PKK: AKP'den altı taahhüt aldık!

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
KCK yöneticisi Duran Kalkan, PKK'nın eylemsizlik ilan etmesinden önce BDP aracılığıyla taahhütler aldıklarını öne sürdü, 'AKP sözünü tutmuyor' dedi.
PKK: AKP'den altı taahhüt aldık!Yargının kapsamlı bir adli soruşturma yürüttüğü PKK’nın siyasi yapılanması KCK’nın yöneticilerinden Duran Kalkan, PKK’nın 13 Ağustos’ta eylemsizlik ilan etmesinden önce ‘çift taraflı bir mutabakat’ sağlandığını iddia etti. Kalkan, AKP’nin BDP aracılığıyla altı taahhüdü olduğunu, bunların yerine getirilmediğini söyledi.

Duran Kalkan, Fırat Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarda ilginç iddialar ortaya attı. Kalkan, devlet yönetiminin Abdullah Öcalan ve Kürt tarafıyla görüşmelerinin artık gizlenecek bir yanı kalmadığını ifade etti. Kalkan, tarafların uymak ve uygulamak üzere birbirine taahhüt ettikleri hususlardan ilkinin ‘çatışmasızlık’ olduğunu, ancak ordunun operasyonları sürdürdüğünü söyledi. Kalkan, diğer taahhütleri şöyle sıraladı: Yeni anayasa, güvenlik protokolü, hakikati araştırma komisyonu kurulması, Öcalan’ın daha aktif çaba harcayabilme koşullarına kavuşturulması, ‘KCK operasyonlarının durdurulması.’

Kalkan, “BDP’yle görüşmelerde adeta taahhüt edilen şeyler yerine getirilmemiştir. AKP sözünü tutmuyor” dedi.

PKK: AKP'den altı taahhüt aldık! - GAZETEVATAN.COM

bu haberden sonra biri çıkıp da " başbakan görüşmedik diyor işte. siz teröriste mi inanıyorsunuz başbakana mı?" diye yorum yapmaz herhalde...

''Dağdaki adamla asla anlaşma yapmayız''

Diye demeçleri olan bir liderin menfati uğruna neleri yapacağını pardon neleri ''satacağını'' görmüş bulunuyoruz

komik haberlere yorum yapmıyorum..twitterda kılıçdaroğlu geyiklerini okurum daha iyi..aydın doğan medyasının vergi borçları tepesine bindikçe,yazarları daha çok çalışmak zorunda kalıyor belliki, patron emretti ben yazdım ayağı.. kck sözcüsüyle görüşebilen gazeteciye '' perinçek gibi çiçek te alıp verdinmi'' diye sormak istiyorum..

NEDEN MHP-CHP-BDP DEMİYOR DA AKP DİYORLAR ACABA? yanılmıyorsam REFERANDUM DA mhp + chp + bdp + pkk HAYIR DEMİŞTİ....! mecliste mhp + chp +bdp yıpratmaya çalışıyor. yargıda ABDURRAHMAN YALÇIN KAYA.... basında aydın doğan bu işi üslenmiş durumda.. E DAĞDA DA PKK NIN BU OLAYI ÜSLENMESİ DOĞALDIR. sonuçta haberi veren gazeteye bakılınca. bir zaman sahibine usulsüz şartlarda bina ( özel okul ) yapımından ceza kesilmişti. kuyruk acısı olsa gerek....

yanlış biliyorsun.

pkk ve bdp referandumda hayır demedi. boykot etti.

ve bdp liler eğer sandığa gitselerdi oylarının evet olacağını açıklamışlardı

"Evet. Ama diğer taraftan da bir milletvekili Nuri Yaman bir röportajında diyor ki, 1,5 ay kadar önce: “Biz, sandığa gitseydik evet derdik. Vicdanımızla baş başa kaldığımızda ‘evet’ demek gerekir; bu nedenle sandığa gitmeyeceğiz. Boykot diyeceğiz. Çünkü sandığa gitseydik vereceğimiz oy hayır olmazdı.” Yani hayır diyemeyecekleri için sandığa gitmeyelim diyorlar. "

Öcalan'la şimdi görüşüldü çünkü... - GAZETEVATAN.COM

daha önce de söylediğim gibi hem biliyorsunuz hem de biri size doğru olanı söylediğinde yanlış bildiğinizde ısrar ediyorsunuz. bunun türkçedeki karşılığı nedir tam bilmiyorum...

Referandum öncesi AKP'ye tepki sağlayacak bir Pkk eyleminin olmaması tabiki bir unsur ama yine de dağdaki teröriste itibar edilmez, eden de vatan hainidir..

Kalkan, “BDP’yle görüşmelerde adeta taahhüt edilen şeyler yerine getirilmemiştir. AKP sözünü tutmuyor” dedi.

hiç gülesim yoktu
sizidemi kandırdı akp
tüm evetçiler neye evet verdiğinizi tekrar düşündünüzmü
neye kimlere taraf olduğunuzu

Bunları bilmeyen varsa,biraz daha kış uykusuna yatsın!!

Ya adamlara bak, pkk itirafçısı onu bunu işin içine katıp uzun metrajlı film çeker gibi polisiye macera anlatır, hemen inanılır ergenekoncu diye içeri atılır ismi geçenler, bazıları tarafından hemen suçlu damgası basılır. Ama bir başka pkklı akp bizle anlaştı deyiverince bu pkklı buna mı inanacağız denir. Nasıl bir zekanın, nasıl bir mantığın ürünüdür bu düşünce benim aklım almıyor.

Hocam bunda anlamayacak ne var

adamların derdi doğruyu bulmak değil ki
gerçekleri nasıl yamultur yalap calap ederim

komik haberlere yorum yapmıyorum..twitterda kılıçdaroğlu geyiklerini okurum daha iyi..aydın doğan medyasının vergi borçları tepesine bindikçe,yazarları daha çok çalışmak zorunda kalıyor belliki, patron emretti ben yazdım ayağı.. kck sözcüsüyle görüşebilen gazeteciye '' perinçek gibi çiçek te alıp verdinmi'' diye sormak istiyorum..

Sizinkiler o kadar komik ki gülmekten bizler de bişeyler yazamıyoruz. Hem onu geç de kendi yandaş medyana bak hele. Yazarlarının geçmişlerine bak hele. Gündemi değiştirmek için o kadar uğraşıyorlar ki ağızları başka yerlere kayıyor. Önce bunları bir düşün, ondan sonra gel burada bişeyler yazmaya çalış. pkk itlerine o kadar taviz verdi senin seçtiğin adamlar. Sende hiç mi gurur yok ? Vatan sevgisi yok ? Tükürüklerimizle boğacağımız adamlar gelmişler bu vatandan toprak istiyorlar. Açın biraz gözünüzü artık. Bırakın bu demokrasi ayaklarını.

Geri