Perinçek SewerLer Buraya!!!!

kardeşim adam bir el sıkıştı herifin canını çıkardınız 20 yıldırda hakkında başka bir şey bulamadınız ne bir yolsuzluk ne bir üçkağıt hiçbirşey öte yandan en büyük pkk lı mecliste ahkam kesiyor kütrçe yayın başlatıyor adım adım kürt devletini kuruyor ona gıkını çıkartan yok el insaf ya siz önce bir kendinize bakın yahu Devlet BAHÇELİ mecliste ahmet TÜRK ile el sıkışmadımı eee şimdi Devlet BAHÇELİ hainmi Tayyip ERDOĞAN öcalana sayın demedimi üstelik bunlar bu haltı yerken parti başkanıydı PERİNÇEK ise yasaklı olduğu için gazeteciydi ayrıca Perinçek in o röportajı kitap olarak yayınlandı o fotoğraflarda o zamanki 2000'e doğru dergisi tarafından yayınlandı ortada gizli kıpık birşey yok yani kendi kendinize senaryo yazmayın yani eğer bu adamın hakkında bir yolsuzluk bulabiliyorsan ozaman çıkın karşıma deyin ki bu adam hırsız yetim hakkı yedi işte kanıtları burada tamam diyim elinizi öpeyim aksi takdirde bozulmuş plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durmayın sıkıcı oluyor çünkü

kardeşim adam bir el sıkıştı herifin canını çıkardınız 20 yıldırda hakkında başka bir şey bulamadınız ne bir yolsuzluk ne bir üçkağıt hiçbirşey öte yandan en büyük pkk lı mecliste ahkam kesiyor kütrçe yayın başlatıyor adım adım kürt devletini kuruyor ona gıkını çıkartan yok el insaf ya siz önce bir kendinize bakın yahu Devlet BAHÇELİ mecliste ahmet TÜRK ile el sıkışmadımı eee şimdi Devlet BAHÇELİ hainmi Tayyip ERDOĞAN öcalana sayın demedimi üstelik bunlar bu haltı yerken parti başkanıydı PERİNÇEK ise yasaklı olduğu için gazeteciydi ayrıca Perinçek in o röportajı kitap olarak yayınlandı o fotoğraflarda o zamanki 2000'e doğru dergisi tarafından yayınlandı ortada gizli kıpık birşey yok yani kendi kendinize senaryo yazmayın yani eğer bu adamın hakkında bir yolsuzluk bulabiliyorsan ozaman çıkın karşıma deyin ki bu adam hırsız yetim hakkı yedi işte kanıtları burada tamam diyim elinizi öpeyim aksi takdirde bozulmuş plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durmayın sıkıcı oluyor çünkü

ahmet türkLe eL sıkısmakLa
öcalan La el sıkısmak aynı sey dimi. . .
adamLarın düşüncesi aynı oLsa biLe biri mecliste
biri militan kampında
bu resimLer warken daha ne yolsuzlugu arıcaz. . .
aynı resimler erdogan a ait olsa ne düşünürüdn . . .
bu kadar kör oLma be. . .

biri militan kampında

Tayyip'in de bu var:

Tayyip-Hikmetyar.GIF

bildiğim kadarıyLa ordaki adam binLerce mehmedimizn
katiLi deiL. . .

kardeşim adam bir el sıkıştı herifin canını çıkardınız

Tayyip ERDOĞAN öcalana sayın demedimi üstelik bunlar bu haltı yerken parti başkanıydı

Tayyipe apoya sayın dedi diye yerden yere vuran ağzına geleni söyleyen zihniyet Yalçın Küçük apoyu yaladı yuttu ama sadece el sıkışmışlar sorun yok diyecek kadar aşağılanmış bayağı olmuş kendini egale etmiş durumdan vazife çıkaracak hali kalmamış mort olmuş durumda..Ne diyelim allah şifa versin.

biri militan kampında

Ahmet TÜRK apo nun 1993 te sözde ateşkes açıkladığında yanında oturan adam değilmiydi bir farkımı var dağdaki terörist meclise şubesini açtı devlet bahçelide açılışı kutladı Devlet BAHÇELİ ikiz sözleşmelere imza atarken neredeydi aklı bak kardeşim ben MHP nin tabanına asla laf etmem hatta çok sevdiğim arkadaşlarımda vardır onlarda beni severler sağolsunlar ama bana Bahçeli deme Bahçelinin 8 yılda Türk Milliyetçilğini getirdiği durum Perinçek in bölücübaşı ile el sıkışmasından çok daha vahimdir o yüzden asıl körlüğü kendinde aramanı ve biran önce ikiz sözleşmelerin içeriğini okumanı tavsiye ederim çünkü günümüzde Bahçelinin de imzası olan bu sözleşmelerdeki hükümler adım adım hayata geçiriliyor

