PKK AKP'den Korktu TAKTiK DEĞiŞTiRDi

ama ismi ingilizce olup ta burada Türklükten bahsedenleri de görüyoruz

yas kac ?
TÜRKIYE de ingilizce konusan bir TÜRK
sence ne oluyor ? alman mi ? :durdurun YA SABIR

ismi gec
TÜRKIYE de ingiliz mali kullananlari o zaman sinir disi edelim
?

biraz düsün

yas kac ?

ismi gec
?

biraz düsün

Kizmayin arkadaslar o laf bana Guyjre ya nikimiz onun ingilizce oldugunu saniyor. Tabii ki bu arada ingilizce bilmedigini de kanitliyor.
Bir kez daha söylüyorum Guyjre'nin herhangi bir dilde anlami yok. Bu tamamen klavyeye rasgele basilmasi sonucu olusan bir isim.
Bu arada vatanseverlik isimle degil yürekle olur ki o da bir cok klavye delikanlisinda yok.

yas kac ?

ismi gec
?

biraz düsün

arkadaşım balıklama atlamışsın öncesini bilmiyorsun

arkadaşlar Türkçe ezanın okunmasını ve bu sayede türkçemizin diğer ülkeler tarafından da öğrenilip gelişmesini anlatıyorlardı.Arapçanın altında ezilmekten bahsediyorsu

biz de dedik ki madem öyle siz önce isimlerinizi Türkçe alın da bu konuda edebiyatparçalayın

bakıyorum da sen de gocundun

benim kimsenin resmiyle ve ismiyle işim olmaz

ama bol keseden palavra atanlar bu nu hatırlatırım

Türk Telekom, Arap’ ın.Telsim İngiliz’in.Kuşadası Limanı İsrailli’nin.İzmir Limanı Hong Konglu’nun..Araç muayene işi Alman’ın.Başak Sigorta Fransız’ın.Adabank Kuveytli’nin.İETT Garajı Dubaili’nin.Avea Lübnanlı’nın.Petkim? Ermeni’nin. (Kazak’a sattık, dediler. Kazağı bi çıkard ık..Ermeni…)

Rakı , Amerikalı’nın.Finansbank Yunanlı’nın…Oyakbank Hollandalı’nın.Denizbank Belçikalı’nın.Türkiye Finans Kuveytli’nin.TEB Fransız’ın.Cbank İsrailli’nin.MNG Bank Lübnanlı’n ın.Alternatif Bank Yunanlı’nın.Dışbank Hollandalı’nın.Yapı Kredi’nin yarısı İtalyan’ın.Turkcell’in yarısı Finli’nin Rus’un.Beymen’in yarısı Amerikalı’nın.Enerjisa’n ın yarısı Avusturyalı’nın.Garanti’nin yarısı Amerikalı’nın.Eczacıbaşı İlaç, Çek’in.İzocam, Fransız’ın.TGRT(Fox) Amerikalı’nın.Demirdöküm Alman’ın.Döktaş Fransı z’ın.

Bunların Hepsi TÜRK’tü.

Sadece 4.5 yıl önce.

Birakin hocam ya bana once bunlarin cevabini versinler sonra vatanseverlikten bahsetsinler.1 ton komure makarnaya pirince sekere vatanin gelecegini satan insanlardan daha fazla ne beklenebilirki

İmza;3897220' Alıntı:
arkadaşım balıklama atlamışsın öncesini bilmiyorsun

arkadaşlar Türkçe ezanın okunmasını ve bu sayede türkçemizin diğer ülkeler tarafından da öğrenilip gelişmesini anlatıyorlardı.Arapçanın altında ezilmekten bahsediyorsu

biz de dedik ki madem öyle siz önce isimlerinizi Türkçe alın da bu konuda edebiyatparçalayın

bakıyorum da sen de gocundun

benim kimsenin resmiyle ve ismiyle işim olmaz

ama bol keseden palavra atanlar bu nu hatırlatırım

madem ismiyle resmiyle isi yok neden burda yaygara yapiyorsun ya.bol keseden palavrada attigimiz yok.yazdiklarimda yanlis bi taraf varmi.

Ben Ataturk cuyum.onun dusuncelerinin nun fikirlerinin arkasindayim.
Ben milliyetciyim.vatanimi kanimi son damlasina dek savunrum
ben sag gorusluyum,ulkede bayragin imeyecegini ezanin dinmeyecegini bagira bagira sylerim
ben sol gorusluyum,din uzerinden politika yapmam,vatanimi emperyalistlerin usaklarina yedirtmem

zoruna giden varsa gelsin tartisalim.

