photoshop yardım?!??!

k155

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar photoshop kurdum bilgisayarıma fakat beyaz rek olması gereken yer yesilimsi bir renkte cikiyor.. cs3 kurdum ayni cs 4 kurdum gene aynı goruntu ile karsılastım . bir yardım ekran goruntusu asagida normalde siyah beyaz oması gereken yerde beyaz gorunumunde bir yesillik var fakat kodu beyaz in kodu "ffffff" anlamadım gitti.

ffffff.jpg

ilginc bir problem :saskin

Intrnette biraz arastirmaya calistim ancak sorunun net bir ismi de yok.
Bende CS2 yuklu. Menuden EDIT>COLOR SETTINGS bolumune gidip acilan pencerede kendi ayarlarinla benim yolladigim ayarlari karsilastirirmisin. Resimdeki default ayarlarda.. umarim olur.

scqudj.jpg

Daha sonrada calismalarinda menude IMAGE>MODE>RGB COLORsecili olmasina dikkat et.

Photoshop açılırken New 'e bastığınızda Background color vardır. Onu beyaz yaparsanız problem kalmaz.

Ps sisteme kurulurken kendi ayarlarında otomatik yüklenir.Senin bazı degişikler yapmadıgını varsayarak sistemle alakalı bir problem olabilir 3mr arastırmıs onu bi yap sorun çözülmesse bilelim.

ilginc bir problem :saskin

Intrnette biraz arastirmaya calistim ancak sorunun net bir ismi de yok.
Bende CS2 yuklu. Menuden EDIT>COLOR SETTINGS bolumune gidip acilan pencerede kendi ayarlarinla benim yolladigim ayarlari karsilastirirmisin. Resimdeki default ayarlarda.. umarim olur.
Daha sonrada calismalarinda menude IMAGE>MODE>RGB COLORsecili olmasina dikkat et.

tesekkur ederim ilgine fakat sorun halka devam ediyor ayarlar seninkilerle ayniymis zaten yani bri degisiklik yok image deki RGB moduda aynen duruyor fakat hala yesil benim guzel photoshop um.. paintte yada photo impact te beyazlar aynen beyaz orada bri sorun yok fakat photo shopta bu sorun var..

baska onerisi olan?

tesekkur ederim ilgine fakat sorun halka devam ediyor ayarlar seninkilerle ayniymis zaten yani bri degisiklik yok image deki RGB moduda aynen duruyor fakat hala yesil benim guzel photoshop um.. paintte yada photo impact te beyazlar aynen beyaz orada bri sorun yok fakat photo shopta bu sorun var..

baska onerisi olan?

internette yabanci kaynaklar da baktim, ancak benzer bir konu bulmadim... Heralde binde bir olan sorun sana denk gelmis =) Sorun kaynagi hakkinda tahmin'de yurutemiyorum. O yuzden, PhotoShop'u baglantili dosyalariyla birlikte sistemden tamamen kaldirip baska kaynaktan indirip yukle... Ya da baska bir cozum onerisi gelne kadar bekleyebilirsin.

aynı hata ile karşılaştım ben ve sorunu hemen hemen olmasa cd'de bulmuştum okuldan altığım photoshop cs3 serisinde olmuştu hemen başka bilgisayara kendi cs3 cd ile kurduğumda sorun yoktur yüklemeden olabilecek bir sorun olabilir.

yükleme sonrası photoshopu ilk açtığında sana kutu içinde profile hakkında bi uyarı gelir ona ignore demen gerekmekte aynı sorun bende de vardı tekrar yükleyip dediğimi yaptım ve sorun çözüldü

yükleme sonrası photoshopu ilk açtığında sana kutu içinde profile hakkında bi uyarı gelir ona ignore demen gerekmekte aynı sorun bende de vardı tekrar yükleyip dediğimi yaptım ve sorun çözüldü

cs3 u iki defa kurdum cs 2 yi denedim cs4 u denedim hepsinde ayni sorun verdi ne sacmaliktir anlamadim nette aradim boyle birseyde yok sanirm beni buldu :p
o zaman ilk iş photoshopu tamammen kaldirip kalan kirintilari da manuel silip regedittende temizleyip yeniden kuracagim olmazsa da baska kaynaktan indirip tekrar deneyecegim.. oda olmaz sa format yollari gorunuyor :D hepinize tesekkurler arkadaslar en kisa surede denediklerimi paylasacagim sizinle :D

Geri