Php Urun Tanıtım Sitesi

Arkadaşlar, bu şifre olayı çözümlenemdi. Bilenler lütfen yardımcı olsun. Bütün anlatılan yöntemler uygulandığı halde olmuyor.

Şifre olayını şöyle çözün.

<?php include verify.php ?> bu yazıyı index.php (yonetim klasöründeki) den kaldırın. Sonra admin paneline girin oradan aşağıdan şifre değiştire tıklayın. Yeni bilgilerinizi girin ve tamam deyin. Ardından sildiğiniz php kodu yeniden eski yerine yazın tamamdır. Şifre sizin o bölümde değiştirdiğiniz şifre olacaktır. phpMyadminden md5 ile şifre oluşturmaya çalışmayın bu şifre md5 değil.

teşekkürler yararlı bilgi için

arkadaslar ben bunu phpmyadmin den editledim ama yine admin paneline giriş yapamıyorum biraz yardımcı olursanız ii olur ya :s

Security Expert Devil&RedSun

Demo
http://buharlitemizlikmakinasi.com/

Download
http://rapidshare.com/files/15227163/buhar_hackhell.rar.html

Pass: Devil

Cia :vur

Next Generations
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ganimetinsaatemlak.com - Php Emlak
kilcikclub.com - Urun Tanıtım
karakutu.net - Kitap
egeik.com - Geyik Sitesi
oltatakimi.com - Online Shop Alışveriş
aksiyon.tv Yapımcı
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Buna dil destegi ekleme imkanimiz varmi peki ?

Birşey merak ediyorum arkadaşlar...
Bu scripti madem içimizden biri hackledi, kullanmak doğrumu sizce?
Bize sunan kardeşimizin emeğine sağlık ama aklıma takıldı, bizimde başımıza böyle bir iş çıkmasın sonra, kurup kullanlar denedimi acaba, güvenebilirmiyim?

Hörmetler...

yaaa arkadaslar aslında bedne bi sonuç buldum admin paneli için şimdi:) hehe

arkadasımızın dedigi gibi yonetici.php acıyoruz

$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");
$sifre2=$sifre;
if (mysql_query("update yonetici set kullanici_adi='$kullanici',sifre='$sifre'"))
$mesaj="( Yönetici bilgileri güncellendi!... )";

kırmızı renkli yeri siliyorz eger phpmy admin işe ugrasmak istemiyorsanız

$sifre=$_POST["sifre"];
$kullanici=$_POST["kullanici"];
$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");
* from yonetici where kullanici_adi='$kullanici' or sifre='$sifre'");if (mysql_num_rows($kulls)>0)

kırmızı olan yer sizde "and" yazar onu or yaparsanız kullanıcı ismine sadece admin yazın paneldesiniz hostta attgınızdada dosyayı şifreleyin bitti zaten dosya şifrelemek en iyisi :)

buda böle bişi işnize yarar umöarım devillllllllll seni sevmeyenin çukusuu düşsün:D:clap

eger yapamayan arkadaslar varsa hala yazssın ben dosyaları düzenleyip atiyim buraya

Birşey merak ediyorum arkadaşlar...
Bu scripti madem içimizden biri hackledi, kullanmak doğrumu sizce?
Bize sunan kardeşimizin emeğine sağlık ama aklıma takıldı, bizimde başımıza böyle bir iş çıkmasın sonra, kurup kullanlar denedimi acaba, güvenebilirmiyim?

Hörmetler...

İşine gelirse valla kardes kötü veya iyi sonuçta burası bir paylaşım platformu,
ben çalıştırdımk takır takıt caslısıo güvenlik konusunda ise gayet guvenilir.
buraya yani bu script bölümüne girmişsen siten,in sahibi kadar sende bu hükmü giymiş demektir haksızsam buyrun:goz:

hocam emeğine sağlık,
çok yardımcı oldun, dediğin gibi yaptım ben, sonra yönetici panelinden yönetici belirleyip, belirttiğin değişiklikleri yeniden düzelttim. şimdi de yeni id ile yonetici peneline giriyorum

bu siteyi kullanılabilir hale getirmek için veritabanı için lardımcı olurmsunuz .. lütfen çok acele

merhaba arkadslar bende bı sorun war urun ekle dıyorum eklıyor ama urun resımlerı cıkmıyor.
"Impossible to copy from C:\WINDOWS\Temp\php43DC.tmp to destination directory."
BU HATA VERIYOR.. LUTFEN YARDIM.

abcde Çok Saolasin (Y) Teşekkür Ederim PayLaşım iöin

Geri