@@ Photoshop Dersleri (BUYUTEC)@@

dersler herşey çok güzelde
çok reklam yapıyorsun...

"мάgηєtά" Merhaba. Sizlere gerçekten çok saygı duyuyorum. Belki saatlerce bir ders için uğraştığım zamanlar oluyor. Hangi dersi anlatacağım, nasıl bir yol izlemeliyim, hangi kalitede görüntü görülmez gibi aşamalardan geçtikten sonra dersleri bitirebiliyorum. Yani anlayacağan gerçekten bu işe çok emek veriyorum. Bir tabloyu düşünkü orada ressamının imzası olmasın. Ama bu yönde ki katkılarınız için sizlere teşekkür ederim. (Kota meselesini göz ardı etmeyin lütfen... İnsanlarla birşey paylaşmak için siz de birz de birşeylerden fedakarlık edeceğiz. ) Umarım beni yanlış anlamazsınız. Sevgiler :)

"мάgηєtά" Merhaba. Sizlere gerçekten çok saygı duyuyorum. Belki saatlerce bir ders için uğraştığım zamanlar oluyor. Hangi dersi anlatacağım, nasıl bir yol izlemeliyim, hangi kalitede görüntü görülmez gibi aşamalardan geçtikten sonra dersleri bitirebiliyorum. Yani anlayacağan gerçekten bu işe çok emek veriyorum. Bir tabloyu düşünkü orada ressamının imzası olmasın. Ama bu yönde ki katkılarınız için sizlere teşekkür ederim. (Kota meselesini göz ardı etmeyin lütfen... İnsanlarla birşey paylaşmak için siz de birz de birşeylerden fedakarlık edeceğiz. ) Umarım beni yanlış anlamazsınız. Sevgiler :)

yaw konuyla alakası yok merak ettim magneta o avatarı nereden yapıyorsun?

çalışmalrın süper dostum devam et iyigidiyoesun

Arkadaşlar. Sizlere PHP, ASP öğretebilmek için ön hazırlıklara başlıyoruz. Yakında bunları sizlerle paylaşacağız. Artık bu dilleri görüntülü ortamlarda öğrenebileceksiniz. Duyrulur.

Hareketlİ Avatar Yapmak İstİyorum Ama Yapamiyorum GerÇİ Çok UĞraŞmadim Ama Photoshopla Resİmlİ Anlatan Bİrİ Olsa :(

İlk önce her bir anı photoshopta tasarla. Daha sonra onları ulead gif gibi kolay bir programla hareketli gif yap. Bence bu program çok kolay. Biraz uğraşsan yaparsın. Ders olarak hazırlamanın bir anlamı yok bence. Sevgiler

Ders için teşekkürler. Bunu bir ürün için yakınlaştırmada kullanabilirim. Züperr.

Bende teşekkür ederim. Fakat bir sorunu anlayamadım. Onu bana pm atsana :)

Geri