hani bi laf vardır ya;
ben derim tren geldi geçti,sen anlarsın g... deldi geçti,
işte bu da biraz o hesap olmuş,herifin orda söylediği şey beni bırakın ben de pkk ya emir veriyim dursunlar değil ve ben şuna da adım kadar eminim ki bunu bu haberi yapanlar da biliyor o haberi alıp bu foruma yapıştıran da biliyor;
haberi yapan fethullah,haberi buraya koyan fethullahçı;fethullahçılık batının türk halkı üzerinde kullandığı etkili bir silah hassan sabahın hassasinlerine uyguladığı yöntemdir bu;
işte bu utanmaz abd maşaları düşmanları çıkmış pkk muhabbeti yapıyor,
burda perinçeğin sözü şu beni bırakmazsanız pkk bitmez çünkü bu ülkede pkk yla mücadele eden zaman gazetesi,taraf,pkk ya da akp değildir,onlar abd maşası pkk nın gizli müttefiki hainlerdir savcıları da meşru değildir mahkemeleri de,pkk yla mücadele etmek isteyen savaşan tek güç ulusalcılar ve türk ordusudur,bunların en büyük ilham kaynakları da perinçekler,ilhan selçuklar,mustafa balbaylardır işte bu yüzden perinçek olmazsa pkk nın işi biraz daha kolaylaşacak abd ve bulldog ları akp daha az protesto edilir hale gelecektir adamın söylediği budur..
kimse üç kuruşluk beyniyle çıkıp da vay hain demesin,önce kimin ne olduğunu bilecek sonra işe yorum katacaksın.