Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

Yer kazanmak için sildim... Birçok kullanıcı için gerekli değil..
Bu arada arkadaş partları hatalı indirmiş bir daha denesin. Eğer rapidshare serverlarında dosyalar bozulmuşsa herkeste crc hatası veriyorsa linki yenileyeyim hemen. Bu arada çok fazla kişi sistemi kurdu hiç hata yok. Bazı programlar kurulmuyor diyenler iyi baksın başlat menüsüne. veya cd hatalı çekenler olmuş office kurulmamış falan sağlam cd çekerseni hiçbir sorun yok her bilgsayarda sorunsuz, iddialı oldu ama öyle:)

Dostum gerçekten çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık ilk fırsatta bu sistemi kurucam. Yalnız bir sorum olacak, ağ bağlantılarıma girip, ağ bağlantılarımı görüntüle dediğinde internet bağlantısını görebiliyor musun? Yani alttaki capsta olduğu gibi işaretli alan çıkıyor mu? Modeme bu sayede reset atabiliyorumda bu yüzden çok önemli benim için...

http://img144.imageshack.us/my.php?image=abalantsom1.jpg

emegine saglık!!!

autorun değil bu cd ye attım dosya olarak çıktı yalmış bişe de yapmadım bana göre aydınlatırsan sevinirim

autorun değil bu cd ye attım dosya olarak çıktı yalmış bişe de yapmadım bana göre aydınlatırsan sevinirim

Dostum partları çıkarttıktan sonra muhtemelen zipli gibi görünen iso dosyası çıkacak. Onu Nero'da diski kalıba yazdır diyerek yazdır. O zaman düzgün çalışır. Daha sonrasınıda biliyosundur, Cd den çalıştıracaksın ilk açılışta. Umarım yardımı olur...

Eline sağlık çok teşekkürler yeni çalışmalarını bekliyoruz

dostum ellerine sağlık...şimdilik indirecek olmasam da forumda böyle bir çalışmanın olması beni mutlu etti...

ya okadar urasdım part1 ı ındıremedım lınk kırık olabılırmı yardımm plssss....

arkadaşlar sadece part2 yı ındırdı neden ? part1 ve part3,4,5,6,7 ındıremedım raprıshere de download butonu cıkmıyor yardım edersenız sevınrım

An error has occured: uyarısı raprıshereden ındıremıyorumm yardım edınn part 2 yı ındırebıldım sadece cvp ıcın sımdıden tesekkurler

hocam eline sağlık.çok güzel çalışıyor.ama senin eklediğin oyunlarda isimler yazıyor ama oyunlar açılmıyor.eksik kısayol hatası çıkıyor.bir önerin varmıdır?

saygılar

çok sağolasın ellerine sağlık çok güzel bir çalışma,xp nin çalışma performansı çok iyi...tavsiye edilir.

çok güzele benziyor
ama bende crc hatası veriyor rar dan çıkartamadım

Dostum Güzel Gerçekten Güzel Ben Daha önce Nlıte Ve Xpsu Gibi Programlarda çalışmıştım Seninki Gerçekten Pro Bir çalışma Olmuş

ya okadar urasdım part1 ı ındıremedım lınk kırık olabılırmı yardımm plssss....

arkadaşlar sadece part2 yı ındırdı neden ? part1 ve part3,4,5,6,7 ındıremedım raprıshere de download butonu cıkmıyor yardım edersenız sevınrım

An error has occured: uyarısı raprıshereden ındıremıyorumm yardım edınn part 2 yı ındırebıldım sadece cvp ıcın sımdıden tesekkurler

Dostum birinci partı indir. Bittikten sonra modemini resetle ikiyi indir. Her defasında tekrarla. Sorun düzelir...

muazzam bir çalışma arkadaş tebrik ederim şimdi indiriyorum kurunca yorumlarımıda yazacagım. Başarılarınızın devamı dilegiyle.

indirdim yükledim olaganüstü bir çalışma tamamen sorunsuz ve mükemmel çalışıyor dostum müthiş paylaşım için çok teşekkür ederim.

abicim çok teşekkür ederim çok uğraşdığın belli allah senden razı olsun hemen indiriyorum

bu surumde technisat dvb star 2 yı calıstırır mı ben sp 3 yukledım uyduyu tanımıyor calıstıramadım nasıl calıstırırım bılgı verırısenız
tesekkurler

GÜncel skystar driverlarınızı indirirseniz sp3 ile uyum sorunlarını çözmüşler sanırım. ben kullanmıyorum ama böyle duydum.

Geri