sarisari
New member
- Reaction score
- 0
pikatel airmax 101 marka modemim var. bilgisayarımda xp yüklü iken hiçbir sorun olmadan explorere 192.168.1.1 yazarak modem arayuzune girebiliyordum. bilgisayarımda aynı zamanda vista premium da yüklü. ama vistada bir türlü giremiyorum.xp de girdiğim kullanıcı adını ve şifreyi girdiğim halde giremiyorum. şimdi bilgisayarıma format attım ve sadece vista yükledim(xp yi kaldırdım).
Forumlarda araştırdım modeme reset atıp varsayılan kullanıcı adı ve şifreyle girilebileceğimi öğrendim ama yinede giremedim. modemi yeniden kurdum yeni kul.adı ve şifre veriyorum yine de olmuyor. XP de sorunsuz giriliyor.Karşılaştığım ekran görüntülerini aşağıda veriyorum.lütfen yardım edin. bu duruma çok sinir oldum.

Forumlarda araştırdım modeme reset atıp varsayılan kullanıcı adı ve şifreyle girilebileceğimi öğrendim ama yinede giremedim. modemi yeniden kurdum yeni kul.adı ve şifre veriyorum yine de olmuyor. XP de sorunsuz giriliyor.Karşılaştığım ekran görüntülerini aşağıda veriyorum.lütfen yardım edin. bu duruma çok sinir oldum.