PikacHu..

visi0n

ѕтαη∂.ву &
HH Üyesi
Reaction score
0
Bir arkadasımızın İstegi üzerine =))

pikachu.gif

Pikachu,Ash Ketchum'in ilk pokemonu.

Pika türünden çıkmış bir Pokémon'dur. Kolaylıkla fark edilen özellikleri; sarı tüylerinin ve sırtında kahverengi çizgilerinin olmasıdır. Yanaklarındaki kırmızı noktalardan elektrik salınımı yapar. Vucudundaki elektriğin yayımı sayesinde çeşitli saldırılarla genellikle karşısındaki rakibi geçici olarak felç eder. Bunun haricinde küçüklüğünden kaynaklanan hızı sayesinde karşısındaki rakibi şaşırtma olanağına sahiptir. Animesinde Ash Ketchum'ın ilk Pokémon'u Pikachu'dur. Ash onu genellikle poketopunun içine almaz. Gelişmemişi Pichu, gelişmişi Raichu'dur.

hehe bunu sevmeye kalkmak delilik yaf :D hehe kedi gibi uysal deilki

knka bunun gelişmis hallerini de yazsaydın ya raichu ve raichan di sanırım yanlıs hatırlamıyosam ne izliodum ya bunu :D:D

süper ya ..
saoL visi =)

otoburmu eteburmu =P

hehe başka konu bulamamış visi :D:D
çok ii ya gelişmişleride yazaydında tam olsaydı

hey gidi aklıma eski günler geldi

seni seçtiiimmm pikaçuuuuu

bi zamanLar deLiLer gibi izLerdik bunu ...

ben bunların arasında kuyrugunda ateş yananı severdım adı neydı hatırlıyamıyorum simdi :hhmanD

SĦARK;3690705' Alıntı:
ben bunların arasında kuyrugunda ateş yananı severdım adı neydı hatırlıyamıyorum simdi :hhmanD

aynen bende severim kuyruğunda ateş yananı

ismi carmenderdi :)

carmender seni seçtim :p

gelişmişi hakkında da ben bilgi vereyim:

Raichu: Fiziksel olarak cok daha güçlü . Eğer anında yıldırım taşı kullanarak pikaçu dan raiçu ya geliştirilirse hız özelliği olmadan gelişir ama bunun aksine gerçekten çok güçlü elektrik saldırıları yaratabilir. Hata çizgi filmde dediğine göre dragonite(efsanevi bi pokemon) in hafızasını yitirmesine neden olabiliyomuş. Dragonite de elementel (buz a karşı çok zayıf ve kaya,fizik ötesi gibi diğer saldırılardan etkilenebiliyor halen ama yine de güçlü) saldırılarından ejderha pokemon u olmasından gelen özelliğiyle dayanan bi pokemondur aslında. Varın raichu nun özelliğini siz düşüünn

Pichu: Hakkında fazla bişey bilmiyorum ama pikachu-pikachu ya da pikachu-ditto yu breeding yöntemiyle birleştirerek pichu elde edebiliyoduk. Aam nasıl pikachu oluyo emin değilim . Lvl atlayaraktır heralde.

Benim favorim Lugia. Kendisi en efsanevi iki kuştan biri.Fiziksel ötesi bi pokemon(abra,kadabra gibi) ve moltres zaptos ve articuno gibi diğer efsanevi pokemonlara karşı gayet iyi dayanıyo.(Bknz ikinci film) Saldırmak istese saldırır ama saldırmadığı için yeniliyo. Kendisi dünyanın dengesini sağlayan ve diğer 3 kuşun da dengesini sağlayanb bi pokemon. Ben 251. ci numaradan sonrakileri bilmiyorum

anam canını yediğim ne guzel poz vermiş

Geri