pepsi fabrikası (brezilya)

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
1-79.jpg

2-89.jpg

3-81.jpg

4-72.jpg

5-65.jpg

6-49.jpg

7-43.jpg

8-38.jpg

:sigara:

nasıl ya anlamadım harbi harbi fabrika mı yoksa bizimkilerim kacak içki ürettikeri yerler gibi bi yer mi zaten içmem pepsi yi zaten ben de bi bilgi vereyim o zaman

__pepSinin aÇıLımı__

PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlarda biri açılımı

PayEPeniSaveIsrael

Pay E Peni Save Israel

--------->> Türkçesi: İsrail için bir peni

Bence artık Pepsi içmeyin !!!

ya bırakın bunları coca colanın işidir bu görüntüler pepsinin 125 katrilyon piyasa değeri var kim inanır bu görüntüye ayrıca pepsini anlamıda çok komik yani iyi uydurmussun

dai bu gercek olsa pepsi batar beaa immkannnsız yani

adamlar temiz çalışıyor bakın deterjanlı su ile dezanfekte ediyorlar belki pepsinin gerçek fabrikası bukadr özenmiyordur nerden bileceksin :biggrin :melek :melek

hayatın tadını çıkarın içsekte öleceez içmesekte dolum yapan çocukların hatıruna için gitsin anasını satim ne olacak sanki

arkadaşlar komik olmayın lütfen =)
tabikide pepsinin gerçek fabrikası deil, kuzayın da dediği gibi sahte ürün imalathanesi,

bugün türkiyede detarjan, şampuan, rakı ws yapıldığı gibi =)

Bu fabrika değilde kaçak olarak pepsi üreten bi imalathane.

eline sağlık yenge =)
eğlenceli bir paylaşım olmuş heleki pepsi avukatları konuya baya bi renk katmış =)

cola içmesek ölürmüyüz anlamıyorumki cola turkadanda israile para gidioo patent yuzunden pepside israilin coca colada o neysede fotograflar geyikk olsun diee orda başka markaarın şişeleride vardı olsa olsa kaçaktır kola acık havada doldurulurmu be hiç hem 15 kişiylee okadar kola uretilirmii :p

Ben coca cola ya şiddetle karşıyım.Amerikalıların ürünü cola pepsi de böyle ise pepsiye de karşıyım o zaman.Zaten ben hiç bi asitli içecek içmem.Gerçi asitsiz de sudan fazla bişe içmem ama neyse...coca cola ya hayırr

ArkadaŞlar Bİzİm Ülkemİzİn Kolasi Var Cola Turka İÇelİm Rahat Edelİm

enteresan
ama tabiki gerçek fabrika olamaz
çakma pepsidir o :D

bende kaçak cocacola fabrikasamı acsam :sigara: ortak olalım infa sen şişeleri yıkarsın ben sahte kolaları doldururum :durdurun

jewel' Alıntı:
bende kaçak cocacola fabrikasamı acsam :sigara: ortak olalım infa sen şişeleri yıkarsın ben sahte kolaları doldururum :durdurun

ben sewmem bulaşık yıkamayı sen yıka ben doldurim :hadiordan

kuzay' Alıntı:
nasıl ya anlamadım harbi harbi fabrika mı yoksa bizimkilerim kacak içki ürettikeri yerler gibi bi yer mi zaten içmem pepsi yi zaten ben de bi bilgi vereyim o zaman

__pepSinin aÇıLımı__

PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlarda biri açılımı

PayEPeniSaveIsrael

Pay E Peni Save Israel

arkadas doğru söylüyo israillilerin çoğu işte parmağı var

kuzay' Alıntı:

__pepSinin aÇıLımı__

PayEPeniSaveIsrael

Pay E Peni Save Israel

barı sen yapma yaa
ne bılım herturlu yabancı patenlı markalara bıseyler dıyorlar:S

abla bence bu resımlerdekı yer kacak uretım yapıyordur :durdurun​

infatuate' Alıntı:
arkadaşlar komik olmayın lütfen =)
tabikide pepsinin gerçek fabrikası deil, kuzayın da dediği gibi sahte ürün imalathanesi,

bugün türkiyede detarjan, şampuan, rakı ws yapıldığı gibi =)

Aynen katıLıyorum yengeye :eek: :clap

Geri