Birandın övgüsüne kaldınız yani öylemii :saskin
Laf söyledi balkabağı :)
O kimdir nedir yaw bilmiyormusunuz komiksiniz yaw.
Öyle oturduğun yerden teör bilançosu çıkarılmaz rakamlarla.

ben sag gorusluyum,ulkede bayragin imeyecegini ezanin dinmeyecegini bagira bagira sylerim
ben sol gorusluyum,din uzerinden politika yapmam,vatanimi emperyalistlerin usaklarina yedirtmem

Yok dostum onlar tartismazlar sadece kendilerince zekice seyler yazar ama aslinda ayni seyleri ciklet gibi agizlarinda cignerde cignerler. Bu arada emparyalistleride cikarlari icin kankalari yaparlar.
imza nickim hakkinda ki aciklamayi ise 2. defa yazdim. Eger anliyamiyorsan bir sonra ki sefere anlaman icin daha kisa cümlelerle ve hece hece yazacam.

madem ismiyle resmiyle isi yok neden burda yaygara yapiyorsun ya.bol keseden palavrada attigimiz yok.yazdiklarimda yanlis bi taraf varmi.

Tekrar söylüyorum kimsenin rsmiylede ismiylede ilgilenmem

ama kalkıpta ezanın okunması konusunda türkçemizin arkasına sığınıpta bol keseden edebiayt parçalayanlarada bunu sorarım

bu ne perhiz bu ne lahana diye

Neymiş efendim.Arapçanın laltın da eziliyormuşuz. bu yüzden ezanı Türkçe okuyalım. Yada Türkçemizi Tüm dünyaya kabul ettirelimde herkes Türkçe öğrensin gibi uçuk kaçık fikirlere verilecek en güzel cevap budur

sen önce kendi ismini Türkçe alda sonra diğer ülkelere Türkçe öğret.

hala anlayamadıysanız kusura bakmayın.gecenin bu saatinde kimsye okuduğunu anlama kursu veremem

İmza;3897348' Alıntı:

ama kalkıpta ezanın okunması konusunda türkçemizin arkasına sığınıpta bol keseden edebiayt parçalayanlarada bunu sorarım

Neymiş efendim.Arapçanın laltın da eziliyormuşuz. bu yüzden ezanı Türkçe okuyalım. Yada Türkçemizi Tüm dünyaya kabul ettirelimde herkes Türkçe öğrensin gibi uçuk kaçık fikirlere verilecek en güzel cevap budur

hala anlayamadıysanız kusura bakmayın.gecenin bu saatinde kimsye okuduğunu anlama kursu veremem

Ben sözümün eriyimdir.

Guyjre'den imza'ya özel kurs.
Guyjre bir nicktir.
ingilizce degildir. (imza'nin ingilizcesi yok o yüzden özel aciklama)
Herhangi bir dilde anlami yoktur.
Rasgele bulunmustur.
Umarim anlamisindir.
Anla diye kisa cümlelerle yazdim.
Iyi geceler.:)

Ingilizce: Guyjre is an Nickname.
It's not English.
It hasn't got any meaning in any language.
I found it by chance
I hope, you can understand.
I wrote everything with short sentence because i want that you understand.
Good night.

Almanca: Guyjre ist einen Spitzname.
Es ist nicht in Englisch.
Es hat keine Bedeutung in irgendwelcher Sprache.
Ich habe es durch Glück gefunden.
Ich wünsche, dass du verstehst.
Ich habe alles mit kurzen Sätzen geschrieben, damit du verstehst.
Gute Nacht.

Ne yazik ki arapcam yok senin anliyacan dilde yazamiyorum ama 3 dilde yeterlidir herhalde:D

Türk Telekom, Arap’ ın.Telsim İngiliz’in.Kuşadası Limanı İsrailli’nin.İzmir Limanı Hong Konglu’nun..Araç muayene işi Alman’ın.Başak Sigorta Fransız’ın.Adabank Kuveytli’nin.İETT Garajı Dubaili’nin.Avea Lübnanlı’nın.Petkim? Ermeni’nin. (Kazak’a sattık, dediler. Kazağı bi çıkard ık..Ermeni…)

Rakı , Amerikalı’nın.Finansbank Yunanlı’nın…Oyakbank Hollandalı’nın.Denizbank Belçikalı’nın.Türkiye Finans Kuveytli’nin.TEB Fransız’ın.Cbank İsrailli’nin.MNG Bank Lübnanlı’n ın.Alternatif Bank Yunanlı’nın.Dışbank Hollandalı’nın.Yapı Kredi’nin yarısı İtalyan’ın.Turkcell’in yarısı Finli’nin Rus’un.Beymen’in yarısı Amerikalı’nın.Enerjisa’n ın yarısı Avusturyalı’nın.Garanti’nin yarısı Amerikalı’nın.Eczacıbaşı İlaç, Çek’in.İzocam, Fransız’ın.TGRT(Fox) Amerikalı’nın.Demirdöküm Alman’ın.Döktaş Fransı z’ın.

