Php Urun Tanıtım Sitesi

arkadaslar scriptin son halini indirip kurdum evet sorunsuz çalışıyor.

Demo : BURADAN

yahu bende neden calismiyor bu zikkim alla alla

sunun sql ini tam olarak biri atabilirmi yada hata nedir
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/dilayweb/public_html/main.php on line 8 bunu gibi hatalar veriyor

hokiri' Alıntı:
yahu bende neden calismiyor bu zikkim alla alla

sunun sql ini tam olarak biri atabilirmi yada hata nedir
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/dilayweb/public_html/main.php on line 8 bunu gibi hatalar veriyor

main.php on line 8 (8.ci satırı kontrol et

sql.sql dosyasını açın en altta value de şifre yazan yeri değiştirin x ile başlayan yeri

teşekkür ederim, ben fazla anlama ama son linkte gönderileni indirdim aynen çalıştı:)
ama türkçe karaekter sorununu ben halledemedim,

teşekkür ederim emeği gecenlere

index.php yi açın

30 uncu satıra

Kod:
<? echo crypt("istediğiniz şifreyi buraya yazın","XxYzxY"); ?>

komutu ekleyin

tekrar sayfayı açtığınızda
size

yeni şifrenizin karşılığını üretecektir.

mysql de değiştirin
yeni şifrenizle giriş yapabilirsiniz...

Arkadaşlar ben biraz acemiyimde localhostta çalıştırdım... 2 tane sorunum var yardımcı olursanız cok sevinirim... Bu arada gercekten cok güsel paylaşım tebrik ederim... Ayrıca Teşekkür ederim :)
1.Sorun =) Türkçe karakterlerde Problem var... örn: P???RME C?HAZLARI Böle cıkıyor.
2.Sorun =) Sitenin en üstünde bi kaç hata kodu alıyorum...

Notice: Undefined index: kat in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 20

Notice: Undefined index: alt_kat_id in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 21

Notice: Undefined index: id in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 22

Notice: Undefined index: page in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 23

Notice: Undefined index: marka_id in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 24

Notice: Undefined index: offset in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 25

Notice: Undefined index: limit in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 26

Çözüm Yolu nedir bunun... index.phpde 22. satıra fln bakın demeyin .) baktım bişi anlamadım.. Acemiyim yaa:p

Arkadaşlar hicmi yardımınız dokunmaz... Biri lütfen yardım etsin acil...

Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur.

:S neden böle bişi olmus bilmiorm :(

mdilawer' Alıntı:
Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur.

:S neden böle bişi olmus bilmiorm :(

pm attım sana msn adresimi ekle detaylı olarak yardım edeyim...

mdilawer' Alıntı:
Arkadaşlar ben biraz acemiyimde localhostta çalıştırdım... 2 tane sorunum var yardımcı olursanız cok sevinirim... Bu arada gercekten cok güsel paylaşım tebrik ederim... Ayrıca Teşekkür ederim :)
1.Sorun =) Türkçe karakterlerde Problem var... örn: P???RME C?HAZLARI Böle cıkıyor.
2.Sorun =) Sitenin en üstünde bi kaç hata kodu alıyorum...

Notice: Undefined index: kat in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 20

Notice: Undefined index: alt_kat_id in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 21

Notice: Undefined index: id in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 22

Notice: Undefined index: page in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 23

Notice: Undefined index: marka_id in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 24

Notice: Undefined index: offset in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 25

Notice: Undefined index: limit in c:\program files\easyphp1-8\www\buhar\index.php on line 26

Çözüm Yolu nedir bunun... index.phpde 22. satıra fln bakın demeyin .) baktım bişi anlamadım.. Acemiyim yaa:p

ayrıca sorun yok :)

Demo

Türkçe sorunu içinse utf olarak atmayın sqli latin1 olarak atarsanız sorun yaşamazsınız...

Erdinç Abi bana pmden mail adresinizi atabilirmisiniz?

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/*****/public_html/main.php on line 7

böle hatalar var sayfanın 4 bir yanında :(

Çok işime Yaradı ;

script i sorunsuz olarak çalıştırabildim emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Ayrıca yardım istiyen arkadaşlar olursada elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım

msn : [email protected]

Kalın sağlıcakla

beyler site çalışıyo ama süper açıkları var bi hacker arkadaş bana yardımcı oluyo ben düzeltiyom o hackliyo siteyi ama onu bulursam a.. s.. o anladı ! ulan biz ekmek peşinde koşup para kazanalım diyoruz herifler keyfiye dalga geçiyo ya

ben şöyle yaptım ;

yonetim kısmından
indexa.php
$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");
satırını ve
verify.php ;
tamammen sildim(dosyayı deil içeriğini)
sonra yonetim paneline direk giriş yapılıyor yönetim panelinden parolanızı deiştirip değerleri yeniden eski haline çevirin yeni şifreniz aktif olacak

Arkadaşlar herkes problem yaşamış verdiğim linkten indirin tekrar kullanıcı adı admin şifresi deneme
yonetime girince kafanıza gore değiştirin script guzel sql.sql dosyasını sorgulatın ve config.php dosyasını düzenleyin

http://rapidshare.com/files/67460252/Script.rar

datanın içinde yazılı bir baksan :)

Kod:
DROP TABLE IF EXISTS `yonetici`;
CREATE TABLE `yonetici` (
  `kullanici_adi` varchar(15) NOT NULL default '',
  `sifre` varchar(15) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

INSERT INTO `yonetici`(`kullanici_adi`, `sifre`) VALUES ('admin', 'XxkoaE1NqIP12');

o Sifreyi kabul etmiyor ve md5 sifreleme bir sifre yaptim halde yemedi baska algoritmada dönüyor sifre calistiran varsa paylasirsa seviniriz

Geri