PHP Designer 2008

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
1_1201912002_196_PHP-Designer-2008.jpg

PHP Design 2008- Profesyonel bir PHP editöüdür. Hem yeni başlayan arkadaşlar için hemde profesyonel kullanıcılar için entegre geliştirme ortamıdır.

Programın amacı verimliliği artırmar, kurgu gücünü yükseltmek, uygulamayı yayınlamak ve bu sırada meydana gelen sorunları gidermek, PHP ile yapılan web sitelerinin gücünü diğer diller dahil olmak üzere en yüksek seviyelere çıkarmak amacı ile tasarlanmıştır.

Kod:
http://rapidshare.com/files/88458491/PHP_Designer_2008_Professional_v6.011.rar

teşekkürler. okulumuza php ile yapılmış bir forum sitesi yaptık. yani birisi yaptı:goz: neyse şimdi yapan kişiye ulaşmak biraz zor olmaya başladı bizde yawaş yavaş öğrenmeye çalışıyoruz modlar nasıl nereye yüklenir diye ama bitürlü ben bunu başaramadım. şimdi sorunum bu bbcodelar ile ilgili. mesela hackhellde gelişmiş cevap yaz yerinde işte yazıları sağa, sola yasla ortala gibi youtube, resim ekle gibi özellikler var. bunların kodlarını buldum ve ekledim ama bunların resimlerini bir türlü ekleyemiyorum. duydum ki bunların yapan programlar varmış. doğru mudur, doğruysa burada bulmam mümkün mü?
kusura bakmayın biraz uzun oldu yardımcı olursanız minnettar olurum şimdiden teşekkürler:)

teşekkürler. okulumuza php ile yapılmış bir forum sitesi yaptık. yani birisi yaptı:goz: neyse şimdi yapan kişiye ulaşmak biraz zor olmaya başladı bizde yawaş yavaş öğrenmeye çalışıyoruz modlar nasıl nereye yüklenir diye ama bitürlü ben bunu başaramadım. şimdi sorunum bu bbcodelar ile ilgili. mesela hackhellde gelişmiş cevap yaz yerinde işte yazıları sağa, sola yasla ortala gibi youtube, resim ekle gibi özellikler var. bunların kodlarını buldum ve ekledim ama bunların resimlerini bir türlü ekleyemiyorum. duydum ki bunların yapan programlar varmış. doğru mudur, doğruysa burada bulmam mümkün mü?
kusura bakmayın biraz uzun oldu yardımcı olursanız minnettar olurum şimdiden teşekkürler:)

hazırr smiley vsvs resim paketler var onları ftp den at hocamm çalışırr.
editör klasörüne atman yeterli..

ilgilendiğin için teşekkürler

teşekkürler emeğine sağlık. indiriyorum hemen. html tasarımlar yapıyordum ama phpye yeni başlıyorum.çok işime yarayacak inş.

arkadsım tesekkurler paylasımın ıcın ama pacth dosyası ıse yaramıyor bilgin olsun

tesekkürler.

Geri