Bunların Hepsi TÜRK’tü.

Sadece 4.5 yıl önce.

Birakin hocam ya bana once bunlarin cevabini versinler sonra vatanseverlikten bahsetsinler.1 ton komure makarnaya pirince sekere vatanin gelecegini satan insanlardan daha fazla ne beklenebilirki

AKTUĞ,bu sayddıklarına eyvallah diyecemde..hadi hongkongluyu çinliyi anladıkta bu saydığın firmaların işletmelerin kuruluşların hepsi AYDIN DOĞANın olsaydı türkleşmişmi olacaktı..neden aydın doğan sabancı gibiler almıyor madem bunları..kaldıki alsalar bile aydın doğanın isminden başka neresini türk sayabilirz..ve mesela oyak bankıda saymışsın listede..onuda akp mi sattı..oyak kuruluş olarak askeriyenin değilmiydi zamanında. zorla sattıranmı var askere.yardımlaşma sandığı olarak başladığı macerasına şirketlkeşerek büyüyerek devam ettiği zamanlarda borsa dibe vururken türkiye krizlerle boğuşurken,yazarkasalar havada uçarken her şirket batarken bile tavan yapan tek şirketti imkb da...kar eden bu oyak ı neden satt yönetim kurulu git hesabını çevik birlere sor bakalım..sanki herşeyi akp sattı. konuşuyoruz ama nece konuşuyoruz biraz araştırsakta.

Ben sözümün eriyimdir.

Guyjre'den imza'ya özel kurs.
Guyjre bir nicktir.
ingilizce degildir. (imza'nin ingilizcesi yok o yüzden özel aciklama)
Herhangi bir dilde anlami yoktur.
Rasgele bulunmustur.
Umarim anlamisindir.
Anla diye kisa cümlelerle yazdim.
Iyi geceler.:)

arkadaş bana ne senin anlamsız nikinden adından

ben sadece Dünyaya Türkçe öğretme ideali olan (buna palavrası demek daha uygun) bir kişin önce kendisinin bir türkçe isim almadığını sorguladım.Efendim anlamı yok gibi bahanelere sığınma.Ezanın Türkçe okunması konusunda nasıl da türkçe aşığı pozlarını okuyunca sormak fazr oldu

ayrıca bu sadece senin için söylenmiş bir sözde değildi.

neyse sana da iyi geceler

İmza;3897348' Alıntı:

ezanin turkce okunmasini falan gecin
zamaninda turkce okunduda ne oldu millet birbirine girdi.turkce ezan hikayesi emperyalizmin ulkemiz uzerindeki oyunlarindan sadece birisi.gene ayni oyunlar oynaniyor.dusunmesini bilmeyenlerde birbirlerini kominist veya seriatci ilan diyor.o kadar basit.Ben Allah birdir Hz.Muhammet onun elcisidir hak din islamdir diyorsam ha Tanri Uludur demisim ha Allah u Ekber demisim....

bende tekrar soyluyorum.madem ilgilenmiyorsun neyin yaygarasini yapiyorsun ???

mevcut hukumet muslumanligi o kadar istismar etti ki yok turbandi yok ezandi yok bilmemneydi...hatta Bir ara PKK itlerinin sozde mitinginde serefsizin birisi elinde Kuran la halki galeyana getirmisti hatirlarsiniz.daha bu yil oldu bu olay.madem o kadar musluman neden dagdaki askerimi sehit eden cakallara destek veriyor.

bumudur muslumalik ???

