PitbuLL severLer için resimLer.

korkunc hayvan yaw sevmiyorum :melek

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYY çok tatlııı küçükken ama büydüğünde karismatik oluyu:D

çok asil ve sağlam bir hayvan, dövüş uğruna saptırılmadan eğitilirlerse çok iyi bir ev hayvanı bile olabiliyor..

bir pitbull sahibi olarak, sanırım çok iyi niyetle yetiştirmişim.. eve hırsız girse hırsızla oyun oynayacak neredeyse :))) şaka bir yana,pitbull hakkında yanlış düşünen arkadaşlara itaben; bir bebeği bile şiddetle, merhametsizlikle yetiştirirsen ileride katil olur..

duruşu aynı sumo güreşçisi gibi. Benim merak ettiğim bunların soyu nereden geliyo 1 asır önce de pitbullar varmıydı. yoksa suni dölleme yardımıyla üretilen melez bi ırk mı acaba

ßüyüyünce sahibini bile yer valla :D

kardeşim evcil hayvanlar bölümüne açmışın konuyu bunun neresi evcil hayvan yafff :D

duruşa bak hele :saskin

yaw bu adamı yer walla

yusuf yusuf valla :D

bu pitbullar çok tehlikeli yaw.

Aman Allah KorusunHayvan Bu KoLu Baca Koparır afetmez
arkadaşlar bu bölüme yeni girdim ama tam 12 yıldır pitbulların içindeyim hatta kendi sitemde de yer verdin pitbullara

size şu kadarını söliyim normal psikoloji ile yani normal bir köpeği büyütürmüş gibi büyütülen bir pitbullun inasan saldırma olasılığı almankurdu ve ev teriyerlerinden düşüktür
bunda ciddiyim tabi sahibini koruma durumu hariç:durdurun
bu hayvanlar yüzünden gitmediğim yer görmediğim ortam kalmadı nerdeyse:durdurun
pitbullun özünde insana saldırganlık yoktur hemcinsleri diyim diğer köpeklere karşı antipati duyarlar
insanlara saldırılması sonradan öğretilir bitbullara sahipleri tarafından normalde insana uysal ve sakinlerdir evde beslediğinizde hiç sesi çıkmadan ve hiç yaramazlık yapmadan bir köşede yatarlar:saskin ohaaaaaaaaa dediğinizi duyar gibiyim ama öle
şimdi dediğime bazıları kızacak ama ülkemizdede maçları yapılmakta en vahşi ve engüçlüler katılıyor o maçlara basitce öle düşünün siz
her maçta 1 hakem ve 2 köpek sahibi ring de olur yerden 40 cm falan yükseklikteki bariyerin arkasındada organizasyon diyecem ama bu terime kızmayın enaz 100 tane seyirci ve kameralar
eeee neden onlara bişey yapmıyolar
ayırırken veya dövüşürken insan gibi ringin ortasında durmuyolarki heryere gidiyolar ama daha ring de ısırılan ne duydum ne de gördüm

herşey sahibe bağlı aynı lamerlikle hacker lık gibi arada bilmiyenin anlayamayacağı kadar küçük ama bir okadarda büyük bir fark var

işte köpekleri insanlara saldırmayı öreten lamerler
e bide bu köpeğin geri çekilmeyi bilmeyen bir savaşcı olduğunu düşünürseniz:goz:
ama şunu da ekleyim köpeklere birbirleri parçalatılmıyor bir köpek başını öbür tarafa çevirdiği anda (yani turn denir) yada korktuğu anda ya da dövüşmeyi bıraktığı anda maç biter ve yenilir zorla devam ettirilmez

paylaşım için saol

saol...........

oturduğum sitenin yan tarafında bir evde vardı köpekle karşılaşmamak için yolumu değiştirip eve giriyordum meğer köpek felçli imiş :)))))))))

oturduğum sitenin yan tarafında bir evde vardı köpekle karşılaşmamak için yolumu değiştirip eve giriyordum meğer köpek felçli imiş :)))))))))

:durdurun:durdurun Sende lafa inanmisin arkadasim bi kere gorup ona gore yolunu degistirirdin /resimler icin sagol arkadasim 5.olan cok guzel duruyor simdi bi boyle bi kopek alma istahi geldi we onu egitmek tabii ki...

Bana Cok Itici Geliyor Bunlar Ya =))

Tesekkürler Paylasim Icin =))

Geri