Pes Etmek Yok !!!!!!! [ Yola Devam Yiğidolar ! ]

yi6it

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Show.html

Sivas Galibiyet Turuna Çıktı

sivasvalisi.jpg

Sivasspor'un Trabzonspor'u yenmesi, taraftarları sokağa döktü. Yiğidolar uzun araç konvoyları oluşturarak galibiyeti kutladı.

Vali Veysel Dalmaz da eline Sivasspor bayrağı alarak şehir turu attı.

Sivasspor'un güçlü rakibi Trabzonspor'u konuk etti karşılaşmada sevinen taraf ev sahibi takım ve taraftarları oldu. 3-0'lık skor galip gelen Kırmızı Beyazlı ekibin taraftarları, maç sonrası sokaklara döküldü. Sivasspor bayraklarıyla uzun araç konvoyu oluşturan taraftarlar, galibiyetin sevincini yaşadı. Bazı taraftarlar Trabzonsporlu futbolcuların attıkları gol sonrası oynadıkları kolbastı oyununa atıfta bulunarak "gol bastı öğretilir" yazılı pankart taşıdı.

Öte yandan taraftarların sevincine Sivas Valisi Veysel Dalmaz ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz da ortak oldu. Vali Dalmaz, eline Sivasspor bayrağı alarak arabasıyla şehir turu attı.

Resim : ßana Aittir.
Kaynak : Sivasspor.com

madem biz olamıyoz bari sivas olsun :)

Nedendir bilmiyorum sivasspora bir antipatim var.

"Şampiyon Sivas"

Sivasspor'un Trabzonspor'u 3-0 yendiği maçın ardından kırmızı beyazlı taraftarlar sokaklara döküldü.

news_manset_resim_rw_Sivas_Taraftar001.jpg

Sivasspor bayrağı taşıyan binlerce kırmızı-beyazlı taraftar, maçın bitmesiyle birlikte İstasyon Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak eğlendi. Sivasspor'un Trabzonspor'u yenerek liderliğini devam ettirmesi nedeniyle büyük sevinç yaşayan Sivaslılar, kent merkezinde uzun araç konvoyları oluşturdu. Yoğun kalabalık nedeniyle kentte trafik bir süre kilitlendi. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde toplanan binlerce Sivasspor taraftarı, ''Şampiyon Sivas'' tezahüratıyla, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Lig tv

İŞTE BİR TRABZONSPORLU ARKADAŞIMIZIN YORUMU ...

iskenderay

26.04.2009 - 10.25

işte ruh budur ... işte inanmak budur... ben en fanatik trabzonsporluyum ama doğruya doğru trabzonun şampiyon olamamasının altında ruhsuzluk yatıyor... takım ruhu sivas ta mevcut helal olsun size... sedat ve abdurrahman sizede binlerce helal olsun trabzon şampiyon olmasada iki trabzonlu olarak sivasta şampiyonluk yaşamanız bizi mutlu edecek ..inşallah sivas şampiyon olursun.. sivaslı kardeşlerimizde trabzonsporu rakip değil kardeş görsün.

Fazla söze ne hacet ister artık..

TebrikLer Gerçekten, Birde Antipatik HareketLerde BuLunmasanız Daha AnLamLı OLacak Bu GaLibiyetLeriniz Ama Yinede TebrikLer...

bizim şampiyonluk gibi bi hedefimiz kalmadığına göre sivasspor'un arkasındayım hadi sivas biz olamadık bari siz olun ...

Sivas A Güvenimiz Tam ...

''''''______))))ESES lıyım ama anadolu takımlarının basarısı benı sevındırıoo ''''''______))))

''''''______))))ESES lıyım ama anadolu takımlarının basarısı benı sevındırıoo ''''''______))))

dostum esesliysen anadoludan cikacak olan 5. takiminda eses olmasi gerekir diye dusunmen gerektigini dusunuyorum =) aynen benim gibi :)

İnşallah şampiyon olursunuz yiğidom :D

Geri