nickel_tec
New member
Zamanın birinde küçük bir kasabada kırdığı cevizler yüzünden bir kız bu bekaret sorununu yaşamış. bir arkadaşına anlatmış, o da başka bir köyde bir sünnetçinin bu tür işlere çözüm bulduğunu söylemiş. neyse bu iki kız sünnetçiyi bulmuşlar, adam kasaptan aldırttığı ciğerin üzerindeki zardan kıza bir operasyon yapmış eskisinden sağlam oldu diye de hava yapmış.
neyse! müstakbel damat düğünden önce bir kaç dedikodu duymuş ve müstakbel kayınpederiyle beraber kızı muayeneye götürmüşler. paravanın arkasından hayli şaşırmış olarak gelen doktara sormuşlar: "hayırdır doktor? yoksa kız değil midir?"
doktor aynı şaşkınlıkla: "kız olmasına kızdır ama belediyeden damgalısını da ilk kez gördüm ondan şaşırdım" demiş..

neyse! müstakbel damat düğünden önce bir kaç dedikodu duymuş ve müstakbel kayınpederiyle beraber kızı muayeneye götürmüşler. paravanın arkasından hayli şaşırmış olarak gelen doktara sormuşlar: "hayırdır doktor? yoksa kız değil midir?"
doktor aynı şaşkınlıkla: "kız olmasına kızdır ama belediyeden damgalısını da ilk kez gördüm ondan şaşırdım" demiş..