Phara0h "kaLdigim yerden dewam (;"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
300.cü mesajıma sana yazıom la eline sağlık

süpersiniz bi becerebilsem topu topu 5 - 6 site hackledim şuana kadar sizin baya vardır

Neden index attığınızı anlamadım sadece zevkmi !?
Siteyi açalı 2 gün oldu daha..
Panel şifresini almışsınız sanırım.. sorun host tan mı bizdemi hata var.. ?

Korsan_aY' Alıntı:
Neden index attığınızı anlamadım sadece zevkmi !?
Siteyi açalı 2 gün oldu daha..
Panel şifresini almışsınız sanırım.. sorun host tan mı bizdemi hata var.. ?

ehuehue kardes hastamısın sen ? yazık sana yaws bırde burda soruyorsun haa phara0h un mail adresı imzasında varya ona sorsana yada msn adresı var onu ekle msnıne haa:) unutma hıc bır hackere nıye ben dıye sorma ...

hacker mı

türk sitesine index atıp no war, no israel yazanlara hacker mı diyorsunuz !?

önemli olan siteye ındex atmıs olması zaten hem sunu soleyım sence turk sıtesıne yabancılar ve ya savas lıhınde olanlar gırmıyormu sence :)

phara0h un ne kadar hacker oldugunu tum net alemı bılır sayılır yanı hack ıle ılgılenenler burda senınle onun hacker olup olmadıgını tartısmıyacagım.

sorun sende de olabilir hosttada sen bul sorununu

Bende sorun yok, host tada olmaması lazım 300 tane site var hostta..
Sanırım diğer yönetici arkadaşlardan biriyle ilgili bişey.. soruyorum msn de ama cevap gelmiyor pharaoh tan

Korsan_aY' Alıntı:
Bende sorun yok, host tada olmaması lazım 300 tane site var hostta..
Sanırım diğer yönetici arkadaşlardan biriyle ilgili bişey.. soruyorum msn de ama cevap gelmiyor pharaoh tan

kardes korkma gelır cevap belkı basında degıldır ama sormanda bos :) sen bul daha ıyı olur .

Sanırım sana sormadım.. Niye atlıyıp duruyorsun..

gökten inmedi ya index ala ala ne adamsın ya vardır bi açığınız

kardes kıme sordum ozel bır yerdemısın :) haaa hh desın burda 300 u askın kısı var ehuehue karıstırdın galıba
neyse senle tartısıp flood yapmamalıyım ben :D cok ban yedım bu yuzden aklım basıma geldı hadi byes kardesım :)

Warn:nG' Alıntı:
kardes kıme sordum ozel bır yerdemısın :) haaa hh desın burda 300 u askın kısı var ehuehue karıstırdın galıba
neyse senle tartısıp flood yapmamalıyım ben :D cok ban yedım bu yuzden aklım basıma geldı hadi byes kardesım :)

bekle özelinede geliyorum

abicim Türkiyede israyil yanlısı america yanlısı kansızlaryokmu ??? var daha ne illa Türk sitesi diye Doğru birsitemi anlamına geliyor ... bu bir uyarıdır Hack değil varmı zararın sen dua et DB temizlememişler töbe yarappim eğer varsa DB lerin tabiki :p

ne o dovecen mı ozele gelıp :) kardes benım ozele ne gelıyon yahu banane ehuehue

karakutu' Alıntı:
abicim Türkiyede israyil yanlısı america yanlısı kansızlaryokmu ??? var daha ne illa Türk sitesi diye Doğru birsitemi anlamına geliyor ... bu bir uyarıdır Hack değil varmı zararın sen dua et DB temizlememişler töbe yarappim eğer varsa DB lerin tabiki :p

en america & israil karşıtlarındanım..asıl koyanda bu zaten.. bende bağırıyorum bas bas no war no america diye de bunu gidip bize savaş açan ülkelere karşı yapıyorum..

neyse uzatmıycam..
selametle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri