Php Urun Tanıtım Sitesi

Punisher41' Alıntı:
ben sorunu cözdüm beyler cyprt komut satırınını dosyalarda bulun ve silin erdincin söledigi gibi phpmyadmine girin ve kendi şifrenizi girin ama md5 i secmeyin

Punisher kardes ilgin için tesekkurler ancak ben solediğin yeri hem anlamadım hem bulamadım yardımcı olabilirmisin lutfen ???

Mavialize!!!!

sevgili arkadaşım senin ilkokul terk olduğun kesin!! çunki bu scriptin kodları md5le şifrelenmemiş... :) senin gibi mallarda oturduğu yerden konuşur... hadi buyur resimli anlatımdan yapta görelim!! kimseyi küçük görmeye hakkın yok!

hkn8282' Alıntı:
Mavialize!!!!

sevgili arkadaşım senin ilkokul terk olduğun kesin!! çunki bu scriptin kodları md5le şifrelenmemiş... :) senin gibi mallarda oturduğu yerden konuşur... hadi buyur resimli anlatımdan yapta görelim!! kimseyi küçük görmeye hakkın yok!

bencede kendisi deneyip yapamamistir bile sonucta cogu kisi bilmez o sekilde yapicalcagini ben hala yapamadim bir turlu kuramadim

yok arkadas seçme kişiler bunlar seçme geliyorlar sanki töbe töbe

mysql dan yapmayı bızde bılıyoruz ama hala degısen bısey yok adam scrıptı kurmadan gormeden konusuyo bı de agır ıthamlarda bulunuyo yazık walla sen ılkokulu bıtırmısınde bı sey olmamıs

cyprt ın bulamadım yardım edermısın ?

Arkadaşlar sanırım parola doğrulamada bir hata olabilir ben parola kısmını iptal ettim /yonetim yazınca direk giriyor burdan kendiniz verify.php ye harici bir kullanıcı parola sistemi yapabilrsnz. indexa.php deki başdaki doğrulama satırınıda silmeyi unutmayın sonrası direk kontrol paneline girebilirsiniz. kendim ekleme yaptığımdada burdan isteyen arkdaşlara paylaşabilirim iyi günler

dostking' Alıntı:
Arkadaşlar sanırım parola doğrulamada bir hata olabilir ben parola kısmını iptal ettim /yonetim yazınca direk giriyor burdan kendiniz verify.php ye harici bir kullanıcı parola sistemi yapabilrsnz. indexa.php deki başdaki doğrulama satırınıda silmeyi unutmayın sonrası direk kontrol paneline girebilirsiniz. kendim ekleme yaptığımdada burdan isteyen arkdaşlara paylaşabilirim iyi günler

dostking bana da kuralim ben bir turlu kuramadim gitti

urun gurupları haberler bır turlu duzelmıyo turkce karakter sorunu var nasıl hallederım ?

not : charset=iso-8859-9 yaptım yıne sonuc degısmedı

arkadaslar olay gayet basit ben anlatım biraz ugrasma sonucunda olayı cözdüm ve yonetim paneline girdim ilk önce mysql olayını yapıyoruz anlatımı var benimde bir daha anlatmama gerek yok sanırım sonra yönetim klasörüne giriyoruz orda yönetici.php dosyasını acın cyprt komutunu göreceksiniz o komutu silin bir dosyada daha olması lazım o komutun ama suan aklımda degil o dosyayıda bulun komutu silin ve very gooddd:D yönetim paneli karsınızda sunuda belirtim mysql den sifrenizi belirledikten sonra md5 ile sifrelemyin bos bırakın o kısmı hadı hayırlı calısmalar herkese bu konuda daha fazla uzamaz ins:)

Kusura bakma neshat senin yazını görmemişim onuda cevaplım sql yüklemeden önce işlemlerden lain1_swedich_ci yazan yeri latin5_turkish_ci yap sonra sql dosyasını notepad ile ac latin1 yazan yerleri latin5 olarak degiş ilk basta sql yüklediginde bozuk gosterecektir ama yonetim paneline girip soru işareti olan yerleri degiştirdiginde düzelecek

Not: scriptte bir cok eksik var yonetim paneline giriginiz zaman bunu anlarsınız baslıca eksikler eklenmiş ürünlleri listelemiyor silmiyor ekliyorsunuz ama silme listeleme yok ne yazık ki bir de banner yonetımınde sorun vardı her halde ama tam hatırlamıyorum

eline sağlık dostum

arkdaşlar ya ksura bakmayın cahilliğime verim ama crypt satırını silin derken örenğin;

if ($kullanici!="" and $sifre!="" and $sifre==$sifre2)
{
$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");
$sifre2=$sifre;

yazan yerde "$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");" yazısının tamamını mı siliorz yoksa

"$sifre=$sifre;" hlaine mi getiriyoruz.

arkdaşlar ya ksura bakmayın cahilliğime verim ama crypt satırını silin derken örenğin;

if ($kullanici!="" and $sifre!="" and $sifre==$sifre2)
{
$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");
$sifre2=$sifre;

yazan yerde "$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY");" yazısının tamamını mı siliorz yoksa

"$sifre=$sifre;" hlaine mi getiriyoruz.

$sifre=crypt($sifre,"XxYzxY"); bu komutu sileceksin

Aynen devil :)

arkadaşlar kusuruma bakmayın da ben php yeni başladım bu site fullmü bilmiyorum bir pc sitem var hostumda var unu yüklesem olurumu yosa böyle bir site yamak istiyorum php 7.5 tavsiye ediler u full se unu yapacam sit elarak bilmiyorum ne işe yarıyor

Geri