Tayyipe apoya sayın dedi diye yerden yere vuran ağzına geleni söyleyen zihniyet Yalçın Küçük apoyu yaladı yuttu ama sadece el sıkışmışlar sorun yok diyecek kadar aşağılanmış bayağı olmuş kendini egale etmiş durumdan vazife çıkaracak hali kalmamış mort olmuş durumda..Ne diyelim allah şifa versin.

yahu bana ne yalçın küçükten gelmiş bana yalçın küçük sayıklıyorsun ayrıca Tayyip in asıl suçu apoya sayın demesi değil hatta onu söylemesi benim umurumda değil onun asıl suçu B.O.P. eşbaşkanlığıdır işin komik yanı bu konuda enson konuşacak olan kesim sizler olmasına rağmen hangi yüzle konuşabiliyorsunuz anlamıyorum yahu al bunlarda benden sana yeniyıl hediyesi http://www.youtube.com/watch?v=19ePFuDFBFQ
http://www.youtube.com/watch?v=6oSfiOnFvQo&feature=related

Taliban .. bu resim çekildiğinde İstanbul BB başındamıydı bilemem ama Perinçek tartışıyrouz derken konu yine RTE- muhalefet olmuş.. süpriz değil ..

Ahmet TÜRK apo nun 1993 te sözde ateşkes açıkladığında yanında oturan adam değilmiydi bir farkımı var dağdaki terörist meclise şubesini açtı devlet bahçelide açılışı kutladı Devlet BAHÇELİ ikiz sözleşmelere imza atarken neredeydi aklı bak kardeşim ben MHP nin tabanına asla laf etmem hatta çok sevdiğim arkadaşlarımda vardır onlarda beni severler sağolsunlar ama bana Bahçeli deme Bahçelinin 8 yılda Türk Milliyetçilğini getirdiği durum Perinçek in bölücübaşı ile el sıkışmasından çok daha vahimdir o yüzden asıl körlüğü kendinde aramanı ve biran önce ikiz sözleşmelerin içeriğini okumanı tavsiye ederim çünkü günümüzde Bahçelinin de imzası olan bu sözleşmelerdeki hükümler adım adım hayata geçiriliyor

baq güzeL kardeşim anLatmak istediğimi anLamadın tamam aponun da ahmet türk ünde
düşünceleri aynı 2 side şerefsizin en önde fLama taşın cinsten. . .
ama biri dağ başında mehmedimizi öLdürüo. . .
biri ise halk secmis meclise göndermiş. . .
meclisteki adam a napabilrsin. . .
adam mecliste kafasına mı sıkcan mevkisinden dolayı mecburen elini sıkıyorsun. . .
Biri millet vekili (ne kadar serefsiz oLsada)
biri terorist eLe başı. . .

BiLmem anLatabiLdim mi . . .

perinçek gizli saklı birşey yapmadı. bu fotoraflar da yeni değil. ara ara çıkar böyle. şimdi tamam perinçeğin avukatlığını yapmayalım ama yargısız infaz da yapmayalım. perinçek garip bi adam. tam çözemedim ben. bu dava bitmeden bence birilerini suçlu ilan etmek ya da savunmak yanlış. bu işler çok karışık ve bizim boyumuzu hayli aşar.

lakin şöyle bir bilgi de bende kalmış, nerden okuduğumu hatırlamıyorum ama; perinçekin başkanı olduğu partinin gençlik kollarında zamanında apo çalışmış. peki bu perinçeği pkklı mı yapar? hakikaten bilemiyorum..

Abi bu tayyip ağanın dizinin dibine çöküp el etek öptüğü sakallı kim, dedesi mi?

Sen bu resimde ki kişinin kim olduğunu biliyor musun

ayrıca bu resim deki kişinin bizim askerlerimizi katletmedi ki öcalanla onu kıyaslıyorsunuz

daha kim olduğundan haberiniz yok

Ark Bnde GÖrÜnce Delİrdİm SÖvecektİm

BugÜn Akp Lİler Dtp Lİlerle Yemek Yİyor, Bİrlİkte Barzanİ İle Ortak Şİrketlerİ Var, DoĞuda Dtp Lİlerle Bİrlİkte ÇaliŞiyorlar, ÖrgÜtlenmelerİ Bİle Ayni, Mİlyon Defa VerİlmİŞ Şeyİ Tekrar Tekrar Ayni Merkezden Verİyorlar..bu Adam Mİt Ajani Ve Oraya Mİt Ten Ve Genelkurmaydan Habersİz Gİtmesİ MÜmkÜn DeĞİl..ama SeÇİmlerİn Ardindan Sabahat Aslan Adli Pkk Liyi Hapİsten Çikarip Meclİse Koyan ErdoĞan DeĞİl Mİ? Ergenekon Uydurmacasi İÇİn Bu Kadar UĞraŞan Erdon Ve Şurakasi Neden Denİz Fenerİ Ve Şaban DİŞlİ , Ve Dee HaŞİm KiliÇ İle GÖkÇek İÇİn Kilini Kipirdatmiyor....????

