Mayhoş
mayhoş
CEVİZLİ ERİŞTE
Malzemeler
500 gr erişte (ev eriştesi olan makbuldür.)
100 gr tereyağ
1 su bardağı kıyılmış ceviz içi
1 su bardağı ufalanmış tulum peyniri
Tuz
Yapılışı
Erişteyi tuz eklenmiş suda haşla ve süz.
Erittiğimiz tereyağında kavur.Kıyılmış ceviz ve ufalanmış tulum peynirleriyle süsleyip servise sun.
(A)
Malzemeler
500 gr erişte (ev eriştesi olan makbuldür.)
100 gr tereyağ
1 su bardağı kıyılmış ceviz içi
1 su bardağı ufalanmış tulum peyniri
Tuz

Yapılışı
Erişteyi tuz eklenmiş suda haşla ve süz.
Erittiğimiz tereyağında kavur.Kıyılmış ceviz ve ufalanmış tulum peynirleriyle süsleyip servise sun.
(A)