Photoshop CS3 (Full Beta+Crack)

mastercem' Alıntı:
ylcaks nası oldu o ya sorunsuz çalışıo herşey... crack şifresi dosyanın adında yazıo reklam olmasın die yazmıorm.... adında yazıo ama rar dosyasının.

Mastercem tmm sorunu hallettim Sorun şuymuş; Windowsu yasal olmayan proğramlardan kurtarmakmış derdi. Kasanın üzerinde bi yazı var onu girmemi istiyormuş sorun çözüldü

Ya arkadaşlar kusura bakmayın son zamanlardan dersler acayip yoğun girip kont.edemiyorum.Tekrardan upload edicem inşallah şimdilik indirenler rar şifresini benden PM le istesin tekrar upload ettiğimde şifre koymucam

kardeş bu süreli-kısıtlamalı bir versiyonmu.yoksa free süresiz mi.

gardiyan44' Alıntı:
kardeş bu süreli-kısıtlamalı bir versiyonmu.yoksa free süresiz mi.
kanka program crackli full sürüm süresiz doal olarak para vermişsin de almışsın gbi. :hhcool

arkadaşlar ben rardan çıkarıyorum kurulum dosyalarını yerel disklerden birine atıyorum setup exeyi başlatıyorum sonra kurulum tamamlanamadan durduruldu die bi hata veriyo başka photoshoplar da denedim hep aynı sorun acaba nedeni ne olabilir....

crack dosyanda trojan var dosyayı çeken dikkat etsin derim

abi mükemmel bi paylaşım trojan fln demein şmdi...

bende yükliyeceğim ama mart ın gelmesini bekliyorum:D:D:D

Arkadaşlar ben crack dosyasınıda kont.ettim tekrardanda yükledim trojan felan hiçbişey yok sağlam yani ayrıca indirmeyenler için söylüyorum SP2 istiyor.
Ben SP1 kullandığım için yüklemedi ama (Norm) kardeşin verdiği hatayıda vermedi dosyalar sağlam anlayacağınız

Arkadaslar ben vista kullanıyorum normal bi şekilde kurdum ama başka bir klasöre kaydettiğim için çalışmıyor crack direk serial verebilecek olan var mı

linkler kırık insan kontrol eder de koyar ilk link çalışıyor.2 3 4 ve crack linkleri işlemiyor

Geri