Perinçek SewerLer Buraya!!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0
İşte Perinçek'in şok fotoğrafları
Daha önce bölücübaşıyla kimi görüntüleri yayınlanan Perinçek, çeşitli bahanelerle bu görüntülere kılıf uydurmaya çalışmıştı. Oysa yeni ortaya çıkan bu fotoğraflarda Perinçek'in devlet - millet düşmanının ne denli samimi bir dostu olduğu 'kılıf kabul etmeyecek biçimde' gözler önüne seriliyor. Samanyolu Haber, İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek'in gerçek kimliğini deşifre ediyor...

240708_perincekk1.jpg

240708_perincekk2.jpg

240708_perincekk3.jpg

240708_perincekk4.jpg

240708_perincekk5.jpg

240708_perincekk6.jpg

240708_perincekk7.jpg

240708_perincekk8.jpg

240708_perincekk9.jpg

240708_perincekk10.jpg

240708_perincekk11.jpg

240708_perincekk12.jpg

240708_perincekk13.jpg

kaynak: samanyoLuhaber.com

HALA SEVİYORMUSUNUZ?????​

Çok güseL bi Konu bu üLkede Ergenekon Da Bence sadece İP deiL dier Partilerinde bi Parmağı war Yakında hepsi Açığa Çıkacak. . .

kaynak link yok + defalarca verildi...

verilmesi ergenekonu savunanları rahatsız etmiş anlaşılan. :D

apo itinin resmini görmek seni mutlu etmiş anlaşılan... (yorumsuz)

apo itide onun yanındaki de içerde.

ben çok şükür resimdeki iki yaratığıda sevmiyorum. ya sen?

apo itide onun yanındaki de içerde.

ben çok şükür resimdeki iki yaratığıda sevmiyorum. ya sen?

dişarda olan pekçok it daha var, bende onları sevmiyorum... + resimdekileri sevdiğim kanısına varman ilginç...

dişarda olan pekçok it daha var, bende onları sevmiyorum... + resimdekileri sevdiğim kanısına varman ilginç...

ergenekon operasyonuna karşı değil misin sen?

baykalda avukatı değil miydi ergenekonun?
resimdekini savunmuş olmuyor musunuz?

Ha pkk yandaşı olmuşum ha ßir pkklı ha ßir askerime ßeşikteki ßeßeye Kurşun SIKMIŞIM ha dogu perinçek sevmişim aynı şeyler...

ßu adamı sevecegime ßeni dograyıp öldürsünler ßana işkence yapsınlar daha iyi..

Daha neleri Var NeLeri.. ßu ßöLüMDe KaLMak ßenim iÇin TehLikeLi :hhmanD

ergenekon davası kapsamında, silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek, zorla hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs, halkı hükümete karşı isyana tahrik etmek, açıklanması yasak belgeleri temin etmek suçlarından 288 yıl 8 aydan 625 yıl 5 aya kadar hapis cezası, biri ağırlaştırılmış iki müebbet hapis istenen ergenekon zanlısının nesını seveyım tam bır serefsız bu herıf . . .

ergenekon operasyonuna karşı değil misin sen?

baykalda avukatı değil miydi ergenekonun?
resimdekini savunmuş olmuyor musunuz?

-ergenokon a karşıyım

-baykal umrumda değil

-resimdekileri savunmuş olmuyorum

ben sadece dereyi görmeden paçaları sıvamıyorum, bu ergenekon elbet birgün bitecek, ondan sonra tekrar konuşuruz

ne röportajı ya, pikniğe gelmiş. komşular ya.

"it, ibne, şerefsiz" neler demişsiniz yahu.. helal benim Türk'üme.
Perinçek'in en ciddi hatası ileriyi görememesiydi. Yıllarca mücadele etti ama bu resimlerin ona kattıklarını değiştiremez.. Yazık etti kendine gazetecilikte olay yapmak adına.. Bu arada hangi taraftan olduğumun önemi yok "Perinçekçi" olayım olmayayım. Taraf olup uçlarda gezeceğime koyun olup yerlerde gezerim yıllardır olduğu gibi.. Kutuplaştırılmaya çalışılan memleketimin insanları nasılda kanıyor bu oyunlara be!.. "Cumhuriyet" için "Demokrasi" için yapılıyorsa ne mutlu bana.. ama bürakratik çarkın içindeki diğer şahıslar böylesi defişre olup forumlara bile maskara olamıyor böyle kolay.. bunu bir düşünün derim.. Susurluk olayı hakkında bile yıllardır verilemeyen cevaplar varken, haksız idam edilen Başbakan ve bakanlara sahipken biraz daha düşünün derim size..

ya bırak dai yaa.. birisi yalçın küçüğün videosunu yayınlamış konuya vermiş .onu bile sahipleniyor burdaki ulusalcı ergenekonu savunanlar.. daha ne yorumu yazacazki..şaka gibi :)) ben en iyisi girmiyeyim serbest kürsüye biraz..rahat etsin millet. belgelere rahat rahat küfredebilsinler..

Gerçekten şaka gibi nelerle uğraşıyormuşuz:)

ya bırak dai yaa.. birisi yalçın küçüğün videosunu yayınlamış konuya vermiş .onu bile sahipleniyor burdaki ulusalcı ergenekonu savunanlar.. daha ne yorumu yazacazki..şaka gibi :)) ben en iyisi girmiyeyim serbest kürsüye biraz..rahat etsin millet. belgelere rahat rahat küfredebilsinler..

Sen olmadan buranın tadı çıkmaz kardeş tamda komedi başlamışken :)

kaynak linki eklermisin

Geri