Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

Internet Explorer bazı sayfaları açmıyo resimleri göstermiyo hiç bi anlam veremedim ne yaptııysam olmadı düzeltemedim bu konu hakkında bişeyler bilen varmı ?

Olağanüstü bir çalışma ve olağanüstü bir emek.Eline emeğine sağlık kardeş.

slm bende sp3 var ama sata olan pc lere sata olmadığından yükleyemiyorum ben sadece sata kısmını nasıl indirebilirim ve ondan sonra cd ye yama nasıl yaparım şimdiden tşkler...

Bunuda indiriyorum yola devam :D

Abi Cok Tşk de 7 Part 1,5 Günde İndırım [4096] da Nıe Tek Lınk Deıl 700 Mb Bnce Tek Lınk Olabılırdı

saolasın bayağı urğraştırmış senianlaşılan indiriyorum hemen...emeğine sağlık

abı ellerıne saglık ugrasmısında pc cd baslatırken .exe hatası werıoo nasıl olcak

hocam ellerine sağlık indirdim ve yükledim... çok güzel olmuş ellerine sağlık... fakat bi sorunla karşılaştım ekran kartım fx 5500. driverını yükledikten sonra görüntü 4bit'e düştü. ve 32 bit'e çıkartamadım. kaldırınca eski haline geri döndü. fakat pc her açılışta yeni donanım bulundu diye pencere açıyor. bunun nedeni nedir acaba? bu sorunu nasıl giderebilirim. tekrar teşekkürler.

kardeşim emeğine sağlık ben indiriyor şuan deneyip görelim

saol babacan indirmedim ama bu emege şapka çıkarılır emegine saglık kardeşim benim

cok güzel olmuş...kurdum denedim.....

arkadaşlar bunları indirdim ama buraya çıkart dediğim an şifre istiyor.bana yardımedermisiniz

arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim, indirdim sorunsuz kurdum ancak tek birşey sorucam.

klasörlere çift tıkladığımda arama sayfası çıkıyor. yani sanki F3 yapıp arama yapmışım gibi. Klasörlere sağ tıklayıp aç demek zorunda kalıyorum içine girmek için.

sadece Toshiba Laptopa kurdum. başka pc de denemedim. Yardım edersen çok memnun olucam...

Acer 5920G dizüstü bilgisayarım Vista yüklü gelmişti fakat memnun değildim. Malum Microsoft-Acer anlaşmaları gereğinden dolayı ayrıca ücretsiz XP lisansı alamadığımdan senin çalışmanı indirip kurdum. En başından sonuna kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Sen nasıl bir iş çıkarmışsın şaştım kaldım. Bu kadar güzel bir emek sarfettiğin için çok teşekkür ederim. 4GB ram in 3GB çalışması dışında hiçbir sorun yok. Dizüstümün şu anki performans ve görselliği için söyleyecek kelime bulamıyor ve tekrar teşekkür ediyorum.

4GB ram in 3GB çalışması dışında hiçbir sorun yok.

o da 32 bitten dolayı.32 bit sistemler 4 gb ram görmez.

4 gb rami kullanmak isterseniz 64 Bit kullanın derim.Ama Vista SP1.Zira XP'nin 64 bitinde birçok uyumluluk sorunu yaşanabiliyor.

Geri