Perinçek, Apo'nun gülünden pişman değil.!!

arkadaşlar servislerin oyununa gelmeyin size servis ediyorlar sizde bize servis edyorsunuz .... tabi doğu perinçek karalanacaktır, ülke cumhuriyet tarihinin en büyük borçlanmasını yapar kimsede ses yok, cumhuriyetin bütün kazanımları pul fiyatına satılır kimsede ses yok, ab si dayatır abd si dayatır ses yok bir tek sesi çıkan doğu perinçek tabi karalanır ................ NE AB NE ABD TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE ...........................

tipinde hayır yok, o dergilerini rulo yapsın...
tövbe tövbe... böyle adamların ismi bile asabımı bozmama sebep

nE GÜLALMASI BE ADAMIN PKK YI DENETLERKEN ÇEKİLMİŞ RESİMLERİ VAR.HANGİ İDEOLOJİ SAYIN SOSYALİST EMEKÇİ HANGİ İDEOLOJİ.ADAMIN AMERİKAN AJANI,SİYONİST KÖLESİ,SOSYALİST UŞAĞI OLDUĞUNU BİLMEYEN Mİ VAR BENİM KANDIRILMIŞ EMEKÇİM

degazor35' Alıntı:
nE GÜLALMASI BE ADAMIN PKK YI DENETLERKEN ÇEKİLMİŞ RESİMLERİ VAR.HANGİ İDEOLOJİ SAYIN SOSYALİST EMEKÇİ HANGİ İDEOLOJİ.ADAMIN AMERİKAN AJANI,SİYONİST KÖLESİ,SOSYALİST UŞAĞI OLDUĞUNU BİLMEYEN Mİ VAR BENİM KANDIRILMIŞ EMEKÇİM

Öncelikle bir insan aynı zamanda Amerikan ajanı ve sosyalist olamaz temelde birbirine çelişen şeyler bunlar.Sosyalist uşağı tanımını da biraz daha açarsan iyi olur.Tam olarak kimin uşağı olduğunu idda ettiğini anlayamadım

İkinci olarak Perinçek oraya gazeteci kimliğiyle gitmiştir ve görüşmenin genelin de de PKK yı dağıtın haklarınızı demokratik yollardan arayın telkinlerinde bulunmuştur.Ayrıca doğuda kukla bir kürt devleti kurulması Amerikanın işidir.Bölünme hem kürt hem de türk milletinin zararınadır (bknz Yugoslavya) ve İşçi partisi bu oyuna temelden karşıdır.

Şu anda da geçekten ulusal ve bağımsız duruşu sergileyen tek parti olduğu için karalamalara maruz kalması gayet normal

gerçekten doğruları anlayan gerçekleri görebilen arkadaşları görmekten mutlu oldum
bu arkadaşları canı gönülden kutlarım
arkadaşımızın dediği gibi
NE ABD DE NE AB TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

Geri