thecrow157
New member
- Reaction score
- 0
ne sülüyman peygamberi yaaa akdeniz türk denizcilerinin hakimiyetindeydi süleman peygamber olarak işaret edilen şahıs kristof kolombos tur . kristof kolombosun gemisi türk denizcilerinin esiri olduğunda kristof daumun haritası türklerin eline geçmiştirgerçek budur kafayı kurcalamayın.
Ya sizin gibi Cahil arkadaslara öncelikle Tesekkür ediyorum, bizim gibi arastirmaci cahilligi sevmeyen insanlara cevap hakki tanidiginiz icin. Ben Almanyada yasiyorum ve burdada, Diger Avrupa ve Amerika Ülkelerindede Piri Reisin Haritasi hala cözülemeyen SIRlardan sadece biri.
Adamlar Haritayi kolombus cizmis diyor ya, inanamiyorum. Haritanin Antartikayi hatta Tüm Dünyayi barindirdigini ve Antartikanin cizimindeki buzullarin erimesi, haritanin cizim tarihinden cok daha sonra olmasi, kimsenin cözemedigi olaylardan biriydi.
Sizlerin (cahillerin) degimine göre ise Kolumbusun kartlari bunlar. Kolumbus kartlarini bir kisiye cizdirmisdir ve onun adida Juan de la Cosa'dir. Bu sahsin cizimleri bu karttakinden cokdaha ayrintilidir ve sizin Teziniz (teoriniz) Güney Amerikanin tezinin aynidir. Simdi Türklere(Vatanina) degilde gidip allahin cobanlarina inanirsan senin sorunun.
Hazir konu acilmisken su Piramidler hakkindada bir yorum yapayim. Piramidlerin agirligi milyon tonundadadir yaklasik 7 milyon ton agirliginda hemde. Ve bu kadar agirligin Misirlilarin 20 yil icinde yapdigini söylüyorlar.
Simdi kafanizda bir sema cizin ve sizce bu gercekdende yapilabilirmi yapilamazmi elinizi vicdaniniza koyupda söyleyin.
Misirlilarin 10.000(on bin) adamla bütün piramidleri 20 yil icinde bitirebilmesi icin her 4 dakikada bir muhakkak görmüs oldugunuz o kocaman 2,5 Ton agirligindaki Bloklari kesip sekillendirip yerine tasimalari lazim ve 24 saat boyunca hic durmadan 20 yil boyunca hemde ve 1 Blogun sekillendirilip Saglamlasmasi icin tami tamina 1 Gün gerekiyor.
Simdi soruyorum. Bunu bir insan hic durmadan 20 yil boyunca yapabilirmi???