Pes 2009 ONLİNE Oynama Çıktı! %100 çalışıyor

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
sb1qwm.jpg

Evet Arkadaşlar Yanlış Duymadınız..Pes 2009 Online..%100 Çalışıyor..Xp Ve Vista Uyumludur

Anlatılarnların Hepsi '' PES 2009 ONLİNE OYNAMA '' Klasöründe Mevcuttur.

1-İLK OLARAK HAMACHIMİZİ BİLGİSAYARIMIZA KURALIM..

2-iKİNCİ OLARAK ResimliAnlatım KLÖSÖRÜNÜN İÇİNDE RESİMLİ OLARAK ANLATTIGIM ADIMLARI TEK TEK YAPIN!
3-ÜÇÜNCÜ OLARAK PESGS 1,3 Ü PES 2009 UN KURULU OLDUGU YERE ATALIM.VE SONRA ÇALIŞTIRALIM..
ilkde 0 yazıp enter layalıp sonra da 2 yazıp enterlayıp bu işlemi yaptıktan sonra hata gibi birşey gelecek ondan sonra succefuly ınstalded diye birşey gelince tamama tıklayalım.
ve bu işlemi yaptıktan sonra oyunun kurulu oldugu klösöre bir dosya gelecektir...

ŞİMDİ KURULUM İŞLEMİNİ TAMAMLADIK!

ŞİMDİ BAGLANTI İŞLEMİNİ YAPALIM...

-ilk önce hamachi kurduk ya ag oluşturup oynicagınız kişiyle baglanın!sonrada altdaki işlemleri yapın!
-pesgs.exe yi kapatın tekrar açın
-host olacak arkadaş 1 e basıp enter e bascak sonra kendi hamachi ipsini yazıp enter e bascak !!! önemlii!!! bastıktan sonra oyun girin networka agree deyin login deyip şifrenizi girin bir odayı (room) kurun sonra client alttaki işlemeleri yapsın
-client olcak arkadaş 2 ye basıp enter e bascak sonra hostun ip sini yazıp enter e bascak. sonra kendi hamachi ip sini yazıp enterlıycak ve o da oyuna girecek o loign deyip client olcak.
-zaten bu işlemleri yapar yapmaz oyun kendiliginden açılacaktır merak etmeyin!

-baglantıda ipinizi ögrenmek için : http://www.whatismyip.com/

HATASIZ ÇALIŞMASI İÇİN 1,20 PATCHI YÜKLEYİN ARKADAŞLAR!

Rar Pass: Arpej@Hackhell

Anlatım Alıntıdır..​

deniyelim eline sağlık

ne yenı pesi hamachıden oynayabılırmıyız artıkın.

Boyutu 100 mß oLan OyunLarda..

müdür çok güsel bişeye benzio ama bilgisizliğimi mazur gör... şimdi oyun verdiğin bu 2 linkte değil dimi? ilk önce oyunu yükleyip sonra bu 2 linktekileri indircez sora oynıcaz?..

2. linkteki patch doyası onuda kurarsan oyun hatalarini engelliyormus ben sahsen denemedim

Herşeyi yaptım yalnız Pes2009 ID ve Passpord yerine ne yazmamız gerekiyo? Orjinal Pes 2009 değil bendeki Korsan oynayabiliyomu?

Geri