Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ın elinden gül almanın utanılacak bir durum olmadığını söyledi. Perinçek, 1991 yılında, Beka Vadisi'nde teröristbaşından gül almıştı.
11 Temmuz 2007 12:31
Perinçek, Apo'nun gülünden pişman değil
Erkan Acar'ın haberi
Aydınlık dergisinde bu hafta yayınlanan röportajında, "Yıl 1991 Beka Vadisi'nde bulunan bir PKK kampındasınız. Abdullah Öcalan ile birlikte PKK militanlarını teftiş ediyor; Mehmetçiğe kurşun atan elleri dostlukla sıkıyorsunuz. 16 yıl önce niyetiniz ne olursa olsun bunu yaptığınız için daha sonraki yıllarda 'Keşke böyle bir girişimde bulunmasaydım' dediğiniz oldu mu?" şeklindeki soruya Doğu Perinçek şu cevabı verdi: "Hayır. Bakın ben yanlış yaptığım zaman yanlış yaptım diye açık söylüyorum. Hiç böyle düşünmedim, doğru yaptım. Lozan'da Türkiye'yi savunurken ne yaptıysam, Diyarbakır'da elimde Türk bayraklarıyla vatanımızın bütünlüğü için ne kadar cesur davrandıysam, o Beka röportajında da aynı cesareti gösterdim."
Doğu Perinçek, "Bunlar sizce aynı kefeye konulacak şeyler mi?" sorusuna da şu şekilde cevap verdi: "Bakın bir kere birincisi Öcalan'ın bana çiçek uzattığı fotoğrafı yayınlayan benim. (Gidip içeriden dergiler getiriyor) Bu ne? 2000'e Doğru dergisi. Yayınlayan kim? Doğu Perinçek. Utanacak olsam yayınlamazdım. Siz nasıl gelip benle görüşme yapıyorsanız, ben de gidip Öcalan'la bir görüşme yaptım. Başka kimler görüştü? Mehmet Ali Birand, Fatih Altaylı, Cengiz Çandar, Hasan Cemal, Güneri Civaoğlu... Yani Türk basınının bütün kıdemlileri, genel yayın yönetmenleri, başyazarları."
hıhı evet :durdurun
Geçmişiyle ilgili pişman olması gereken birşeyi hala savunabiliyorsa, sana tavsiyem at gözlüklerini çıkarman ve savunduğun kişinin samimiyetini araştırman
bugun aponun asılmaması için imza atanlar utanmıyor da düşmanını tanımak ve onu yanlış yoldan vazgeçirmek için yanına gitmekmi yanlış olan sorarım size
bence sizle at gözlüklrini çıkarın ve bakın bu gün kim ülkesi için bu kadar kendini harap ediyor
hangi parti lideri lozana gidip bütün dünyanın önünde ermeni soykırımı uluslar arası emperyalist bir yalandır diyebiliyor
hangi partinin lideri ne abd ne ab diyebiliyor
hangi partinin lideri tam bağımsız türkiye diye bağırabiliyor
hangi lider özelleştirmeler dursun vatan yabancı sermayeye satılmasın diyor
gelin doğruları yanlışları berarber inceleyelim doğruya doğru yanlışa yanlış diyelim
zaten diyebileceğiniz sadece bu karalamak kötü konuşmak adamın yaptıklarında bir açık bulamadığınız için
tam bir vatan sever tam bir atatürkçü tam bir demokrat tam bir vatan evladı
zaten diyebileceğiniz sadece bu karalamak kötü konuşmak adamın yaptıklarında bir açık bulamadığınız için
aynı kişiden bahsetmiyoruz galiba....ben Doğu Perinçek şerefsizinden bahsediyorum...Hani şu Apo köpeğini terör kampında ziyaret edip , gülücükler dağıtan , Pkk ya açıkca destek verip sonra bu yaptıklarından hiç pişman olmadığını söyleyen şerefsiz..:Sopa :Sopa .Pardon ya Apo ya da köpek dedim ama sen şimdi onu da savunmaya kalkışmayasın....ha ha
nasıl olsa Apo köpeğiyle çok sevdiğin Doğu Perinçek şerefsizi aynı yolda kol kola yürüyorlar...
