Photoshop bolumunde çalismak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The cakan's

New member
Reaction score
0
Evet arkadaslar yukaridada belirtigim gibi çalismak istiyorum ve ugrastiğim meslek ise bir reklam ajansinda çalisiyorum hepinize elimden geldiği kadar Teknek olarak fikir ve ofset baski konusunda yardimci olurum evet karar size ve beni kabul edeceklere kalmis :cool:

diğer forumda seni photoshop bölümünde hiç görmedim, madem paylaşım yapıcaksın başla o zaman,

bi reklam ajansında çalışmak için hangi özelliklerimizin gelişmiş olması gerekir,

açıkcası photoshop bölümü için kafamızdaki isim tolga (avatarını değiştirirse tabi :p ) ama yeterliliğin konusunda bizi ve diğer uyelerı inandırdıgın zaman diger yonetıcı arkadaslarla gorusulur eger uygun gorulurse olabılır tabı...

Dark_Angel' Alıntı:
açıkcası photoshop bölümü için kafamızdaki isim tolga (avatarını değiştirirse tabi :p ) ama yeterliliğin konusunda bizi ve diğer uyelerı inandırdıgın zaman diger yonetıcı arkadaslarla gorusulur eger uygun gorulurse olabılır tabı...

sağolun arkadaşlar pek çok kişi modluğa aday ol, destekleriz falan dedi ama kendimce sebeplerim var mod olmak istemiyorum,

forumda elimden gelen paylaşımı yapmaya aynen devam :D

Dark_Angel' Alıntı:
Dark cevapladigin icin tessekurler ederim ve herkeze yardim edmeye ve yenilikler yapacağimma yemin ederim insallah sisde beni mukafatla odullendirirsiz ..

Tolga Arkadasimizin sorusunada cevap verelimm.
soru.bi reklam ajansında çalışmak için hangi özelliklerimizin gelişmiş olması gerekir

cevap: biliyosunki Reklam ajanslari değisiyor 1 bazi Tanimmamis ajanslar var ornek vereyimm ben sana alakasis alakasis yerlerde ajans kurarlar tek oda tek goz dukkanlar buralarda çalismasi basittir cunki ciddiyet denen bisey yoktur
ama eyerki kaliteli bir yere gireceksen nebileyim ornek artgrup gibin biyere gireceksen ozaman üniversite yada sağlam bi tanidiğin olmasi şart
Tabi kullanacağin Programlarda genelde bunlar oluyor

Adobe photoshop
macromediya Freehand
quark expres
corel
ilistrator
indizayn
pagemaker Gibin prg. :eek:

dostum malesef ben de seni tanımıyorum ve tolga bu bölümde kendini kanıtlamış biri ama o olmak istemediğine göre kendini göstermen halinde bu konuda seni destekleyeceğimden emin olabilirsin...Sana kolay gelsin...

Adobe photoshop
macromediya Freehand
quark expres
corel

ben bunları biliyorum, üniversite terkim yaw işim zor desene,
ama kendimi ii ce geliştiricem,

tolga' Alıntı:
Adobe photoshop
macromediya Freehand
quark expres
corel

ben bunları biliyorum, üniversite terkim yaw işim zor desene,
ama kendimi ii ce geliştiricem,

tolga harbı avatara taktım değiştirsene olm avatarı onca avatar ıcınden gıttın benımkınımı editledin :p

Dark_Angel' Alıntı:
tolga harbı avatara taktım değiştirsene olm avatarı onca avatar ıcınden gıttın benımkınımı editledin :p

ehueheuhue ben dün gece dedim sana tolga... dark görünce laf söler diye :D ehueheu olm dark harbi karizma gitti :D

chamfer' Alıntı:
ehueheuhue ben dün gece dedim sana tolga... dark görünce laf söler diye :D ehueheu olm dark harbi karizma gitti :D
abi solenmicek gibin değilki dark zannediyom bi kafa zipliyor sonra tolgaymis diyom :D

the cakans ın referansı benim üleyn :) beni tanıyan varmı :)

type' Alıntı:
the cakans ın referansı benim üleyn :) beni tanıyan varmı :)
SEN KİMSİN LEYN SOLESENE :D EYVALLAH

benden tolgaya hep destek tam destek

melihbakir' Alıntı:
Bende 2 Abimede Tam Destek

Eger Tolga Olmam Diyorsa Bencede Cakans Olmasi Lazim
Tesekkur ederim dusuncen için

cakan uygun olabilir.. wardomda'da gördüğüm bi arkadaş.. benden destek..

theozy' Alıntı:
cakan uygun olabilir.. ******da'da gördüğüm bi arkadaş.. benden destek..
Boyle dusunduğun için Teşşekkurler ederim Ayni zamanta benim icin pozitif duşunenler içinde geçerlidir

Ne karar alınırsa alınsın . Hakkında hayırlısı . Ben pek takılmıyorum o forum başlıklarına ama takıldığım zaman senide oralarda görüyorum .
Bence biraz daha kendini gösterirsen zaten yönetimde senin yeterli olduğunu görür .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri