PKK 3 Sırp sniper kiraladı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Terör örgütü PKK’nın, Sırp uyruklu 3 keskin nişancıyı (sniper) para karşılığında kiralayarak Türkiye’ye gönderdiği tespit edildi. İstihbarat birimlerinin bu tespitinin ardından İçişleri Bakanlığı, “gizli” ibareli bir yazı ile ilgili birimleri uyardı. Uyarı ardından devlet büyüklerinin koruma sayısı artırıldı. Özellikle Başbakan ve Cumhurbaşkanı’nın etrafındaki koruma duvarı güçlendirildi

İSTİHBARAT birimleri, terör örgütü PKK’nın, Sırp uyruklu 3 keskin nişancıyı para karşılığında kiralayarak Türkiye’ye gönderdiğini tespit etti. Türkiye’ye giriş yapması beklenen keskin nişancılar için alarma geçildi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı, son günlerde ülke genelinde şiddeti tırmandırmayı hedefleyen terör örgütünün, 1 Haziran itibarıyla ülke genelinde ses getiren eylemleri deneyeceği bilgisini rapor etmişti. Bu raporun ardından askeri birliklere, asker yakınlarına, devriye gezen polislere ve trenlere yönelik eylem yapılacağı bilgisini rapor eden istihbarat birimleri, şimdi de PKK’nın “kiralık katil” tuttuğunu belirledi. Bu yöndeki bilgilerin yer aldığı “gizli” ibareli yazı, İçişleri Bakanlığı’na gönderildi.

NİŞANCILARA PARA VERİLMİŞ
İstihbarat birimlerinin tespitinde, terör örgütünün şimdi de kiraladığı keskin nişancılarla devlet büyüklerini vurmayı hedeflediği yer alıyor. “Demokratik açılım süreci”ni ve 12 Eylül’de yapılacak Anayasa değişikliği referandumunu baltalamak istediği belirlenen terör örgütünün Avrupa sorumluları tarafından, para karşılığında kiralanan Sırp uyruklu 3 keskin nişancının, devlet büyüklerine suikast düzenlemek için Türkiye’ye gönderileceği yönündeki istihbari rapor ardından Ankara harekete geçti. İstihbarat birimlerinin raporunda, kiralık katillerin ne kadar ücret aldığı yönünde bir bilgi olmadığı öğrenildi.

RÜTBELİ ASKERLER HEDEFTE
“Gizli” ibareli suikast raporu ardından, sınır kapılarında da alarma geçildi. Türkiye’ye giriş yapan Sırp uyruklu kişilerin detaylı bir şekilde aramadan geçirildiği, şüpheli kişilerin ise Türkiye’ye ne amaçla geldiği yönünde sorgulandığı öğrenildi. Sorgulama sırasında ülkeye turist olarak giriş yapan Sırp uyruklu kişilerin rahatsız edilmemesine de dikkat ediliyor. Özellikle İstanbul, Ankara ve Antalya’daki havalimanlarında güvenlik en üst seviye çıkarıldı. Bu dönemde deniz yoluyla kaçak girişlerin önüne geçilmesi için Sahil Güvenlik Komutanlığı da uyarıldı. İstihbarat raporunda, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye giriş yapması beklenen 3 suikastçının, rütbeli askerlere ve kamu kuruluşlarına yönelik saldırı yapma ihtimali üzerine tedbirlerin artırılması istendi.

ÖNLEMLER ARTIRILIYOR
Geçtiğimiz hafta gelen istihbaratın ardından, güvenlik güçleri önlemlerini artırdı. Özellikle Ankara’da tedbirler artırılırken, istihbarat çalışmalarına da ağırlık verildi. Bu arada askeri birlikler de olası bir saldırı karşısında duyarlı olup olmadığı yönünde sıkı denetimden geçiriliyor.

250 BOŞNAK’I VURDULAR...
TÜRKİYE kamuoyu, “sniper” kelimesini daha çok 1990’lı yıllarda duydu. Avrupa’nın ortasında 3 buçuk yıl süren savaşta Saraybosnalılar, Sırp sniper’ların (keskin nişancı) kurşunlarıyla can verdi. Sniper’lar kenti çevreleyen tepelere mevzilenip masum Bosnalıları avlıyordu. Sırp keskin nişancıların bu yolla öldürdükleri Boşnakların sayısı 250 olarak veriliyor. Saraybosnalılar, keskin nişancıların hedefi olmamak için “ölüm noktaları” na “Pazı Snajper” (Dikkat keskin nişancı) yazısını asmışlardı. Evlerde de önlemler alınmış, keskin nişancıların vurabileceği odalar kullanılmamıştı.

kaynak

Adamlarda zibil gibi paa var.Üstten destek geldimi 3 değil 333 tanede tutarsın 3000 tane de....

