Photo Shop Top Secret Arıyorum Arkadaşlar..

DaBuLyU

New member
Reaction score
0
Photoshop Top Secret 4 DVD Görsel Eğitim

buNu bi Arkadaş rapidsHareYe UptoAd etMiş..

Daha Sora uptoAd NasıL oLduySa siLinMiş..

Çok Aradım aMA buLamadım . Bu eĞitiM dvd leriNi indireN yada downLoad LinkLeri oLan ArkadaşLar VarSa yardım EdebiLirlermi ??

( Konuyu yannış yere aÇtıYSam öZr diLerim )

iLginiZi bekLiyoRum arkadaşLar..

Bunlarımı Arıyorsun

621bc67ab5.jpg

söyledigin set gerçekten süper ötesi 3-5 layerde yapabildiklerini görsen eminim çok hoşuna gidecektir. ama sana söylemem gereken en önemli şey rapid'den indiremessin kolay kolay Torrent kullanıyorsan ordan temin edebilirsin tüm dvd leri hatta bonus dvd side var en çok kayıtlı olan torrenti indir aç herhangi bir programla(torrent programı)www.torrentz.com danda arama yapabilirsin.buralardan baglantı hızına göre kotana göre indirmeni ben şahsen tavsiye ederim....
benmi 1 ila 2 ci dvd leri torrent'ten 3+4+Bonus'u e-mule'den indirdim hepsi full tertemiz süper ötesii eger adsl in kısıtlı degil ise indir totalde 20gb kadar tutuyor. bilgin olsun...

EVET ÜSTAD

sanırım reSimde VerdiĞin Seriii yi Arıyorm..

Evden bagLanmıyruM zATen ..

EĞer o DvdLeri iNDirebiLeceim bi yoL buLurSam AnınDa cafeye gidiP hePsini İndireNe Kadar ÇıkmICam Cafeden..

YaLnız Senİn inDirMe MetoDunU anLıyamaDIm..

AmatöRe anLatıyoMuş gbi anLatabiLirmİsiN..

O dvdLerden FarkLı görüntüLer :

56234162bb8.jpg
breaking_apart.jpg
movie_poster2.jpg

special.jpg
darkfaces.jpg
dreamskin.jpg

dream_montage.jpg
stone.jpg
surreal.jpg
movie_poster1.jpg

göstermiş oldugun resimler dogrudur.
sana gösterdigim resim kendi bilgisayarımdan ,klasörümde bulunan .iso halleri yanisi basıma hazır halleri sadece neroda yazdırıp işi bitireceksin.Ayrıca indirme yönteminede gelince ben normalde e-mule kullanıcısıyım (kullandıgım moddan dolayı) ve orda sadece bu setin 3+4+bonus dvdleri vardı. geri kalanın saglamını bulmak için çok ötesi bir çaba sarf ettim ve torren denen p2p'de buldum.ordan'da 1 ila 2 dvd lerini indirdim.
gelellim şimdi sana hızına güvendigin 4 mb olan bir kafeye git önceliklee http://www.torrentz.com adlı torent dosyası arama motorlarından olan bu yere üye ol ordan aramaları gerçekleştir.aşagıda resimlerinin koyacagım sıra ile bakarsın. indirdigin torrent dosyasınıda istersen yada benim kullandıgım Utorrent programı resimlerdede göreceksin onu indir vada başka torrent indirme programlarını googleden arat ve kullan.....sonrasında kurdugun programın içerisine sürükle bırak mantıgı ile torent dosyasını programın içine at nerye kaydetmek istedigini sordugunda HDD'deki boşça alanlardan birini seç ve oraya indir..devamında ise programın üst menüsünde secenekle /tercihler kısmından sırası ile baglantı sıra ayarları kısmındaki degişikleri yapmalısın aynı anda kaç dosya indirmek istiyorsan upload gibi..._
UNUTMA TORENT kullanırkene uploadın indirme hızınla etkisi var ne kadar upload'unu açarsan o kaadar kaynaktan hemen hızlı bir şekilde indirme yapabilirsin onun ayarını kendin dene bir bak bende 1mb sınırsız var download 200kb ile sınırsız uploadum 15-18 ila sınırlı bilgin olsun. okeee.
umarım yardımcı olabilmişimdir._
RESİMLER
1.
0a0f0bdf48.jpg

2.
f899160fb7.jpg

3.
ff162566e4.jpg

4.
96c6564f7a.jpg

5.
1bdd3eebfb.jpg

6.
bb3cf378c4.jpg

üstad çabaların gerçekden taktire değer şekilde ..

çok tşk ederim ilgin için..

dün özelden pm atmışdım ama cvp vermemişsin sanırm görmedin..

özel msjına bakabilirmsin sana zahmet ?

tekrar çok tşk ederim ilgin içn..

-----------------------------------------------------------------------------------

dedikLeriNi yaPtım 1 saaT iÇinde %8-9 OLdu..

Sora Hata Verdi sağtıkLaDım.. Tekrar sTarD dediM ama DeiŞen biŞi oLmadı..

asdasdqc9.jpg

KurbaĞa ÇıKArSa LinK : http://img136.imageshack.us/img136/9549/asdasdqc9.jpg

üsTad pm olarak Msn mi aTtım ekLerSen aciL koNuşmaK isTiyoruM senLE..

özele cevap yazamıyorum çünki yepsyeni bir üye oldugumdan dolayı ksıtlı kullanım haklarım varmış o yüzden kusuruma bakma sesin işe gelincede bilemiyorum. biraz düşünmem gerekecek.....

üstad bu top secreti gördükten sora uyuyamaz oldum valla

eğer indirimde bi sorun olmasaydı 5 saatte bi dvd incekdi..

ama sorunla karşılaşdım ki bu % 89 99 da da olabilirdi ..

o yüzden dolayı seni rahatsız ediyorum..

özelden msn adresimi yazdım size eklersen sevinirim üstad..

kesin konuşmam lazım sizle...

kusuruma bakma uyuya kalmışım :)) gece ekseriyetle nette kaldıgımdan dolayı

tutenstein' Alıntı:
kusuruma bakma uyuya kalmışım :)) gece ekseriyetle nette kaldıgımdan dolayı

üstad ben burdayım ..

sana zahmet msn ni açabilirmisin ??

Geri