Phpbb 2.X Forum Hack

..::cadawra::..

New member
Reaction score
0
Phpbb 2.X Forum Hack
Evet arkadaslar Phpbb 2.xx serisi forumlarin hacklenisini ogrenicez bu dokumanda.

Kendimize v2.0.15 haric bir forum buluyoruz google dan faydalanarak bulabiliriz. Forum a uye olup giris yapiyoruz " Beni Hatırla Secenegi " ni isaretliyoruz giris yaparken.Giris yaptıktan sonra Ctrl+Alt+Delete ile siteyi kapatıyoruz.
Ve Cookie Editor u calistiriyoruz

Download :
Kod:
http://www.snapfiles.com/get/cookieeditor.html

Cookie Editor den uye oldugumuz siteyi buluyoruz sağ tıklayıp edit cookie:'phpbb2mysql_data' yi buluyoruz Cookie Value yazan yeri

a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs% 3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D

bu Code ile degistiriyoruz Ve save deyip cikiyoruz.

Bu islemler bittikten sonra uye oldugumuz siteyi tekrar aciyoruz

www.xxx.com/forum gibi

Admin ile girdikten sonra index atmak isteyen arkadaslar Admin Paneline girip sol menüden management bölümüne geçip hazırladığı index'in kodları copy/paste yapabilirler

Buda kendi sitemize yonlendirme kodu : <META HTTP-EQUIV='refresh' content='0,1;URL=http://www.siteniz.com>

SelametLe...

Ben dediklerini aynen yaptım ama admin bölümü felan bulamadım...

abi denemesini yaptıgın siteyi yazarmısın bide ben bakim

Ya onu yazasarsam hoş olmaz bi kullanıcısı felan vardır ben sadece sana neler yaptığımı söliim...Önce üye oldum ama beni hatırla diye bişey yoktu neyse sonra kapattım ctrl alt delete ile..Daha sonra verdiğin pro dan ''phpbb2mysql_data'' bu dalgayı bulup cookie value yu verdiğin kodla değiştirdim...Daha sonra girdim siteye ama adminle alakalı bişey bulamadım...

Abi Bunlari Yaptiysan Sorun Yok Gibi Ozaman Bana öm Fln At

olurmuya barada sınırmı war

Yok yok kod doru ama biz beceremedik heralde bu arada sana bi öm attım...

kardeş eline sağlıks saol süper bişiy o diğer arkadaş sığmıyo diyo; kardeş demekki o sitelerde o açık kağatılmış

valla bende herşeyi yaptım hatta o kodda oraya sığdı emme olmadı cadawra kardeş istersen sen bi dene www.kacamakforum.com kardeşler yalnış anlamayın yazdığım siteyi sadece program için....

Yok ya adam kafa buluyor bizle bu heralde phpbb2 hack zannetti!

arkadaşlar bende denedim ama bikaç sitede de gördüm kodda yanlışlık var.Yanlışlık sadece kod içinde biyerde boşluk olması.o boşluğu kapatınca oluyo diyolar.Ben pek uğraşmadım.Bide googledan siteleri nsaıl aratıcaz.Aratıcağımız kelimelerden bikaç örnek verirsen sevinirim...

1-Cookie edit yöntemiyle yapılan ahckte siteye üye olmaya gerek yok!
2-Internet explorerla bu yöntemi uygulayamazsınız.
3-Bu ymtenle siteye index basamazsınız.Sadece forumlrı editleyebilir veya siteyi kapatabilirsiniz

ya arkadaşlar öncelikle adminin şifresinin md5 halini bulup ondan sonra kendi şifrenizin md5 haliyle değiştrmeniz lazım arkadaş biraz eksik anlatmış

Geri