Sayın başbakanımız siz hala açılıma devam ediyorsunuz ya
Onlarda sırp açılımı yapıyorlar haberiniz var mı?
Bu üç kişi kaç askerimizi şehid edecek ....
Bence açılım kandile atom bombası açılımıdır...

yalan haber...

Sayın başbakanımız siz hala açılıma devam ediyorsunuz ya
Onlarda sırp açılımı yapıyorlar haberiniz var mı?
Bu üç kişi kaç askerimizi şehid edecek ....
Bence açılım kandile atom bombası açılımıdır...

atom bombası atalım. evet haklısın. atom bombası sadece bir kaç metrelik bir alanı etkileyen sıradan bir bomba çünkü. etkisi sadece onunla sınırlı(!)

Türkiye'nin hemen yanı başında olan bir bölgeye kalkıp bir atom bombası atalım. peki sonra??? yıllar boyunca etkisi süren bir bombayı sivil halkın da yaşadığı bir bölgeye attık farzedelim. rüzgarı nasıl engelleyeceksin, yağmuru engelleyebilecek misin? nasıl bir mantıkla böyle bir şey söyleyebiliyorsunuz gerçekten anlaşılır gibi değil. çernobilde sadece sızıntı olduğu halde etkisini biliyorsundur sanırım Türkiye'yi nasıl etkilediğini ve bomba atmayı istiyorsunuz. gerçekten ilginç. : )

şu konuyu bir incele istersen. atom bombasının insanları doğayı nasıl etkilediğini...

http://www.hackhell.com/her-telden/318566-insanligin-yuzkarasi-16-a.html

Bu Sırplar Rusların 1 Numaralı Yalakası Değilmi =)

atom bombası atalım. evet haklısın. atom bombası sadece bir kaç metrelik bir alanı etkileyen sıradan bir bomba çünkü. etkisi sadece onunla sınırlı(!)

Türkiye'nin hemen yanı başında olan bir bölgeye kalkıp bir atom bombası atalım. peki sonra??? yıllar boyunca etkisi süren bir bombayı sivil halkın da yaşadığı bir bölgeye attık farzedelim. rüzgarı nasıl engelleyeceksin, yağmuru engelleyebilecek misin? nasıl bir mantıkla böyle bir şey söyleyebiliyorsunuz gerçekten anlaşılır gibi değil. çernobilde sadece sızıntı olduğu halde etkisini biliyorsundur sanırım Türkiye'yi nasıl etkilediğini ve bomba atmayı istiyorsunuz. gerçekten ilginç. : )

şu konuyu bir incele istersen. atom bombasının insanları doğayı nasıl etkilediğini...

http://www.hackhell.com/her-telden/318566-insanligin-yuzkarasi-16-a.html

abla yanlış biliyorsun atom bombası birkaç metreyi etkilemez.onun havaya yükselen bulutu bile onlarca kilometre yukarıya çıkar kaldıki onun yarattığı şok dalgası bile koca evleri yıkacak kadar güçlü oluyor.

orda onlarca belkide yüzlerce km uzağa etkisi olacak bi bombadır.

hem şok dalgası hem radyasyon dalgası hemde ısı dalgası insanları öldürecek 3 şeydir.bildiğim kadarı ile bunlar var.yani bi de dediğin gibi rüzgarla havaya karışacak olan radyasyon var bunlar en ummadık yerlere bile gidebilir çernobil gibi.

yani atom bombası kesinlikle sıradan bi bomba değildir.hidrojen bombasından bahsetmiyorum bile =)

abd nin israil in avrupa devletlerinin pkk ya yardımı olduğu sürece bu pkk nın hiçbir şekilde biteceğine inanmıyorum.

abla yanlış biliyorsun atom bombası birkaç metreyi etkilemez.onun havaya yükselen bulutu bile onlarca kilometre yukarıya çıkar kaldıki onun yarattığı şok dalgası bile koca evleri yıkacak kadar güçlü oluyor.

orda onlarca belkide yüzlerce km uzağa etkisi olacak bi bombadır.

hem şok dalgası hem radyasyon dalgası hemde ısı dalgası insanları öldürecek 3 şeydir.bildiğim kadarı ile bunlar var.yani bi de dediğin gibi rüzgarla havaya karışacak olan radyasyon var bunlar en ummadık yerlere bile gidebilir çernobil gibi.