AKTUĞ,bu sayddıklarına eyvallah diyecemde..hadi hongkongluyu çinliyi anladıkta bu saydığın firmaların işletmelerin kuruluşların hepsi AYDIN DOĞANın olsaydı türkleşmişmi olacaktı..neden aydın doğan sabancı gibiler almıyor madem bunları..kaldıki alsalar bile aydın doğanın isminden başka neresini türk sayabilirz..ve mesela oyak bankıda saymışsın listede..onuda akp mi sattı..oyak kuruluş olarak askeriyenin değilmiydi zamanında. zorla sattıranmı var askere.yardımlaşma sandığı olarak başladığı macerasına şirketlkeşerek büyüyerek devam ettiği zamanlarda borsa dibe vururken türkiye krizlerle boğuşurken,yazarkasalar havada uçarken her şirket batarken bile tavan yapan tek şirketti imkb da...kar eden bu oyak ı neden satt yönetim kurulu git hesabını çevik birlere sor bakalım..sanki herşeyi akp sattı. konuşuyoruz ama nece konuşuyoruz biraz araştırsakta.

simdide aydin doganci sabancimi oldum ben yani
ya birakin bu isleri benim hicbir siyasi gorusu veya kurumu savundugum yok.bu konuda yazdiklarimin hepsini okuduysaniz sayet bunu anlayacaksiniz.
kuru kuruya birgorusun arkasindan gitmiyorum.evet oyagin satilmasi askeriye icin bi hataydi.bende biliyorum asker icinde hainlerin oldugunu.oyak yardimlasma sandigindan rutbeye gore maas alindigini...ama sunuda dusunun.bu ulkede askeriyeden baska guvenebilecek kurum kaldimi ???

zamaninda turkce okunduda ne oldu millet birbirine girdi.turkce ezan hikayesi emperyalizmin ulkemiz uzerindeki oyunlarindan sadece birisi.gene ayni oyunlar oynaniyor.dusunmesini bilmeyenlerde birbirlerini kominist veya seriatci ilan diyor.o kadar basit.Ben Allah birdir Hz.Muhammet onun elcisidir hak din islamdir diyorsam ha Tanri Uludur demisim ha Allah u Ekber demisim....

bende tekrar soyluyorum.madem ilgilenmiyorsun neyin yaygarasini yapiyorsun ??

Arkadaş sen bozuk plak gibi takıldın aynı lafa

anlatıyorum anlamamkta ısrar ediyorsun

bak sende söylüyorsun ne güzel .

işte tartıştığım arkadaşlarda ezanın Türkçe okunmasından dem vuruyorları yok Türkçemiz gelişsin yok diğer ülkeler Türkçe öğrensi

sedebiyatları yapıyordu ezanın Türkçe okunmasını savunurken

bizde dedik ki siz dünyaya Türkçe öğretmeyi bırakında okadar Türkçe aşığı iseniz siminizi Türkçe alsaydınız

sen de nekadar zor anlıyorsun yaaaa

Arkadaş sen bozuk plak gibi takıldın aynı lafa

anlatıyorum anlamamkta ısrar ediyorsun

bak sende söylüyorsun ne güzel .

işte tartıştığım arkadaşlarda ezanın Türkçe okunmasından dem vuruyorları yok Türkçemiz gelişsin yok diğer ülkeler Türkçe öğrensi

sedebiyatları yapıyordu ezanın Türkçe okunmasını savunurken

bizde dedik ki siz dünyaya Türkçe öğretmeyi bırakında okadar Türkçe aşığı iseniz siminizi Türkçe alsaydınız

sen de nekadar zor anlıyorsun yaaaa

asil sen anlamiyosun bozuk plak gibi tekrarlayan sensin
sabahtan beri milletin ismine cismine taktin.adam sana ismini nasil aldigini aciklamis bi onceki sayfalarda.okumadinmi ???

turkce ezan tartismasina gelince korkmasin kimse % 47 oyu alan ilimli islam (!) hukumeti ABD den izin almadikca kalkipda ezani turkce yapmaz.madem okadar gelistirmek istiyorlar turkceyi sokakdaki yahudi firmalari tabelalarini degistirsinler.sacma sacma konular bunlar maksat gundemi degistirmek.

hem onu bunu bosver ulkeyi satanlar ve onlarin pesinde kosanlar hakiki turk vatansever oluyor,adamin ismi turkce degil diye gavur mu oluyor.

bana once bunun izahini yap.

asil sen anlamiyosun bozuk plak gibi tekrarlayan sensin
sabahtan beri milletin ismine cismine taktin.adam sana ismini nasil aldigini aciklamis bi onceki sayfalarda.okumadinmi ???

turkce ezan tartismasina gelince korkmasin kimse % 47 oyu alan ilimli islam (!) hukumeti ABD den izin almadikca kalkipda ezani turkce yapmaz.madem okadar gelistirmek istiyorlar turkceyi sokakdaki yahudi firmalari tabelalarini degistirsinler.sacma sacma konular bunlar maksat gundemi degistirmek.

hem onu bunu bosver ulkeyi satanlar ve onlarin pesinde kosanlar hakiki turk vatansever oluyor,adamin ismi turkce degil diye gavur mu oluyor.

bana once bunun izahini yap.

