Pino 1 Ay Yok

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
11264385.jpg

Galatasaray yakasını sakatlık kabusundan bir türlü kurtaramıyor. Sezon başlamadan Baros’un sakatlığı ile boğuşan sarı kırmızılılara bir kötü haber de yeni transferi Pino’dan geldi.

OFK Belgrad maçında ayağını darbe alan Kolombiyalı yıldızın dün yapılan kontrolleri sonrası sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edildi. Haber Florya’da şok etkisi yarattı. Yeni form tutmaya başlayan Pino’nun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Bu arada dünkü idmandan önce MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu teknik heyetle yaptıkları toplantıda sezon öncesi yeni kural ve uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Hurriyet

Bu adamı niye aldılar diye eleştirdiler
Sürekli sakatmış daha önceden de .
Gs nasıl transferler yapıyor anlamıyorum
Adam 1 maç oynadı 1 ay yok .

Hayırlı olsun ikinci Gökhan Transferi

Bu adamı niye aldılar diye eleştirdiler
Sürekli sakatmış daha önceden de .
Gs nasıl transferler yapıyor anlamıyorum
Adam 1 maç oynadı 1 ay yok .

Hayırlı olsun ikinci Gökhan Transferi

Başlığa bakıp yorum yapmayalım.. Adam darbe almış bacağına, durup dururken sakatlanmamış.. Ne yapsın ayıp olmasın diye sakatlanmamış taklidi mi yapsın..? Senin düşüncene bakarsak hazırlık maçında sakatlanan Milan Baros'u da göndermek lazım.. Zaten şimdiye kadar oynadığı maçları izleyen kişi verdiği pasları, attığı çalımları yani kaliteli bi futbolcu olduğunu görür. Laf olsun diye yönetimi olumsuz yönde eleştirip, Galatasaray'ı karalamaya çalışmayın...​

Ya olur böyle şeyler altında birşey aramamak gerek.

Adamda kendini bile bile sakatlatmadı ya şanssızlık...

Başlığa bakıp yorum yapmayalım.. Adam darbe almış bacağına, durup dururken sakatlanmamış.. Ne yapsın ayıp olmasın diye sakatlanmamış taklidi mi yapsın..? Senin düşüncene bakarsak hazırlık maçında sakatlanan Milan Baros'u da göndermek lazım.. Zaten şimdiye kadar oynadığı maçları izleyen kişi verdiği pasları, attığı çalımları yani kaliteli bi futbolcu olduğunu görür. Laf olsun diye yönetimi olumsuz yönde eleştirip, Galatasaray'ı karalamaya çalışmayın...​

Ben bir tarafımdan uydurup söylemedim
Sürekli sakat dendi tüm gazeteler yazdı çizdi
Geldiği takımda kaç maçta oynamış çıkart gör o zaman .
1 ay sonra tekrar sakatlanırsa 1,5 - 2 ay görürüm seni .

Birde ben kimseyi kötülemiyorum .
Şimdiye kadar ne gördüysem yazdım .
GS'yide karalamak gibi bir niyetim yok .
:001_cool:

Baros'a gelince ben değil Türkiye'de kimse laf söyleyemez .
hiçbir zamanda söylemedim zaten .
Kewell'da öyle .
Sende biraz önceki yorumlarımı okumadan işin içine Başka futbolcuları katma .

Ya benim birşey dikkatimi çekiyor Bizim Türk oyuncular kolay kolay sakatlanmıyor sakatlandıgı zamanda en fazla 2-3 hafta sonra geri dönüyor. Yabancılar bi sakanlantıdımı 1 aydan asagısı kurtarmıyor.

Ya benim birşey dikkatimi çekiyor Bizim Türk oyuncular kolay kolay sakatlanmıyor sakatlandıgı zamanda en fazla 2-3 hafta sonra geri dönüyor. Yabancılar bi sakanlantıdımı 1 aydan asagısı kurtarmıyor.

Sakatlanan oyuncuların çoğu ofansif oyuncu yani top sürekli onlarda oluyo tabi bizm defanslar pata küte girince...Takımlardaki yabancı oyuncularında %80i ofansif oyuncu yani onların sakatlanması normal...Gs sürekli ofansif oynuyan takım topla sürekli oynadıgından sürekli faule marus kalıyolar...yani Türk oyuncularla aralarında fiyat farkı dışında fark yok hele sağlık söz konusu olnca hiç olcagını sanmam...

Gerçi şurası da var Bizim oyuncular fizigini kullanıyor topa kavga eder gibi giriyor yabancılar kibar davranıyor oksuyor resmen topu. Bu da olabilir. :)

Linderoth gibi olursa vay halinize :):)

Geri