yani atom bombası kesinlikle sıradan bi bomba değildir.hidrojen bombasından bahsetmiyorum bile =)

abd nin israil in avrupa devletlerinin pkk ya yardımı olduğu sürece bu pkk nın hiçbir şekilde biteceğine inanmıyorum.

wolf yazdığım yazının altında verdiğim konu linkine girdin mi : )

atom bombasının ne olduğunu biliyorum hem de oldukça iyi. bir ara baya araştırmıştım. : )

burada cümlenin sonuna koyduğum parantez içindeki ünlem onu belirtiyor. : )

wolf yazdığım yazının altında verdiğim konu linkine girdin mi : )

atom bombasının ne olduğunu biliyorum hem de oldukça iyi. bir ara baya araştırmıştım. : )

burada cümlenin sonuna koyduğum parantez içindeki ünlem onu belirtiyor. : )

evet abla baktım oraya da orda şu yazıyodu ona dikkat ettim.

Ateş topu maksimum boyutlarına, yaklaşık 200-300 metre çapına ulaştı. Ateşi yayan patlama dalgası ses hızıyla ilerledi.

valla abla ben çok belgesel izledim ama onlarda metre ile değil hep km ile ölçüyolardı etkilerini.hele hidrojen bombası apayrı zaten.aşağıya bi tablo koydum wikipedia dan.orayada bi bakabilirsin.

Effects of nuclear explosions - Wikipedia, the free encyclopedia

altta bi tabla var effects falan yazar.sağdada kiloton yada megaton gücündeki bombaların kaç km ye etkisi olacağı yazıyor.

hiroşimaya atılan bomba 20 kilotonlukmuş.

şimdiki bombalara göre gücü az

yani etkisi en fazla 4.7 km ama radyasyonun havaya karışacağı için radyasyon un etkisi çok daha fazla olabilir...

hiroşimaya atılan bomba 20 kilotonlukmuş.

şimdiki bombalara göre gücü az

yani etkisi en fazla 4.7 km ama radyasyonun havaya karışacağı için radyasyon un etkisi çok daha fazla olabilir...

evet azdı ama öyle olmasına rağmen etkisi hala bile sürüyor. bombanın etkisiyle sakat doğan çocuklar var ve hala atom bombası atılmaktan bahsediliyor. : ) böyle bir durumda bizim o yaratıklardan ne farkımız kalır. sadece insana da zarar vermiyoruz. uzun yıllar sürecek bir doğa faciası yapmış oluyoruz.

askere tam yetki verilse onların kökü çoktan kazınırdı o köpeklerin hangi dağlarda yaşadığı biliniyo ama askere yetki verilmiyo

evet azdı ama öyle olmasına rağmen etkisi hala bile sürüyor. bombanın etkisiyle sakat doğan çocuklar var ve hala atom bombası atılmaktan bahsediliyor. : ) böyle bir durumda bizim o yaratıklardan ne farkımız kalır. sadece insana da zarar vermiyoruz. uzun yıllar sürecek bir doğa faciası yapmış oluyoruz.

evet zaten öle bomba atsak kürt türk hepsi gider ayrım yapmazki bomba =)

sana bu bomba konusunda katılıyorum =)

o sırpların silahından çıkacak olan mermilerle askerlerimiz şehit olursa bunun sorumlusu sırbistan olur bedelinin ağır öder.

Yorumlara bakın yahu :)

Yakında görebileceğimiz muahlefet yorumları: " Öcalan YELLENDİ... Başbakan neden izin veriyor!"

arkadaşalr alt atarafı 3 sırp koca devlet koca mıllet bunları bulamaycak kadar yok edemeyecek akadar acız olamaz gönlünüzü ferah tutun bu yalan bir haber bile olabilir sonuc itibari ile karkasa yayarak huzursuzluk cıkarmak tek emel yanı anlsılmamıs ama anlasılmıs gibi gösterilerek istikbarat yanıltılmıs olabilir sonucta sırbıstan böle bir konuda TÜRKİYE YE NASIL CEVAP VEREBİLİR DİYEDE DÜŞÜNÜN

ATOM BOMBASI YERINE HİDROJEN KULANIP SADECE HEPSİNİ YAYAKA BİLİRSİNİZ CEVREYE OLUMSUZ ETKİSİ DUMANI OLUR FARZ EDİN YANGIN CIKTI YERIN DELİĞİNDEDE OLSALAR YANARLAR

ATOM BOMBASI PATLAMSI İLE 100KML İK BİR ALANA ETKİ EDER DAHA SONRA RUZGAR YAGMUR GİBİ DOGAL KOSULALRLA DEĞİŞİK YERLERE ETKİ EDER

Geri