Bu mantiga göre ne Tayyip ne de Abdullah Türk ismi ikisi de arap ismi bu durumda onlarda mi Türk degil.

bende tekrar soyluyorum.madem ilgilenmiyorsun neyin yaygarasini yapiyorsun ???

mevcut hukumet muslumanligi o kadar istismar etti ki yok turbandi yok ezandi yok bilmemneydi...hatta Bir ara PKK itlerinin sozde mitinginde serefsizin birisi elinde Kuran la halki galeyana getirmisti hatirlarsiniz.daha bu yil oldu bu olay.madem o kadar musluman neden dagdaki askerimi sehit eden cakallara destek veriyor.

bumudur muslumalik ???

simdide aydin doganci sabancimi oldum ben yani
ya birakin bu isleri benim hicbir siyasi gorusu veya kurumu savundugum yok.bu konuda yazdiklarimin hepsini okuduysaniz sayet bunu anlayacaksiniz.
kuru kuruya birgorusun arkasindan gitmiyorum.evet oyagin satilmasi askeriye icin bi hataydi.bende biliyorum asker icinde hainlerin oldugunu.oyak yardimlasma sandigindan rutbeye gore maas alindigini...ama sunuda dusunun.bu ulkede askeriyeden baska guvenebilecek kurum kaldimi ???

ben öyle bir iddiada bulunmadım sende biliyorsun çarpıtmassan, tartışmaya seviye adına güzel şeylere değindik,sen de farkındasın,ben seni şunla bunla suçlandırmadım bu forumda benide akp ile, asker düşmanlığıyla suçlandırıyorlar biliyorsun,eleştirel yaklaşımlarımız yakın parallellikte sayılır.ben yanlışın nerden gelirse gelsin yanlış olduğunu söylüyorum senin gibi. oyak konusunu gündeme getirişimde bundandır..yani vurun abalıya misali akpyi toptan satıucı konumuna sokarken ,en güvenilir dediğimiz kurumda bunu yapıyor neden dile getirlmiyor diyorum. mesele anlaşılmıştır sanırım.

ya arkadaşlar o değilde bu yazıyı M.Ali BİRAND'ın yazması çok komik..
Heralde Aydın DOĞAN'dan gizli yazmıştır......

ben öyle bir iddiada bulunmadım sende biliyorsun çarpıtmassan, tartışmaya seviye adına güzel şeylere değindik,sen de farkındasın,ben seni şunla bunla suçlandırmadım bu forumda benide akp ile, asker düşmanlığıyla suçlandırıyorlar biliyorsun,eleştirel yaklaşımlarımız yakın parallellikte sayılır.ben yanlışın nerden gelirse gelsin yanlış olduğunu söylüyorum senin gibi. oyak konusunu gündeme getirişimde bundandır..yani vurun abalıya misali akpyi toptan satıucı konumuna sokarken ,en güvenilir dediğimiz kurumda bunu yapıyor neden dile getirlmiyor diyorum. mesele anlaşılmıştır sanırım.

AKP ile TSK yi ayni kefeye koyamayiz.hernekadar asker icindede yolsuzluklar olsada bu ulkede askeriyeden baska guvenebilecegimiz bir kurum yok.TSK nin alternatifide yok.

parallel oldugumuz konulara gelince ben butun siyasileri ve kurumlari elestiriyorum Turklugumden,vatanseverligimden bahsederken yandaslariniz bunla dalga geciyor kendi caplarinda.ama siz kuru kuru hala akp propagandasi yapiyorsunuz.yanlis oldugunu bile bile

Bi Allah in kuluda cikip akp bunlari chp bunlari yapti .yaptiklarii yanlis dese sonunada ben akp veya chp liyim diye eklese alnindan opucem ama yok.
demem oki kuru kuruya siyaset yapiliyor.millet takmisbi at gozlugu daliyor ortalara.cevabini alincada bu sefer saga sola saldirmaya basliyor.

bana akp yi chp yi mhp yi sunu bunu ovmeyin

warmi ABD ye IMF ye ulkemden elini cek diyebilecek
warmi dagdaki itlerin,sehirdeki serefsizlerin,meclisdeki anasi satilmislarin kokunu kaziyabilecek
warmi Emperyalizm karsisinda ben TURKUM diye dimdik ayakda durabilecek bi siyasetci ????

BENCE VAR ODA OSMAN PAMUKOĞLU!

Geri