. ayrı memleket ayrı ırk etnik köken yayını yapılmıyor... normal yayının kürçesi yapılıyor... sen yazdığımı iyi oku kuru kuru ırkçılık yapıcağına diğer milletlere gelince lazcasıda açılsın türkmenceside arapçasıda ne batıyo sana.. şimdiye kadar doğu halkının izlediği kanallar istiklal marşınla açılmıyordu "biji serok apo!, azadiya kürdistan" die açılış yapıyordu... bu halk trt ye sahip çıkıcak çocuğunuda dağa yollamıyacak... okula yollıyacak annadınmı beni! kebapçı açılışında bizede dava aç kapatma davası dedi dimi... kendi konuştuğuna kendin inan önce memleket içerden satılmış akp ile başındna bişimi geçti akp akp deyip duruyon naaptılar sana bi söle allahsen

1-eğer bu kadar kanal açacak imkanın warsa o zaman adama derlerki dış borçları öde
İMFye ümük sıktırtma DEMEZLERMİİ!!!!!!
dagalgaza elektrigi %80 zam niyee yapıyosun DEMEEZLERMİİ
bu ortamda memura-işçiye niye % 4-6 zama yapıyosun DEMEZLERMİİ!!!!
VS......

2- doğu halkının hepsi kürt değildir önce bunu bil...bende g.doğu kökenliyim ama
sülalemin %80i TÜRKTÜR...her sıkıntıya giren çoluğuğu çoçuğunu dağamı göndersin...
yazdıklarına dikkat et öncee!!!
neden karadeniz-ege-akdeniz-iç anadoluda dağa göndermiyolar orada hayat çokmu güzel...
yatırım marmaraya yapılıyor doğuya yatırım olması için pkkyı desteklemeyecekler ondan sonra yatırım diyecekler...

3-pkklılar uzaydanmı geldi diyosun...bu ülkeden çıktı diyosunda peki bunlara yardımı kim sağlıyor...
mayınlar AB den...
paralar ermensitan üzerinden...
apodan yunan pasaportu çıkıyor....
abd komutanlar pkk eğitiyor silah veriyor....
ırakta eğitim yappıyor...
bunlar TÜRK VATANDAŞIMI!!!!!!!!!

4-ÖNCE DAVA AÇILDI DAVA DEWAM EDERKEN KEBAPÇI AÇILIŞI OLDU!!!
ÖNCE BUNUU BİL!!!
HATAA KIZININ DÜĞÜNÜ WAR VE TAYYİP İLE ABDullah gülle bi evde buluştuğu haberlerinide unutmadık!!!!!!!!!!!

NOKTAA :vur

Geri