Fieber
Game Over
- Reaction score
- 0
hayırLısı oLsun... +1
dediğin üzere .. Themetaor ve BeN Photoshop ' dan anlıyoruz .. flash bilen yok aramızda .. flash bilgilerinde siteye çok şey katacağınada inanıyorum .. Zaten aramızda ya seni yada 3mr ' yi görmek isteriz .. TheMetaor ne der bilemem ama benim oyum pozitif yönde ..
+61
Evet denildigi üzere Uzmanlığım PhotoShop üstüne Kim derse desinde yinede Flashla PhotoShop birbirinden biraz zor ayrılır.Flash Bilgim var ama Ps üstüne düşmeyi tercih ediyorum.O bölümle ben Uğraşırken Ne flash çı vardı nede ps ci Gayret sonucu şimdi Her isteyen Flashta Ps de Her güncel dersi Görebilir..Yasko bölüme flashta tam hakim olamıyosun İlgiyi çek Flashı millete sevdir.Bölüm dahada şenlensin.Konularını profesyonel olanlarını uygula bu vatandaşa Göster Kendini.İzlemedeyim Oyum olumlu yönde ama Biz bölümü gayet idare ediyoruz Devleti başkan yönetmez tabiki ama Yinede 3 mod biraz fazla Sözü Solarize Bırakıyorum.
Son Düşüncemi ekliyorum Yönetim Eger 3 Mod biraz fazla diyor ise Flash ve Ps 2 lisi Olmalı diyorsa ben Görevimi Devretmeye Hazırım.Saygılar..