Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

çok teşekkür ederim. bende de "yuksel824"ün belirttiği gibi 7.partı görememe durumu oldu. ama partın yolunu gösterince gördü ve "iso" dosyası oluştu.

hadi hepsi iyi güzelde wpa sorununu nasıl çözdün orjinalmi diye sürekli rahatsızlık veren sorunu bu konuda bana msj atarsan teşekkür ederim
çünki bu sorunu ben çözemiyorum programlar denedim hala kesin çözümü bulamadım varsa önerin lütfen yardımcı ol

slm arkadaşlar bende indirdim yükledim bikaç farklı pc ye güzel yüklediğim pclerde bisüre sonra mavi ekran çıkıyor bu uyarıyı ilk görüyorsan falan yazıyor pcx kitleniyor nedeni ne olabilir yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk

hala bunu yapan arkadaş bu konusuyla ilgilenir mi bilmem ama ne zamandır indirip kurmak istedim ve bugüne kısmetmiş.lakin gelin görün ki büyük hayal kırıklığı ile karşılaştım.kur dosyalarını yüklerken ole32.dll dosyası eksik hata verdi.tekrar bir cd yarattım.hata verdi.ole32.dll yi aradım gerçekten içinde yok iso'nun.

onun dışında 1.5 saatte yükledi.hiç dokunmamama rağmen programların yarısını bile yüklemedi.toplam 6 program var.dışardan hiç bir müdahale yapmadım.üzüldüm açıkcası.

üçüncüsü "run" komutlarına yönetici modülünde izin vermiyor.başlat menüsünü de özelleştirmeye izin vermiyor.görünüşte xp yüklenmiş gibi fakat sanırım çok şey kırpılmış isteyerek ya da istemeyerek.

emeğine sağlık kardeş iyi paylaşım olmuş

waaaaauuuwwwww

Arkadaşım tek kelimeyle mükemmelll bir iş çıkartmışsın...O klasik xp den o kadar sıkılmıştıkki:durdurun Vistadan da güzel diyebilirim:durdurun Teşekkürlerimi bir borç bilirim... Emeğine saygı...
v8kacy.jpg
[/IMG]

Süper bişiymiş yaw bu:D Ellerine sağlık kardeş...

supersın arkadasım bende kurdum ayrıca 5 cd ye bastım bozulmasın dıye tekrar tsk ettım mukemmel gercekten

teşekürler eline sağlık ilk fırsatımda indirip kuracağım

Teşekkürler.Ellerin kolların dert görmesin.

Arkadasim cok tesekkurler... Bu paylasima sapka cikartiyorum....
Emegine saglik

arkadaslar acemıce olacak ama genelde XP yukleme esnesında cd key ıstıyordu bunda ıstemıyor mu acemılımı mazur gorun sımdıden cevabınız ıcın tesekkurler

xp yükledikten sonra bi de ofis yüklemekle uğraşıyorduk. içindeki programlar kullanışlı. teşekkürler. Görselliği daha da yüksek bir program yapabilirsen sevinirim. Ben bilgisayarımda winrar, winamp, msn, ofis, flash m.p. falan olmasını isterim. Bunda hepsi burada var. kullanışlı bir şeye benziyor. Yapan arkadaşa başarılarının devamını diliyorum. indiriyorum deneyeceğim. +rep

Geri