Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

iyi konu. . . .

Birçok Işletim Sistemi Kurdum Ama Bu Gerçekten çok Performanslı. Tavsiye Ederim. Ellerine Sağlık

ben plus su kullandım ama sonradan cook yavaslıyor

çok tsk kardeşim ellerine saglık emeğine saglık

arkadaşım çok teşekkür ederim bu güzel paylaşımın için format attım ve kullanıyorum çok memnunum

selam çok güzel uğraşmışsın ellerine sağlık fakat kaspersky (sondakika_ADDON_sofuHack.exe) komutunda bi virüs buluyor ayrıca dosyları çıkar dediğimde iso dosyası olarak değilde dosyları normal bi şekilde açıyoo. neyse cevabını bekliyorum. ama yinede ellerine sağlık uğraşmışsın.

teşekkürler usta eline saglık güzel bir çışma olmuş

Dostum gercekten eline sağlık cok uğraşmıssın.... Ama bi sorunla karsılastım yardımcı olursan cok sevinirim....

Dediğin gibi basamakları olduğu gibi takip ettim ama kurulum işlemi tamamlandıktan sonra İnternet explorer sayfasını actım ve su hata ile karsılastım

İnternet Yapılandırma kitaplığını (CCFG95.DLL) yükleyemiyor.Aşağıda ki hata oluştu:
Belirtilen modül bulunamadı.

bu sorunu nasıl çözebilirim ?

ya arkadaşlar ben dosyayı indirdim cd ye de kaydettim ama bilgisayara yüklemiyor hata veriyor mavi bir ekran çıkıyor bu mesajı ilk kez aldıysanız.... diye başlayan bir yazı çıkıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Geri