dönüm dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsunuz be gözüm sadece yıpratma politikası yok onun yanına neden gitmiş yok neden çicek almış elinizde onun alehine kozunuz olduğunu zannediyorsunuz
bunlar geçeli çok oldu be herkez biliyor gazeteci kimliği ile gittiğini apo denen puştun yanına(bak bende puş dedim bir insana duyduğum tepkiyi illa küfür ederekmi anlatmalıyım bundan mı anlıyorsun ) onun ideolojisini savunmadığını
artık bunlar eskidi küfür edeceğine gel deki bana şu anki politikasında şu yanlışı var şimdi bizi başka partiler gibi bölmek istiyor yalan söylüyor kandırıyor de burda sana haklısın diyip eyvallah çekeyim
ama bırakın artık gözünüzü seveyim boş sözleri karalama işlerini
bir insanı karalamak için öncelikle o insanda beyaz , kirlenmemiş bir yer bulmak gerekr...Doğu Perinçek gibi yüzünde nur , ruhunda en ufak bir beyaz nokta kalmamış insanları karalamayı ne ben , ne de bir başkası beceremez....Kendisi aslen tartışılmaya bile değmeyecek bir karaktersizlik örneğidir...benim takıldığım nokta tam olarak şurası :
emek_is' Alıntı:
aynı kişiden bahsetmediğimiz kanaatindeyim hala....bu saydığın niteliklerin hiç birisi Doğu Perinçek denen ( üzerine basa basa söylüyorum) şerefsizde mevcut değildir....
Edit:Buyrun bu da resimleri bi de el ele tutuşsalar tam süper olcakmışş....
UTANMADIĞI O GÖRÜNTÜLER
Doğu Perinçek, terörün en azgın olduğu 1991 yılında Beka Vadisi'ndeki PKK kampında. Verdiği bu pozlar, bir gazeteci olar röportaj yapma niyetinden çok daha farklı bir iz bırakıyor hafızalarda...
Abdullah Öcalan ile birlikte PKK militanlarını teftiş eden Perinçek, Mehmetçiğe kurşun atan elleri sıkıyor...
bana söylermisin eğer fotoğraflarla hareket etseydik işte bu gibi aklımızdaki bütün düşünceleri atan sadece duygusal düşünmemizi harekete geçiren
o zaman nasıl oluyorda apo asılmasın diye imza atanlar şimdi elini kolunu sallaya sallaya halktan oy istiyor
ve niye şeyh ayağının dibinde oturan bir başbakan yapılan anketlerde en yüksek oyu alacağı görünüyor
bu kadar fotoğraflara önem veriyorsanız neden tepkinizi diğer zatlarda gösteremiyorsunuz
ve neden ben defalarca açıklamama rağmen sırf ban cevap vermek için aklımıza ve bildiklerimize değilde duygularımıza hitap eden resimler gösteriyorsunuz
tekrar söylüyorum
artık eskide kaldı bunlar uyanın ve bana söyleyin şu anki perinçek nasıl varmı hatası
İyi güzel hadi konuşmaya gittin ama senin vatanına ihanet eden askerine kurşun sıkan biriyle gülümseyerek poz vermek ve çiçek verirken resim cektirmek ne kadar dogru ve vatansever bi görüntü
Zaten bu perinçek mahluguna en güzel cevabi halk veriyor secimde sadece partisinin adı görünüyor gerisi yok
Vatani savunuyormus aman kalsın o savunmasın sokakda gezen kedi bile ondan daha vefalı ve işe yarardır
koyu bir solcu oldugumu bütün site bilir...ama solculukla şerefsizlik arasinda çok fark var birbirine kariştırmayalım lütfen......
eger röportaj için gitmişse adam gibi yapıp gelsin röportajini hangi amerikan muhabirin saddamla röportaji sırasinda çiçeklerin havada uçustugunu gördünüz
emek_iş kardeşim perinçeki savunacaksan git başka platformlarda savun o adinin savunalıcak bi tarafı yok düşmanımızın dostu bizimde düşmanımızdır o kadar şerefsiz aponun yalakalığını yapan karakter dir perincek utanmaz allanmaz adam
serefsiz herif birde konusuyor sus da bari adam sansınlar lannn digerleride zaten farklı kişiler deil ki onlarda serefsiz ama onlar susmasını biliyo hiç yoktan....
ben geçen seçimlerde solcu sandığım chp ye oyumu vermiştim ama gördümki akpden farkı yok bu seçimde ip vereceğim
görüyorum ki herkezde bir ön yargı var perinçeğe karşı umarım ilerde fikriniz değişir uzatmaya gerek yok herkez yine aynı şeyden bahsediyor zaman kaybı size ben neyi isbatlamaya anlatmaya çalışıyorum ki siz bildiğinizi yapın ve bakın daha ne kötü günler göreceğiz
başka foruma git orada savun diyorsunuz bence bu çok ayıp özgür bir iradeye hakaret bana eleştiri değil hakaret bu ama ben yine burada olacağım
çunku değer veriyorum size ve hackhell e
bana kızanada kızmayanada içinden küfür bile edene saygılarımı sunarım