Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

nerdeyse 50 kere format attım bu cd ile bi sürü entegre xp cd si var ama bunu tek geçerim, orjinal cd denilenler bile yemedi, yapan kardeşime burdan teşekkürü bir borç bilirim, hürmetler

Emeğine sağlık dostum çok güzel gözüküyor,keşke alternatif rapitsiz bir lin de koysaydın.malum rapıt bu aralar sadece paralı uyelere indirme olanagı saglıyor

arkadaşlar ben de bu sistem var fakat iconları ve tamalrını ORJİNAL XP İCON/TEMA olarak cd'ye gömmek istiyorum hiçbir kim sede bilmiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu sistemin icon ve tamaları yüklü gelen hiç hoşuma gitmiyor. Eski orjinal icon ve tamalrı bu perfect xp sp3 cd'sine nasıl göembilirim.

Birde ben de sonradan sp3, ie7 mp11 entegre edilmiş sistem var. Fakat biraz kasıyor ve ben oyüzden msdn çıkışlı tıpkı bu perfect xp sp3 cd'sinde olduğu gibi sp3 sonradan entegre edilmemiş xp arıyorum o yüzden bu konuyu açtım. Lütfen bu konu/konularda beni bilgilendidrirseniz çok seviniirim. Kolay gelsin..

ben indirdim kuramak istiyorum ama performans bilgileri konusunda bilgi verilmemiş. acaba regedit veya sevices.msc ayarları yapılmışmı acaba. lütfen cevap yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar biz firmalara yazlım üreten ufak bir firmayız
bu perfect xp yuklu makinalarda zaman zaman kurulum sorunları yaşıyoruz.Nedeni ise system dosyalarında değişiklik olması.Size tavsiyem orjinal kullanın başınız ağrımasın

Mıncıklanmış İşletim Sistemlerini Sevmiyorum İlle'de Orijnal Olacak,
Zevkler Ve Renkler Ne Diyelim.

Çözdüğüne sevindim zaten sorunsuz çalışan bir sistemdir güle güle kullan. Yakında full driver entegreli bir sürüm de gelecek yarına hazır olur sanırım.. sistem driverlarından tutun webcam, card reader'a kadar hepsini otomatik kuracak.

Bu arada imageshack sitesinden dolayı resimlerin görünmediğinin farkındayım yarın yenileyeceğim. Saygılar.

Dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum. Tam hdd format atma ve bölümlendirme ekranına geçiş yapacağı sırada mavi ekran hatası veriyor. yazdım ama cevap alamıyorum lütfen cevap yazın. (iso dosyasını yazdırırken sorun çıkmasın diye en düşük hızla yazdırdım acaba bu sorun olmuş olabilir mi? ya da başka bişey mi????) Ayrıca belki bigisayardan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünerek başka bir bilgisayarda denedim aynı şey oldu....

teşekkürler kardeş ama bu linklerin üzerine geliyorum baglanmıyor

Bi ark web sitesine verdim Altına not düştüm ok ;)

arkadaşlar söylenenleri aynen yaptım ve kurdum, gayet güzel ve hızlı çalışıyor. driverlerini de kurdum laptopa, şu an sorun yok gözüküyor. tek sorun kapanırken şimdi sonlandır diye bişey çıkıyor(güya işlemdeymiş, kapatmak lazımmış, kapanamıyormuş vs. anlamadım-sample diye bişey kapanamıyormuş ). onu da halledebilirsem çok güzel duruyor. tavsiye ederim...

kardeş çok saol ama 1 gün boyunca kafayı yedim 1.partı yaklaşık 10 kere indirdim dapla ama %99 a gelince sorun verio son çare olarak explorer da indirdim şuan sorunsuz teşekkür ederim

öncelikle emegine sağlık çk güzel bir paylaşım.şu an bu xp yi kullanıyorum fakat resimlerimi açamıyorum, sağ tıklıyorum birlikte aç diyorum değişen birsey yok.sadece paint.net te açıyor.birde denetim masasından fare ayarlarını açmak istedim ama çift tıkladıgım halde yine açılan birşey yok.

kardeş ellerine saglık teşekkür ederim çok iyi bir çalışma olmuş kurdum şuana kadar hiç br sorun yaşamadım saol:D

çok emek verilen işler bunlar ama şu program işi kuranın kendisine bırakılmalı bence. Kullanmadığım birsürüsü var listede. Sırf bu yüzden ısınamadım bu xplere. Sadece sata sürücüleri entegreli son güncellemeleri olan bi cd bulabilsem onu indirmeyi düşünüyorum.. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

deniyecem çalıssada calısmasada allah razı olsun

rapid linkleri ve resimler silinmiş ilgilenirsen sevinirim

emegine saglık keske bunu torrentini yapabilseydin pat diye cekerdik bunu aga

Geri