Php Urun Tanıtım Sitesi

eline sağlık kardeş.

devil kardeş paylaşım için saol ama bu admin sifresini gecemedim bir türlü yardımcı olsan cok sevinirim

Arkadaşlar bana yardım edermisiniz. Bu buharhackel sitesini local hostumda nasıl kıracağım. Kuramadım bür türlü. Easyphp var bende dosyaları ana dizine attım sql yıda phpmy adminden yükledim tablolar oluştu aşağıdaki gibi açıldı site

bunun birde kurulumunu anlatsanız ne makbule geçer. Öok acil şimdiden teşekkürler.

kardeş çok saol ya kaç gündür uğraşıyordum, Allah emeğinin karşılığını dua ile versin inşallah

arkadaşlar söyleneni yaptım
admin paneline giriyor, ancak, şifre yok, ekleme yok, hiç birşey yapamıyorum
sadece admin içine girdim kaldım, nasıl olacak bu bilenyokmu

rdeşi anlatımların güzel ama halen admin panelini halledemedim, yardımcı olabilirmisin

yaaa arkadaslar aslında bedne bi sonuç buldum admin paneli için şimdi hehe

arkadasımızın dedigi gibi yonetici.php acıyoruz

$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");
$sifre2=$sifre;
if (mysql_query("update yonetici set kullanici_adi='$kullanici',sifre='$sifre'"))
$mesaj="( Yönetici bilgileri güncellendi!... )";

kırmızı renkli yeri siliyorz eger phpmy admin işe ugrasmak istemiyorsanız

$sifre=$_POST["sifre"];
$kullanici=$_POST["kullanici"];
$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");
* from yonetici where kullanici_adi='$kullanici' or sifre='$sifre'");if (mysql_num_rows($kulls)>0)

kırmızı olan yer sizde "and" yazar onu or yaparsanız kullanıcı ismine sadece admin yazın paneldesiniz hostta attgınızdada dosyayı şifreleyin bitti zaten dosya şifrelemek en iyisi

buda böle bişi işnize yarar umöarım devillllllllll seni sevmeyenin çukusuu düşsün:D

eger yapamayan arkadaslar varsa hala yazssın ben dosyaları düzenleyip atiyim buraya

Alıntı:

Üstadım düzeltilmiş halde dosyaları eklermisin lütfen
saygılar

arkadaşlar söyleneni yaptım ben neden giremiyorum
farklı bir şey varmı eklemek gereken yada başka silmek gereken
$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY"); bunun dışında

Geri