BugÜn Akp Lİler Dtp Lİlerle Yemek Yİyor, Bİrlİkte Barzanİ İle Ortak Şİrketlerİ Var, DoĞuda Dtp Lİlerle Bİrlİkte ÇaliŞiyorlar, ÖrgÜtlenmelerİ Bİle Ayni, Mİlyon Defa VerİlmİŞ Şeyİ Tekrar Tekrar Ayni Merkezden Verİyorlar..bu Adam Mİt Ajani Ve Oraya Mİt Ten Ve Genelkurmaydan Habersİz Gİtmesİ MÜmkÜn DeĞİl..ama SeÇİmlerİn Ardindan Sabahat Aslan Adli Pkk Liyi Hapİsten Çikarip Meclİse Koyan ErdoĞan DeĞİl Mİ? Ergenekon Uydurmacasi İÇİn Bu Kadar UĞraŞan Erdon Ve Şurakasi Neden Denİz Fenerİ Ve Şaban DİŞlİ , Ve Dee HaŞİm KiliÇ İle GÖkÇek İÇİn Kilini Kipirdatmiyor....????

arkadaşım yorma kendini, kulakları yok duymuyorlar...

Cahil cahil konusmayin ya!
Ne 349823490238904 veirlmesi.. Bu resimler yeni cikti.
Gul verme resmi vs. bir ton kez verildi
ve gerek Yurtsever Cephe gerek kendilerini
ulusalci olarak tanimlayanlar pek cok
kez savundu. Laftan anlamadiklari icin
resim ile tarif edilmeye calisilmis. Madem
tekrar bir konu gider sikayete acarsin, ortaligi
bulandirmazsin. Haber hakkinda yorumunu yaparsin..

Halen Baykali ve Ergenekon Teror Orgutunu savunanlar, rezil olmadiniz mi yeterince?
Ne zaman tukurduklerini yalayacaklar merak ediyorum acaba?

Bu kadar dusmanla ic ice halen savunuyorsunuz ya sunlari..

-Karayalcin - Diyarbakirda PKK ve Ocalan posterleriyle onu bekleyen topluluga birlesme cagrisi yapti..

-Kucuk - Mustafa Kemala agiza alinmayacak hakaretler etti ve Kurdistan Daglari diye seslenip
PKKlilari kardes ilan etti.

-Perincek - Yillar boyu zaten ne oldugu belliydi bir kez daha ortaya cikti.

Bunlar gibi vatan hainlerini, teroristleri, onlari savunanlari savunanlar
hic ama hic farkli degildir, sereften mahsun yaratiklardir!

Elinizde malzeme yok da durmadan konulari ya AK Partiye,
ya Erdogana, ya Gulene cekiyorsunuz..

Kapasiteniz bu kadar mi?

Anlayamadiginiz su, ben Perincekten, Baykaldan nefret ediyorsam
bu Erdogani sevdigim anlamina mi geliyor? Matematik islemi mi
cozuyorsunuz? Konuyu bulandirmaya calistiginiz o kadar
apacik ortada ki, orada sadece dizinin dibine cokmusken
yok elini opuyor yok bilmem ne? Size ne kardesim?

Sen git PKKlilari savun yok ondan sonra deden mi ninen mi..

baq güzeL kardeşim anLatmak istediğimi anLamadın tamam aponun da ahmet türk ünde
düşünceleri aynı 2 side şerefsizin en önde fLama taşın cinsten. . .
ama biri dağ başında mehmedimizi öLdürüo. . .
biri ise halk secmis meclise göndermiş. . .
meclisteki adam a napabilrsin. . .
adam mecliste kafasına mı sıkcan mevkisinden dolayı mecburen elini sıkıyorsun. . .
Biri millet vekili (ne kadar serefsiz oLsada)
biri terorist eLe başı. . .

BiLmem anLatabiLdim mi . . .

ahmet türk dağ kadrosundaydı arkadaşım ve mehmetçiğe kurşun sıkmış olması çok büyük olasılık dediğin doğru ne pabilirsin ama bu senin için doğru Devlet Bahçeli için değil sonuçta o bir lider tavır koymasını bilmeliydi benim fikrimce arkadaşım bu adam sizin sevgi ve saygınızı hak etmiyor tabi sonuçta bunu çözecek olan sizlersiniz inşallahta en yakın zamanda çözersiniz çünkü tek kolla mücadele çok zor oluyor

dünün PKK uşakları bugünlerin ulusalcı babası oldu

ne günlere kaldık yavvv

Perinçeki savunanlar apoya çiçek verirler miydi acaba yada elini sıkarlar mıydı..

vatan hainiyle el ele binlerce şehidimizin katili

Geri