Perfect Xp Sp3+ 2009 CD EDITION TR

Masaüstü bilgisayarımda sata diskime xp kurmak için indiriyorum inşallah bu kurar diger xp lerde kurulumda diski gördügü halde bu bölümde xp kurmak için uygun bir alan yoktur gibi bir yazı geliyor malesef , herhalde inşallah bunda olmaz sata sürücüler entegre diyor nede olsa.

Birde önceki perfect xp lerde dosya arama yapmıyordu çok sorun oluyordu son ekledigim şeyleri bulmakta malesef inşallah bunda yoktur o sorun ...

bu xp de full sata driverleri entegre etmişler ben baska sata bir pc ye kurdum otomatik kurdu ve hdd alanına da gördü bu yüzden ben bu xp yi çok seviyorum :D:D:D

bu xp de full sata driverleri entegre etmişler ben baska sata bir pc ye kurdum otomatik kurdu ve hdd alanına da gördü bu yüzden ben bu xp yi çok seviyorum :D:D:D

Sordugum bir soruda xp nin arama penceresi dogru çalışıyormu çnceki perfect xp de çalışmıyordu dosyaları ara dedigimizde cevap hep 0 dı

Bunda inşallah o degiştirlip degiştirilmedigini sordum.

capsleri yenilersen iyi olur................

arkadaşlar önceleri çok iyi idi ama şimdi hata veriyor perfect xp kurulmuyor formatın yarısında donmalar oluyor orjinal boş cd aldım 3 yedek cd'ye aldım hepsi öyle yardımcı olurmusunuz ben hayatımda böyle güzel xp cd görmemiştim..

tmm kardeş pc iso dosyasını rar olarak görmüş, yükledim ve kullanıyorum çok güzel bi windows, tek sorun cs de "play online" a basınca cs hata veriyo... şu an pc de 2 windows yüklü diğerinde hata vermiyo.. ayrıca iso dosyasını açtığınca 2.3 gb çıkıo ;)...

Arkadaşım pc değil nero programı rar olarak görüyor ama Power ISO programı normal iso olarak görüyor.yanlış bilgi vermeyelim indireceklere

Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel bir çalışma,fakat ben bu xp de cal of dat 5 oyununu bir türlü çalıştıramıyorum.Oyunu kurdum ilk ekran geliyor.Solodan new gameyi seçiyorum oyunun zorluk aşamasını seçtikten sonra tıklayınca oyun açılmıyor ve ilk ekrana geri dönüyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.( Not: Sistem core 2 duo E 8400 @ 3 ghz - Ram 4 gb -ekran ati
3850 1gb bütün driverler günceldir.)

sp2 yle sorunsuz olarak calısr demı dıreverlar sp3 olunca sorayı mdedı memge salgık

karann115 kardeş sağol çok teşekkürler ilgilenmediğin için.Artık zahmet edip cevap vermesende olur bilgisayarıma başka bir sistem yükledim.....

bunu yükledikten sonra belgelerimiz yani resim ve müziklerimiz gidiyormu?

Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel bir çalışma,fakat ben bu xp de cal of dat 5 oyununu bir türlü çalıştıramıyorum.Oyunu kurdum ilk ekran geliyor.Solodan new gameyi seçiyorum oyunun zorluk aşamasını seçtikten sonra tıklayınca oyun açılmıyor ve ilk ekrana geri dönüyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.( Not: Sistem core 2 duo E 8400 @ 3 ghz - Ram 4 gb -ekran ati
3850 1gb bütün driverler günceldir.)

özür diliyorum arkadaşım şehir dışındaydım cvp yazamadım.call of duty 5 'i bende oyanamadım çalıştırmadı.nedenini bende bilmiyorum.tekrar sistemi kurmuşsun galiba.tşk ediyorum.

bunu yükledikten sonra belgelerimiz yani resim ve müziklerimiz gidiyormu?

evet belgerimde müziklerini resimlerini yerel disk d 'ye aktar sonra sistemi c 'ye kur hiçbisey olmaz.arkadaşım kolay gelsin

Arkadaşlar call of duty 5 bu sistemde çalıştıramayanlar :Çok uğraştım ama buldum... Önce herhangi bir oyun sitesinden oyunun save dosyasını indiriyorsunuz.Ve sonra C:\Documents and Settings\Bilgisayar Adi\Local Settings\Application Data içine atın.Bundan sonra ister hazır save dosyalarını oynayın isterseniz yeniden baştan başlayın. İyi Oyunlar...Not:Eğer işletim sisteminiz C de değilde başka bir harddiste ise onun içine atıyorsunuz.Mesela D:\ F:\ gibi.

Geri