infatuate
İstirahatte
:sigara:
jewel' Alıntı:bende kaçak cocacola fabrikasamı acsam :sigara: ortak olalım infa sen şişeleri yıkarsın ben sahte kolaları doldururum :durdurun
kuzay' Alıntı:nasıl ya anlamadım harbi harbi fabrika mı yoksa bizimkilerim kacak içki ürettikeri yerler gibi bi yer mi zaten içmem pepsi yi zaten ben de bi bilgi vereyim o zaman
__pepSinin aÇıLımı__
PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlarda biri açılımı
PayEPeniSaveIsrael
Pay E Peni Save Israel
--------->> Türkçesi: İsrail için bir peni
Bence artık Pepsi içmeyin !!!
kuzay' Alıntı:nasıl ya anlamadım harbi harbi fabrika mı yoksa bizimkilerim kacak içki ürettikeri yerler gibi bi yer mi zaten içmem pepsi yi zaten ben de bi bilgi vereyim o zaman
__pepSinin aÇıLımı__
PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlarda biri açılımı
PayEPeniSaveIsrael
Pay E Peni Save Israel
--------->> Türkçesi: İsrail için bir peni
Bence artık Pepsi içmeyin !!!
infatuate' Alıntı:arkadaşlar komik olmayın lütfen =)
tabikide pepsinin gerçek fabrikası deil, kuzayın da dediği gibi sahte ürün imalathanesi,
bugün türkiyede detarjan, şampuan, rakı ws yapıldığı gibi =)