Pepsi green by abuzittin (bu yeni pepsi ürünü kaçmaz)

chamfer

O Şimdi Asker
HH Üyesi
Reaction score
0
ewet pepsi tutkunları sonunda pepsi green de piyasaya pörtledi.pepsi green i icat eden zekii türk mucidi abuzittin bey kameralarımıza şöyle konuştu...
evet, reklam reklam ne reklamı? pepsi blue. peki pepsi mavi yapmış yeşilini yapabilmiş mi, hayır. ama ben yeşil kola içiyorum. evet, yanlış duymadınız, yeşil kola!!

19zr.jpg
malzemeleri ve hazırlanışınıda halka sundu :eek:
Gerekli Malzemeler:
3/4 bardak PEPSİ BLUE
1/4 bardak COCACOLA SİYAH
1 adet bardak
Hazırlanışı:
Daha önceden hazırladığımız bardağımızın içine koyduğumuz PEPSİ BLUE nun üzerine 1/4 bardak COCACOLA SİYAH boşaltılır.Her ikisi için de ideal sıcaklık 4 C dir. Boşaltıldıktan sonra servise hazırdır. Doya doya içiniz. İşte sonuç:

ve şunları ekledi:
Hiç bir montaj hilesi yoktur, halis muhlis koladır. deneyin, siz de mükemmel sonucu görüp bana teşekkür edeceksiniz
gızlar heç üzülmesin nie dişi renk pepsi yok diye pepsi pink yakında

yazı alıntıdır. şahsen denemedim ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum :D

harbi deniycem sonucu koycam :D valla yaparım bak :D

auhauah süpppperrrr :)

yav zehirgibi gorunusu var yeminle içen geberecek gibi duruyo aklı olan iiçmesin:D:D

Abi içtinizmi nooluyo peki?

zuhahhaha ben daha PEPSİ BLUE deneyemeden :D green i bizim TÜRKler çıkarmışş :D:D

öuhaha valla
ben hayatta pepsi içmem zaten sewmem pepsiyi simdi ireniom :D:D Coca Cola dan wazgeçmem

muhaha ulem cham adulttan sonra yiyecek işine m girdin :D

pepsi mi !!! ööööööööııııııöööııöıöıı igranç bende coca coladan vazgeçmem blue fln başlarım düsgün kola içmek lasımm

Geri