photoshop cs3 de horizontal aracı çalışmıyor yardım

pskabi36

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben cs3 ü uygulama dosyası olarak kullanıyorum fakat yazı yazmak için horizontal type tool a tıkladığımda program hata veriyor ve photshop kapatılıyor diyor.acaba bunun nedeni ne bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar kimse yardım etmeye niyetli değil herhalde bilmiyorsanız bari bilmiyoruz diyin yaa

Kardes yükledigin Fontlardan biri bozuk olablir.Bu soruna En son Font yüklemene yakın Olmus olabilir.

öncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol ama ben font falan yüklemeddim pc deki fontlar neyse photshop dan onları seçiyorum ama işe yaramıyor yani programda seçili gözükmüyor başka bir yolu yokmu

Bilgisayarın Özellikleri Adobe için Yeterlimi Eger Yeterli ise Ps yi Tekrar Kur Tamamen Kaldır Yalnız Regedit Ws..

bilgisayarın özellikleri yeterli de yinde çalışmıyor diğer bütün araçlar çalışıyor fakat T ye tıklayıp dökümanın üzerine yazmak için tıklayınca program kapanıyor.yeniden kur demişsin ama programı ben uygulama dosyası olarak kullanıyorum yani kurulmadan direk winrar dan açıp kullandım.

herkes bakıp bakıp çıkıyor ya koskoca sitede bilen biris yok mu?? yardım lütfen!!

Geri