"" pitbull ""

KöpekLerLe fazLa iLgiLenmem ama PitßuLL ßuLdog Türü köpekLer çok ho$uma gidiyor..
ßiLgiLer için t$k..

kangaldan baska kopek tanimiyorum,ayibogan,kurtbogan,karabas cesitleri,

kardeşim pitbull bu kadar seviyosan evlen onunla yeni bir köpek ırkı daha geliştir....Bak bu- -şöyle yaprsan böyle iyi bir köpek olur böyle yaparsan kedi gibi elini yalar lafları boş işler..--Bu pitbull ters bir hayvan.insanlara özelliklede çocuklara tehlikeli..*****şehrin içinde giidin kuş akvaryum faln besleyin**** ..Yaratık beyinliler..***

kardeşim pitbull bu kadar seviyosan evlen onunla yeni bir köpek ırkı daha geliştir....Bak bu- -şöyle yaprsan böyle iyi bir köpek olur böyle yaparsan kedi gibi elini yalar lafları boş işler..--Bu pitbull ters bir hayvan.insanlara özelliklede çocuklara tehlikeli..*****şehrin içinde giidin kuş akvaryum faln besleyin**** ..Yaratık beyinliler..***

postu 2 ay önce atmışsın ama şimdi dikkatimi çekti,

1. forumda ben dahil herkesle saygılı bi şekilde konuşmak zorundasın we konuşcaksın da
2. işine gelmiosa defolup gitceksin ki bu beni daha çok mutlu eder
3. şimdilik senle muhattablık derecem budur, ama forum içinde tek bi saygısızlığını daha görürsem duyaduya bu kadar kibar olmayabilirim

umarım anlaşılmıştır !!

---- Kopek ırkının en cırkını ßence Gerek yok evde ßesLemeye ßunu ----​

Bende bu baslik altinda pitbull dövüs videolarini yayinlasam yengem beni banlarmi acaba :hhmanD

canım canım ne şirin şey onlar öle :durdurun

bıdıbıdı :p

postu 2 ay önce atmışsın ama şimdi dikkatimi çekti,

1. forumda ben dahil herkesle saygılı bi şekilde konuşmak zorundasın we konuşcaksın da
2. işine gelmiosa defolup gitceksin ki bu beni daha çok mutlu eder
3. şimdilik senle muhattablık derecem budur, ama forum içinde tek bi saygısızlığını daha görürsem duyaduya bu kadar kibar olmayabilirim

umarım anlaşılmıştır !!

çok haklısın kardeşim bazı kendini bilmez insanlar bu şekilde açıklamalar yapabiliyorlar belkide bugüne kadar pis diye bir köpeğe bile elini sürmemiştir

bizim dükkandada vardı ilk geldiğinde millete saldırıyordu abimede saldırdı sonra abım üzerine cayı döktu bide dövdü sonra köpek kuzu oldu şimdi kımseye saldırmıyor zaman gectikte uysallaştı:D

Sivas kangalını tek geçerim. Bu pitbull lar anca çaresiz cocuklara saldırır. Köpek dövüşüne gelince bi kere kuzenim vasıtasıyla izledim bi sivas kangalı ard arda yaptığı müsabakalarda bir alman kurdunu ve pittbull u kaçırdı.Sivas kangalları hem sadıktır hem de inanılmaz güçlü.Bunu gerçek olduğu konusunda garanti veremem ama babamların memlekette bir kangalı varmış 3 kurtla aynı anda baş ediyormuş.Bahçeli bir evim olursa ben de kangal besleyeceğim. Paylaşım için teşekkürler bi de sivas kangalları ile ilgili bir çalışma yayınlamak sana farz oldu infa :):):)

Geri